Eşim de uyku merkezinde 85 kez tuttuğu ortaya çıktı.makine kullan dedi doktor.biz sürekli gezip tozuyoruz ben yanımda taşımam dedi.en son daha da uyku apnesi artınca ameliyat dedi doktor.aman canım ihmal etme yaşımız ilerliyor.allah korusun başka sağlık sıkıntısı olsa ameliyat olmama durumu bile olabilirUyku merkezleri var ikizim. Bir gece kalıyorsun sen orada uyurken sorunu tespit edip sana makine veriyorlar geceleri o makine ile uyuyorsun. Bir randevu alsam iyi olacak
Oy oy prenses geçmiş olsun canım19 Nisan menü
Sabah 12 00
1 kk peynir 2 yumurtadan yilafli omlet
2 dilim ekmek
Ara 16.00
Sütlü kahve
2 hurma 2 gün kurusu
2 ceviz
Akşam 20.00
100 gram et kavurma
4 kase yoğurt
4 kaşık pilav
2 dilim Tbe
1 litre su
Maalesef bugün yarışa katılamadım çok ağrım vardı.
Zipzip- @erenmothers
Ayyyyy deme ya. Aslında beni korkutan şey o uyku merkezinde stresten uyuyamamakEşim de uyku merkezinde 85 kez tuttuğu ortaya çıktı.makine kullan dedi doktor.biz sürekli gezip tozuyoruz ben yanımda taşımam dedi.en son daha da uyku apnesi artınca ameliyat dedi doktor.aman canım ihmal etme yaşımız ilerliyor.allah korusun başka sağlık sıkıntısı olsa ameliyat olmama durumu bile olabilir
Oy oy prenses geçmiş olsun canım
6900de kaldımBı çırpıda 2000 nasıl aticam offfffff oturmamaliyim. Adim bitince uyumak istiyorum
İyi geceler zıpzıpımIyi geceler kizlar
Haşhaşlı yiyen biri sonundaaaa19 Nisan
Sabah 11
2 yumurta menemen
2 parça hashasli
Peynir zeytin
Muz
Saat:18.30
1 kase çorba
Et döner
1 dilim ekmek
Cordelia Zipzip- @19Temmuzda69um
Teşekkür ederim prensesim.Eşim de uyku merkezinde 85 kez tuttuğu ortaya çıktı.makine kullan dedi doktor.biz sürekli gezip tozuyoruz ben yanımda taşımam dedi.en son daha da uyku apnesi artınca ameliyat dedi doktor.aman canım ihmal etme yaşımız ilerliyor.allah korusun başka sağlık sıkıntısı olsa ameliyat olmama durumu bile olabilir
Oy oy prenses geçmiş olsun canım
Eşim iki kere yattı.komple başına ve üst bölgesine kablo takıldı yanına bir makina koymuşlar.burun bölgesine ilaçlı hava vermişler.dusun yani o halde çok tutmuş nefesini.aksam 9_10 arası gelip kabloları bağlayıp gitmişler.kamera ile seyretmisler.bir sıkıntı olursa müdahale etmek için.sabahin köründe de kaldırmışlar.zaten o hafta hemen sonuç çıkıyor.Ayyyyy deme ya. Aslında beni korkutan şey o uyku merkezinde stresten uyuyamamak
Afiyet olsun kuzum.Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir ve çiğ badem
Maydanoz dereotu ve taze nane
20 gr labne peyniri
Şekersiz çay
Öğle
Sarımsaklı yoğurtlu maydanozlu dereotlu cevizli kabak sote
Akşam
Tavuk sote
Üç kaşık sossuz makarna
Cacık
Su 2.5 litre spor yok 5433 adım
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Eki Görüntüle 3051720
Afiyet olsun Saracım, sen suyu azalttın mı iki gündür dikkatimi çekiyorMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir ve çiğ badem
Maydanoz dereotu ve taze nane
20 gr labne peyniri
Şekersiz çay
Öğle
Sarımsaklı yoğurtlu maydanozlu dereotlu cevizli kabak sote
Akşam
Tavuk sote
Üç kaşık sossuz makarna
Cacık
Su 2.5 litre spor yok 5433 adım
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Eki Görüntüle 3051720
Evet az buçuk biliyorum abimden. İşte ben bana o kadar şey bağlanmışken uyuyabilir miyim bilmiyorum.Eşim iki kere yattı.komple başına ve üst bölgesine kablo takıldı yanına bir makina koymuşlar.burun bölgesine ilaçlı hava vermişler.dusun yani o halde çok tutmuş nefesini.aksam 9_10 arası gelip kabloları bağlayıp gitmişler.kamera ile seyretmisler.bir sıkıntı olursa müdahale etmek için.sabahin köründe de kaldırmışlar.zaten o hafta hemen sonuç çıkıyor.
Bugün çok adım atamadım hep masabaşı çalıştım havada yağmurluydu zaten şu andada çok şiddetli yağmur yağıyorAdimlar ne durumda kızlar
Evet cordişim ama şu an TV eşimde. Konseye kadar izle konseyde TV8 açılacak dedimfesang bugün eleme var mı?
Afiyet olsun canım.19 Nisan
Sabah 11
2 yumurta menemen
2 parça hashasli
Peynir zeytin
Muz
Saat:18.30
1 kase çorba
Et döner
1 dilim ekmek
Cordelia Zipzip- @19Temmuzda69um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?