Bende yemekde istememHiç noodle yemedim
Nasılsın.kesmedi ağızda dağılır katmer.Annem katmeri çok güzel yapar. Ben denedim bir kere , dişlerim kesmedi
Ama zaten yanında peynir menemen de yiyorumKıymalı, domatesli, peynirli dururken ; haşhaşlıda kullanmam gözleme yeme hakkımı
Her yörede farklı bir adı var canım benim yaptığımi söyleyeyim.mayali hamuru bir güzel tabaktan büyük açıyorum.ustune sıvıyağ sürüp diliyorum.sonra onu açıyorum tavada arkalı önlü pişiriyorum.sonra üstüne yağ sürüyorum.afiyet olsungözleme dediğiniz katmer mi acep?
AllahimmmmmmmmHer yörede farklı bir adı var canım benim yaptığımi söyleyeyim.mayali hamuru bir güzel tabaktan büyük açıyorum.ustune sıvıyağ sürüp diliyorum.sonra onu açıyorum tavada arkalı önlü pişiriyorum.sonra üstüne yağ sürüyorum.afiyet olsun
Tostu tb ekmeğinle yapabilirsin yanına yumurta haşlayarak ekstar ceviz badem birkaç tane ve 2 3 dilim meyveyleAğzım sulandı varyaa
Çok yanlış sıcacık içine peynir domates koy mıss gibi. Bir çay? Normal gözleme ile ilgisi yok cok farklı bir lezzet.Kıymalı, domatesli, peynirli dururken ; haşhaşlıda kullanmam gözleme yeme hakkımı
Oğlum ve eşim yiyolar kokusuna tahammülüm yok bnmBana da çekici gelmiyor hiç
Bizimki de bundanHer yörede farklı bir adı var canım benim yaptığımi söyleyeyim.mayali hamuru bir güzel tabaktan büyük açıyorum.ustune sıvıyağ sürüp diliyorum.sonra onu açıyorum tavada arkalı önlü pişiriyorum.sonra üstüne yağ sürüyorum.afiyet olsun
AllahimmmmmÇok yanlış sıcacık içine peynir domates koy muss gibi. Bir çay? Normal gözleme ile ilgisi yok cok farklı bir lezzet.
Canım buna biz peksimet diyoruz ismini yazsam kimse anlamaz ahaha
Canım mayalı hamuru açıp üstüne biraz şeker ve haşhaşi karıştırıp sürüyorsun.tek fark buZeynep_Nihal haşhaşlı katmer ile haşhaşlı gözleme arasında fark var mı?
Hee benim dediğim hamur aynı biraz açıp haşhaş suruyorsun katlayıp tekrar açıyorsun saçta pişiriyor herhalde tavada olur.Her yörede farklı bir adı var canım benim yaptığımi söyleyeyim.mayali hamuru bir güzel tabaktan büyük açıyorum.ustune sıvıyağ sürüp diliyorum.sonra onu açıyorum tavada arkalı önlü pişiriyorum.sonra üstüne yağ sürüyorum.afiyet olsun
Aç değilim ama yemek istedim şu anÇok yanlış sıcacık içine peynir domates koy muss gibi. Bir çay? Normal gözleme ile ilgisi yok cok farklı bir lezzet.
Ama benim yediğim şekerli olmuyorCanım mayalı hamuru açıp üstüne biraz şeker ve haşhaşi karıştırıp sürüyorsun.tek fark bu
Bende BaşakAslan canım.
Şeker koymuyoruz biz. Sizin ki daha farklı. Onunda merak ettim.Canım mayalı hamuru açıp üstüne biraz şeker ve haşhaşi karıştırıp sürüyorsun.tek fark bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?