- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Yaptim canım kısin diyeti birakinca tekrar kötü olduBirde açsın sana bulaşmamak lazım. Ben kendimden biliyorum açken çekilmiyorum hiç
Bende iyiyim canım yiyorum işte napim yiyip içip yürüyorum.
Spor yap farkı nasıl göreceksin. 1 ay sonra muhteşem sıkılaşacaksın inş
Valla yaparim ben biliyosunuz 1senedir takimı nasıl götürdugumuzü biliyorum,kimimiz sporla destekledi kimimiz menuleri takip kaptani söylemeye gerek yok bile,kendi takimi yetmedi diger takimlarla ugrasti,kac kere 1.ci olduk üst üste ama diger kaptanlardan hep kaptanlari ve yardimcisi sayesinde dediler örnek bir takimdik ve hala öyleyiz nokta
Hosgeldin canim hastaniz nasil olduMrb arkadaslarim sonunda gelebildim. Hepinizi özledim
Hasta nasıl canım? Sen nasılsın?Mrb arkadaslarim sonunda gelebildim. Hepinizi özledim
Hangi şampuan abla oCanım benim aşırı dökülüyordu. Tuzsuz şampuan aldım. Dökülme tam durmadı ama eskisi kadar dökülmüyor. Biraz sertlestiriyor bakım kremi sürünce yumuşacık oluyor.
Aaaa öyle şampuan mı varmış. Adı neki nasıl birşey benimde saçım çok dökülüyor.Canım benim aşırı dökülüyordu. Tuzsuz şampuan aldım. Dökülme tam durmadı ama eskisi kadar dökülmüyor. Biraz sertlestiriyor bakım kremi sürünce yumuşacık oluyor.
Ne kadar muhteşem insansın ya
Orkestra tamam.
E Elif_Eylul orkestra süsler hazır kırmızı halıyı serdim kaptanım.
Eki Görüntüle 2928217
Bilemiyormki cnm malesef. Siyami Erkek e yolladik bebegi. Ameliyat olacakti dün. Olmustur sanirim. Aile bebehi sariligi var diye poliklinige getirmis. Bizim doktor solunumu iyi deil diye birde kardiyoloji görsün demis. Kardiyaloji bakinca sok oldu zaten. Hemen yolladik ameliyat icin. Annesi zavalli kadincagiz kapida cok agladi ögrendikten sonraHosgeldin canim hastaniz nasil oldu
Aaaa öyle şampuan mı varmış. Adı neki nasıl birşey benimde saçım çok dökülüyor.
Ne kadar muhteşem insansın ya
Allah sifa versin insallahBilemiyormki cnm malesef. Siyami Erkek e yolladik bebegi. Ameliyat olacakti dün. Olmustur sanirim. Aile bebehi sariligi var diye poliklinige getirmis. Bizim doktor solunumu iyi deil diye birde kardiyoloji görsün demis. Kardiyaloji bakinca sok oldu zaten. Hemen yolladik ameliyat icin. Annesi zavalli kadincagiz kapida cok agladi ögrendikten sonra
Tam olarak hastalığı neymiş ben anlayamadım. Allah yardımcıları olsun çok zor evlat olunca işin içindeBilemiyormki cnm malesef. Siyami Erkek e yolladik bebegi. Ameliyat olacakti dün. Olmustur sanirim. Aile bebehi sariligi var diye poliklinige getirmis. Bizim doktor solunumu iyi deil diye birde kardiyoloji görsün demis. Kardiyaloji bakinca sok oldu zaten. Hemen yolladik ameliyat icin. Annesi zavalli kadincagiz kapida cok agladi ögrendikten sonra
Ben grip gibiyim. Zor gecirdim gectigimiz 2 günü. Hastayi sevk ettik. Sevkten sonra bilgi alamiyoruz hastalardan. Sadece ameliyat olacagini biliyorm.Hasta nasıl canım? Sen nasılsın?
sen muhteşem olduğun için beni de öyle görüyorsun.
Orkestra tamam.
Eki Görüntüle 2928217
Hipoplastik sol kalp diye cok agir bir kalp hastaligi cnm.Tam olarak hastalığı neymiş ben anlayamadım. Allah yardımcıları olsun çok zor evlat olunca işin içinde
Sana da geçmiş olsun canımBen grip gibiyim. Zor gecirdim gectigimiz 2 günü. Hastayi sevk ettik. Sevkten sonra bilgi alamiyoruz hastalardan. Sadece ameliyat olacagini biliyorm.
Detoks suyu yap sebze protein ağırlıklı beslen bol su bol spor gider merak etme15 bin adım tamamlamaya çalışıyorum iki gündür 15 bini geçtim şükür
Bugün daha 7436 adım
Bide bol bol su içiyorum
Kabızlıga iyi gelecek çözümde buldum kapya biber her sabah kapya biberi ikiye bölüp üzerine ev yapımı krem peynir sürüyorum enfes oluyor ekmek yemedim üç gündür sıfırşimdi -800 gr nasıl verebilirim diye düşünüyorum 78,0 hedef koydum
Aaa maşallah sen baya iyi vermişsinCanim ben 90kg hamile kaldim 104 ile doğum yaptim dogumdan 15 gün sonra 86 ya düştüm sonra yine 91 oldum. valla emzirirken kilo vermek kolay deniyor ama ben zorlaniyorum. Çünkü süt olsun diye herseyden yemek zorunda kaliyorum. Şuanda 89kg yum. Ben 9 temmuzda sezeryanla dogum yaptim. Spor olarak yürüyüş ve hafif bölgesel yapiyorum sadece.
Hoşbuldummmmmmmmmmm
Orkestra tamam.
Eki Görüntüle 2928217
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?