Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Salona yazil canim ozaman sen verirsin,bende diyetisyene gittim yardim almaya

Salona yazil canim ozaman sen verirsin,bende diyetisyene gittim yardim almaya
aslında birtane spor salonu var diyetisyen eşliğinde birebir sağlıklı kilo verdiriyor ama aylık 1.000 tl istediler
dedm ben 1.000 tly versem stresten zaten zayıflarm

Hoş geldiniz ? İmkanınız varsa yazılın.
Tatlım birtanelerime ne oldu aslanım kaptanım falan . Kızçelerin öyle bir takım yok muydu ya . Onların lafını kullandın
Bu arada Fatma diye arkadaş vardı senin arkadaşın dı galiba onu göremiyorum ben daha gelmeyecek mi ?

hoşbuldum tşk ederim

Filizcim canım bi hata yaptıysam takımdan uzaklaştıysam çok çok özür diliyorum affedin beni
Evet kararlıyım bugun 78,8 e düştüm
Ve üslübüme mesaj yazmasına dikkat edecegim
Hem açlık oyunları hemde burayı takipte olacagim kaptanım

Açlık oyunları da neki ? Orda da mı gruptasın ?

Kızçeler kelimesi sadece onlarami ait? Fatma oradaki takım arkadaşımdı ben başka gruba gidiyorum dediğimde bende gelmek istiyorum dedi link at dedi beceremedim etiket yaptım bende göremiyorum öbür takıma yazıyor sadece burda ne konuşursak oydu heberim yoktur

Zaten gelmez bidaha bastan beri belliydi onun öyle yapacagi,dua etsin sessiz yanima geldi yoksa lafimı gedigine oturturdum

Yani onların grubunun adıys a kullanma bence derim, ama tabiki senin kararın yanlış anlaşılma olmasında . Özel görüşmüyor musunuz fatmayla. He tamam o zaman ben çokmyakın arkadaşsınız sandım neyse sen kal kaldığın yerde iyi gidiyor mu senin açlık nasıl sın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…