Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaptim canım kısin diyeti birakinca tekrar kötü oldu

Hâlâ da öyle...hiçbir günlük bu kadar aktif dinamik değil. Cuma takımları kapandı bu sefer içimizde devam ediyoruz.

Canım benim aşırı dökülüyordu. Tuzsuz şampuan aldım. Dökülme tam durmadı ama eskisi kadar dökülmüyor. Biraz sertlestiriyor bakım kremi sürünce yumuşacık oluyor.
Aaaa öyle şampuan mı varmış. Adı neki nasıl birşey benimde saçım çok dökülüyor.

Orkestra tamam.

E Elif_Eylul orkestra süsler hazır kırmızı halıyı serdim kaptanım.

Eki Görüntüle 2928217
Ne kadar muhteşem insansın ya

Hosgeldin canim hastaniz nasil oldu
Bilemiyormki cnm malesef. Siyami Erkek e yolladik bebegi. Ameliyat olacakti dün. Olmustur sanirim. Aile bebehi sariligi var diye poliklinige getirmis. Bizim doktor solunumu iyi deil diye birde kardiyoloji görsün demis. Kardiyaloji bakinca sok oldu zaten. Hemen yolladik ameliyat icin. Annesi zavalli kadincagiz kapida cok agladi ögrendikten sonra

Allah sifa versin insallah

Tam olarak hastalığı neymiş ben anlayamadım. Allah yardımcıları olsun çok zor evlat olunca işin içinde

15 bin adım tamamlamaya çalışıyorum iki gündür 15 bini geçtim şükür
Bugün daha 7436 adım
Bide bol bol su içiyorum
Kabızlıga iyi gelecek çözümde buldum kapya biber her sabah kapya biberi ikiye bölüp üzerine ev yapımı krem peynir sürüyorum enfes oluyor ekmek yemedim üç gündür sıfır şimdi -800 gr nasıl verebilirim diye düşünüyorum 78,0 hedef koydum

Detoks suyu yap sebze protein ağırlıklı beslen bol su bol spor gider merak etme

Aaa maşallah sen baya iyi vermişsin
Benm gebelikte 9 ay ayağa kalkmam yasaktı
Cok kilo aldm.. Şuan 11kilo fazlam var
54 ile gebe kaldm 65im
Veremiorm
Emzirmiorm süt sağıorm azalıor.. Artk gözdeb cıkardm

Orkestra tamam.

E Elif_Eylul orkestra süsler hazır kırmızı halıyı serdim kaptanım.

Eki Görüntüle 2928217
Hoşbuldummmmmmmmmmm
Çokcana mıncıkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…