Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

merhaba :) cnm zayıflıyormusun ?
emziriyormusun nasıl zayıflıyacaz :)

Canim ben 90kg hamile kaldim 104 ile doğum yaptim dogumdan 15 gün sonra 86 ya düştüm sonra yine 91 oldum. valla emzirirken kilo vermek kolay deniyor ama ben zorlaniyorum. Çünkü süt olsun diye herseyden yemek zorunda kaliyorum. Şuanda 89kg yum. Ben 9 temmuzda sezeryanla dogum yaptim. Spor olarak yürüyüş ve hafif bölgesel yapiyorum sadece.

Evet oraya gruptayım.
Aç kalarak mı zayıflıyorsunuz ?
Zaten gelmez bidaha bastan beri belliydi onun öyle yapacagi,dua etsin sessiz yanima geldi yoksa lafimı gedigine oturturdum
Zaten seni zor sakinleştiriyor Elif kaptanım, bence sakinleştirmesin dal herkese ya. doğru ya doğru yani . Doğru söyle kötü ol boşver elif kaptanım sessiz sedasız diye gelen geliyor bakıyor sonra çekip gidiyor sen söyle içinde kalmasın kaptanım arkandayım

Herkes benden büyük olduğu için kelimeleri seçerek kullanıyorum canım terbiyesizlik yapmak istemiyorum yok yakın arkadaşım değil Fatma sadece takım arkadaşımdı, açlık iyi şimdilik az önce dünden kalan haşlanmış patates den 1 kaç çatal attım ağzıma sonra devam sende iyisindir inşallah

Haklısın canım, ayıp oldu grubun hangisiyse ona yazman gerek geçici diye bişey olmaz
Birisini gördük baska takimda hemen yazdim dime çok sacma geliyor bana ulan gelmisin buraya sana tanit kendini diyoruz,sen hem burda yazip hemde baska yere ben size katilabilirmiyim demek ne

Zaten yemen lazım ki sütün n olsun . Pes etmek yok canım böyle devam harikasın. İnişler çıkışlar hep olur yeterki Pes etme

Elif olmasa arada ben onkere herkesi şeyetmiştim

Hayir kalorl hesabi yaparak Bide menüleri takip etmem lazım Gurbettt42 menüleri meyve diyetiydi sabah elma öğlen mandalin akşam etçil

Ben elimden gelen desteği vereceğim güzel kaptanım.

Rokoko_ canim sende kararini ver ona göre nerde devam etmek istiyorsun burda yazarken 13 takima gidip katilmak istiyorum demissin öyle bisey olamaz
Orayla daha önce görüşmüştüm,takımlar kapanabilir diye belirsizlik varmış,yine de davet etmişlerdi, aklıma geldi, dün yazayım dedim, kural olarak iki ayrı yerde yarışılmıyor demek ki. Kararsız kaldım , o zaman orada başlayayım cuma günü.

Birde açsın sana bulaşmamak lazım. Ben kendimden biliyorum açken çekilmiyorum hiç
Bende iyiyim canım yiyorum işte napim yiyip içip yürüyorum.
Cordelia ölçtüm kalçanın üstü basen oluyor bel 68 basen 85 ohhh rahatladım biraz sporla bakalım 1 ayda nasıl fark olsck
Spor yap farkı nasıl göreceksin. 1 ay sonra muhteşem sıkılaşacaksın inş

Yap anasını satayım içinde kalmasın
Valla yaparim ben biliyosunuz 1senedir takimı nasıl götürdugumuzü biliyorum,kimimiz sporla destekledi kimimiz menuleri takip kaptani söylemeye gerek yok bile,kendi takimi yetmedi diger takimlarla ugrasti,kac kere 1.ci olduk üst üste ama diger kaptanlardan hep kaptanlari ve yardimcisi sayesinde dediler örnek bir takimdik ve hala öyleyiz nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…