Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Uyku merkezleri var ikizim. Bir gece kalıyorsun sen orada uyurken sorunu tespit edip sana makine veriyorlar geceleri o makine ile uyuyorsun. Bir randevu alsam iyi olacak
Eşim de uyku merkezinde 85 kez tuttuğu ortaya çıktı.makine kullan dedi doktor.biz sürekli gezip tozuyoruz ben yanımda taşımam dedi.en son daha da uyku apnesi artınca ameliyat dedi doktor.aman canım ihmal etme yaşımız ilerliyor.allah korusun başka sağlık sıkıntısı olsa ameliyat olmama durumu bile olabilir
Oy oy prenses geçmiş olsun canım

Ayyyyy deme ya. Aslında beni korkutan şey o uyku merkezinde stresten uyuyamamak

Teşekkür ederim prensesim.

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir ve çiğ badem
Maydanoz dereotu ve taze nane
20 gr labne peyniri
Şekersiz çay

Öğle
Sarımsaklı yoğurtlu maydanozlu dereotlu cevizli kabak sote

Akşam
Tavuk sote
Üç kaşık sossuz makarna
Cacık

Su 2.5 litre spor yok 5433 adım

Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um

Ayyyyy deme ya. Aslında beni korkutan şey o uyku merkezinde stresten uyuyamamak
Eşim iki kere yattı.komple başına ve üst bölgesine kablo takıldı yanına bir makina koymuşlar.burun bölgesine ilaçlı hava vermişler.dusun yani o halde çok tutmuş nefesini.aksam 9_10 arası gelip kabloları bağlayıp gitmişler.kamera ile seyretmisler.bir sıkıntı olursa müdahale etmek için.sabahin köründe de kaldırmışlar.zaten o hafta hemen sonuç çıkıyor.

Afiyet olsun Saracım, sen suyu azalttın mı iki gündür dikkatimi çekiyor

Evet az buçuk biliyorum abimden. İşte ben bana o kadar şey bağlanmışken uyuyabilir miyim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…