- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Haklısın canım, ayıp oldu grubun hangisiyse ona yazman gerek geçici diye bişey olmazZaten gelmez bidaha bastan beri belliydi onun öyle yapacagi,dua etsin sessiz yanima geldi yoksa lafimı gedigine oturturdum
merhaba :) cnm zayıflıyormusun ?
emziriyormusun nasıl zayıflıyacaz :)
Aç kalarak mı zayıflıyorsunuz ?Evet oraya gruptayım.
Zaten seni zor sakinleştiriyor Elif kaptanım, bence sakinleştirmesin dal herkese ya.Zaten gelmez bidaha bastan beri belliydi onun öyle yapacagi,dua etsin sessiz yanima geldi yoksa lafimı gedigine oturturdum
Herkes benden büyük olduğu için kelimeleri seçerek kullanıyorum canım terbiyesizlik yapmak istemiyorumYani onların grubunun adıys a kullanma bence derim, ama tabiki senin kararın yanlış anlaşılma olmasında . Özel görüşmüyor musunuz fatmayla. He tamam o zaman ben çokmyakın arkadaşsınız sandım neyse sen kal kaldığın yerde iyi gidiyor mu senin açlık nasıl sın ?
Birisini gördük baska takimda hemen yazdim dime çok sacma geliyor bana ulan gelmisin buraya sana tanit kendini diyoruz,sen hem burda yazip hemde baska yere ben size katilabilirmiyim demek neHaklısın canım, ayıp oldu grubun hangisiyse ona yazman gerek geçici diye bişey olmaz
Zaten yemen lazım ki sütün n olsun . Pes etmek yok canım böyle devam harikasın. İnişler çıkışlar hep olur yeterki Pes etmeCanim ben 90kg hamile kaldim 104 ile doğum yaptim dogumdan 15 gün sonra 86 ya düştüm sonra yine 91 oldum. valla emzirirken kilo vermek kolay deniyor ama ben zorlaniyorum. Çünkü süt olsun diye herseyden yemek zorunda kaliyorum. Şuanda 89kg yum. Ben 9 temmuzda sezeryanla dogum yaptim. Spor olarak yürüyüş ve hafif bölgesel yapiyorum sadece.
Aynen canım duruma göre değişecekti demekkiBirisini gördük baska takimda hemen yazdim dime çok sacma geliyor bana ulan gelmisin buraya sana tanit kendini diyoruz,sen hem burda yazip hemde baska yere ben size katilabilirmiyim demek ne
Elif olmasa arada ben onkere herkesi şeyetmiştimAç kalarak mı zayıflıyorsunuz ?
Zaten seni zor sakinleştiriyor Elif kaptanım, bence sakinleştirmesin dal herkese ya.doğru ya doğru yani . Doğru söyle kötü ol boşver elif kaptanım sessiz sedasız diye gelen geliyor bakıyor sonra çekip gidiyor sen söyle içinde kalmasın kaptanım arkandayım
Yap anasını satayım içinde kalmasınElif olmasa arada ben onkere herkesi şeyetmiştim
Hayir kalorl hesabi yaparakAç kalarak mı zayıflıyorsunuz ?
Zaten seni zor sakinleştiriyor Elif kaptanım, bence sakinleştirmesin dal herkese ya.doğru ya doğru yani . Doğru söyle kötü ol boşver elif kaptanım sessiz sedasız diye gelen geliyor bakıyor sonra çekip gidiyor sen söyle içinde kalmasın kaptanım arkandayım
Ben elimden gelen desteği vereceğim güzel kaptanım.MAVİ TAKIM'IN AZİMLİ KIZÇELERİ
Bugün son gün önde gidiyoruz kızlar bugün biraz zorlasaniz olmaz mı kiyamamiyorum ama cuma kupayı kaldırmak istiyorsak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışalım son günü iyi değerlendirin canlar hadiiiiii bakalım Tabanlara kuvvet
@Ayyulduz
@fantastikaaa
@klbk33
@bluegreeneyes
@Mefkurem
Elhan
@askrhpozitif
@Zipzip-
@Elisa83
Kucak dolusu sevgiler
Orayla daha önce görüşmüştüm,takımlar kapanabilir diye belirsizlik varmış,yine de davet etmişlerdi, aklıma geldi, dün yazayım dedim, kural olarak iki ayrı yerde yarışılmıyor demek ki. Kararsız kaldım ,Rokoko_ canim sende kararini ver ona göre nerde devam etmek istiyorsun burda yazarken 13 takima gidip katilmak istiyorum demissin öyle bisey olamaz
Birde açsın sana bulaşmamak lazım. Ben kendimden biliyorum açken çekilmiyorum hiçHerkes benden büyük olduğu için kelimeleri seçerek kullanıyorum canım terbiyesizlik yapmak istemiyorumyok yakın arkadaşım değil Fatma sadece takım arkadaşımdı, açlık iyi şimdilik az önce dünden kalan haşlanmış patates den 1 kaç çatal attım ağzıma sonra devam sende iyisindir inşallah
Spor yap farkı nasıl göreceksin. 1 ay sonra muhteşem sıkılaşacaksın inşCordelia ölçtüm kalçanın üstü basen oluyor bel 68 basen 85 ohhh rahatladım biraz sporla bakalım 1 ayda nasıl fark olsck
Valla yaparim ben biliyosunuz 1senedir takimı nasıl götürdugumuzü biliyorum,kimimiz sporla destekledi kimimiz menuleri takip kaptani söylemeye gerek yok bile,kendi takimi yetmedi diger takimlarla ugrasti,kac kere 1.ci olduk üst üste ama diger kaptanlardan hep kaptanlari ve yardimcisi sayesinde dediler örnek bir takimdik ve hala öyleyiz noktaYap anasını satayım içinde kalmasın
Canım benim aşırı dökülüyordu. Tuzsuz şampuan aldım. Dökülme tam durmadı ama eskisi kadar dökülmüyor. Biraz sertlestiriyor bakım kremi sürünce yumuşacık oluyor.Kızlar saçı dökülen varmi ya
Evet canimE Elif_Eylul burda menü paylaşmaya başlayabilir miyim ?
Orayla daha önce görüşmüştüm,takımlar kapanabilir diye belirsizlik varmış,yine de davet etmişlerdi, aklıma geldi, dün yazayım dedim, kural olarak iki ayrı yerde yarışılmıyor demek ki. Kararsız kaldım ,o zaman orada başlayayım cuma günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?