- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
Kaptanım bulantılar iyice zorlar oldu.Okulla birlikte iyice halsizlestim
Sağ olasın canim,iyi olmasına sevindimCnm sırayla dinle aa bu ben dersin
Sağol kaptancm
Attım cnm bayramdan sonra dönebilirim duruma göre dedi iyiymiş
Kendi kızına olunca mı pişman oluyor hadi oluyor bunu mu anlatıyor? Kine söylemiş pişmanım diye? Sen nerden tanıyorsun. ?Yılar önce bi kıza tecavüz etmiş yaptıklari aklına gelince pişman oluyor Olan kızına oldugu için .
Günaydın canım.Günaydın kızlar, ya da tünaydın desem daha doğrudün attığım adımları ekledim. Geciktim kusura bakmayın. Eki Görüntüle 3052027
Öncesinde iyi ki ettim diyor zaar nasıl bir ortam vs konu çok mide bulandırıcı şu anda istismar egitimindeyim daha da tetiklendimKendi kızına olunca mı pişman oluyor hadi oluyor bunu mu anlatıyor? Kine söylemiş pişmanım diye? Sen nerden tanıyorsun. ?
Onlari tanımıyorum birisi anlatti bana bende buraya paylaştimKendi kızına olunca mı pişman oluyor hadi oluyor bunu mu anlatıyor? Kine söylemiş pişmanım diye? Sen nerden tanıyorsun. ?
Onlari tanımıyorum birisi anlatti bana bende buraya paylaştim
Kimse kızı tecavüze uğradı diye pişmanlık duymaz. Boyle bir şey konuşmaz. Aa ben de tecavuz ettim bak şimdi anladim.yanlis yapmışım demez. Neyse çok çirkin bir konu.Öncesinde iyi ki ettim diyor zaar nasıl bir ortam vs konu çok mide bulandırıcı şu anda istismar egitimindeyim daha da tetiklendim
Günaydın canim ❤Günaydın herkese
Sabah sporumu yaptım bugün oruç değilim ... 1 saat eliptik , 30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
Sabah bir kaç diyetisyeni aradım diyetisyenler cumartesi çalışmıyorlar burada çok ilginçcumartesi en uygun gün çalışanlar için vs... ben çalışmıyorum ama eşim bırakıyor rahat oluyor banada.
❤❤
Gunaydin canimGünaydın kızlar, ya da tünaydın desem daha doğrudün attığım adımları ekledim. Geciktim kusura bakmayın. Eki Görüntüle 3052027
Görüşüruz ablacimBen kaçtım görüşürüz hanımlar
Geçmiş olsun pastelfitimEvet yaa, hele dün aman yarabbi. Akşam çöp atmaya çıkmıştım sanırsın Aralık
Başım çok tuttu şu an, bugün sökülürse yarına bişeyim kalmaz. Oralı olmayıp az az iş yapmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim
2.055 ama hiç halim yok, işle güçle olduğu kadar oluyo
Sen de sağolKaptanım bulantılar iyice zorlar oldu.Okulla birlikte iyice halsizlestiminşallah bu haftayı eksiyle tamamlayıp kenara çekilmek istiyorum
Sağ olasın canim,iyi olmasına sevindim
Afiyet olsun canim ❤Selam. Eksik menümü vereyim hemen.
19 nisan menüsü
Sahur
Haşlama yumurta, tost,bir dana füme
Domates salata çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 tabak etli patates yemeği
Piyaz, biber yogurtlusu
Vişne kompostosu
1 dilim ekmek
3 yk pilav
Ara-çay, 1 dilim güllaç
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Geçmiş olsun canım, sağlıcakla atlatıp verisini kucağına almak nasip olsunKaptanım bulantılar iyice zorlar oldu.Okulla birlikte iyice halsizlestiminşallah bu haftayı eksiyle tamamlayıp kenara çekilmek istiyorum
Sağ olasın canim,iyi olmasına sevindim
Teşekkürler kaptanimAfiyet olsun canim ❤
Selam fesangim.❤Selamlar şimdi eve geldim teli şarja takıcam
Bende 6 bindeyimAdım 4bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?