- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Salona yazil canim ozaman sen verirsin,bende diyetisyene gittim yardim almayabenim açık açık zayıflamam lazım fellüzüm şaka bir yana
kasımda spor yasağım kalkıyor ama kışta bastırıyor
evde spor yapamıyorum asla düzenli olmuyor heleki bebek varken..
dışarıda yürümem koşmam vs lazım ee kış
spor salonunamı yazılsam acaba
aslında birtane spor salonu var diyetisyen eşliğinde birebir sağlıklı kilo verdiriyor ama aylık 1.000 tl istedilerSalona yazil canim ozaman sen verirsin,bende diyetisyene gittim yardim almaya
Ohaaaa be oneaslında birtane spor salonu var diyetisyen eşliğinde birebir sağlıklı kilo verdiriyor ama aylık 1.000 tl istediler
dedm ben 1.000 tly versem stresten zaten zayıflarm
Fistiksin ya..Bu da yeni halim.
Hoş geldiniz ? İmkanınız varsa yazılın.benim açık açık zayıflamam lazım fellüzüm şaka bir yana
kasımda spor yasağım kalkıyor ama kışta bastırıyor
evde spor yapamıyorum asla düzenli olmuyor heleki bebek varken..
dışarıda yürümem koşmam vs lazım ee kış
spor salonunamı yazılsam acaba
Tatlım birtanelerime ne oldu aslanım kaptanım falan . Kızçelerin öyle bir takım yok muydu ya . Onların lafını kullandınhee ne oldu ki
O fıstıktır da seni etiket yapıyoruz canım dönmüyorsun sorduğumuz sorulara cvp vermeye tenezzül etmiyor musun ?Fistiksin ya..bacak ve kalça ölçün ne
Nerde etiket yaptınız estağfurullah niye öyle bisey yapayımO fıstıktır da seni etiket yapıyoruz canım dönmüyorsun sorduğumuz sorulara cvp vermeye tenezzül etmiyor musun ?
O fıstıktır da seni etiket yapıyoruz canım dönmüyorsun sorduğumuz sorulara cvp vermeye tenezzül etmiyor musun
Gecmis bildirimlere de baktım goremedim
hoşbuldum tşk ederimHoş geldiniz ? İmkanınız varsa yazılın.
Tatlım birtanelerime ne oldu aslanım kaptanım falan . Kızçelerin öyle bir takım yok muydu ya . Onların lafını kullandın
Bu arada Fatma diye arkadaş vardı senin arkadaşın dı galiba onu göremiyorum ben daha gelmeyecek mi ?
Filizcim canım bi hata yaptıysam takımdan uzaklaştıysam çok çok özür diliyorumWilma11 bu mesaji birkere ve son kez yazıyorum kararliysan zayıflamaya gel burda devam et ama nolursun nolursun diyorum kimsenin motivesini bozmadan sorunlardan uzak duralim zaten yeterince herkesin sorunu var anlatabilmisimdir umarim
Açlık oyunları da neki ? Orda da mı gruptasın ?Filizcim canım bi hata yaptıysam takımdan uzaklaştıysam çok çok özür diliyorumaffedin beni
Evet kararlıyım bugun 78,8 e düştüm
Ve üslübüme mesaj yazmasına dikkat edecegim
Hem açlık oyunları hemde burayı takipte olacagim kaptanım
Kızçeler kelimesi sadece onlarami ait?Hoş geldiniz ? İmkanınız varsa yazılın.
Tatlım birtanelerime ne oldu aslanım kaptanım falan . Kızçelerin öyle bir takım yok muydu ya . Onların lafını kullandın
Bu arada Fatma diye arkadaş vardı senin arkadaşın dı galiba onu göremiyorum ben daha gelmeyecek mi ?
merhaba :) cnm zayıflıyormusun ?Mrb canım
Evet oraya gruptayım.Açlık oyunları da neki ? Orda da mı gruptasın ?
Zaten gelmez bidaha bastan beri belliydi onun öyle yapacagi,dua etsin sessiz yanima geldi yoksa lafimı gedigine oturturdumKızçeler kelimesi sadece onlarami ait?Fatma oradaki takım arkadaşımdı ben başka gruba gidiyorum dediğimde bende gelmek istiyorum dedi link at dedi beceremedim etiket yaptım bende göremiyorum öbür takıma yazıyor sadece burda ne konuşursak oydu heberim yoktur
Yani onların grubunun adıys a kullanma bence derim, ama tabiki senin kararın yanlış anlaşılma olmasında . Özel görüşmüyor musunuz fatmayla. He tamam o zaman ben çokmyakın arkadaşsınız sandım neyse sen kal kaldığın yerde iyi gidiyor mu senin açlık nasıl sın ?Kızçeler kelimesi sadece onlarami ait?Fatma oradaki takım arkadaşımdı ben başka gruba gidiyorum dediğimde bende gelmek istiyorum dedi link at dedi beceremedim etiket yaptım bende göremiyorum öbür takıma yazıyor sadece burda ne konuşursak oydu heberim yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?