- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Çok üzücüSelamlar
Bugün Bi kızın yaşamına şahit oldum
Babasi yıllar önce gençken bir kıza tecavüz etmiş
Annesine söylememiş yıllarca saklamış
Sonra kızı oluyor buda büyüyor aradan yıllar geçiyor ve kızıda tecavüzüne ugruyor
Baba da ahı çekiyor tabi pişman oluyor
Ne ekerse onu biçersin misali
İşte Allah yaptıklari arkasina birakmaz ama ben en çok kıza çok üzüldümböle şerefsizlerin soyunu tükensin artık...
Regl durumu başlasa ağrıda kesilir en azından.Regl sökülmedi başıma vurdu, komple kafa uyuştu, şimdi ağrı kesici de içmek istemiyorum
Aynen sabah kahvaltı edilecek,öğlen ve akşam sadece kabak yenecek,videoda var bunun gibi yapabilirsin.Tamamdırkahvaltıyı edip öğle ve akşam sadece kabak mı yicez
Geçmiş olsun canımDün de kötüydüm gece de kötüydüm şu an da kötüyüm. Karnım, başım, boğazım ağrıyo midem bulanıyo. Hiç keyfim yok, sonuç adet başlıyor
Hayır evlenmemişÇok üzücü
Peki baba tecavüz ettiği kızla evlenmişmi
Afiyet olsun, güzel menü19.04.2022
Sahur yok uyanamadım
İftar
1,5 kepçe cennet çorbası
150 gr tavuk göğsü
6 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
Salata
Su
1,5 lt
Spor
7200 adım
@Zipzip-Cordelia @19Temmuzda69um
Okucam inşaallah mesajlarinizi.yorum yapamadım şuan ama oof offf çok kötüHayır evlenmemiş
Ben sadece duydum ve şahit oldum
Ve kıza çok üzüldüm
O babanın ceza almasi lazımdir ama ben kendileri hiç tanımıyorum birisi anlatti bana şok içinde dinledim ve çok üzüldüm Bende buraya paylaştimOkucam inşaallah mesajlarinizi.yorum yapamadım şuan ama oof offf çok kötü
Evet kesilirRegl durumu başlasa ağrıda kesilir en azından.
Aynen sabah kahvaltı edilecek,öğlen ve akşam sadece kabak yenecek,videoda var bunun gibi yapabilirsin.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
TünaydınGünaydın kızlar, ya da tünaydın desem daha doğrudün attığım adımları ekledim. Geciktim kusura bakmayın. Eki Görüntüle 3052027
Rica ederim uygula bence bunu 2 gün yeterli geliyor bize.Evet kesilir
Teşekkür ederim güzel video, pratikmiş
Teşekkür ederim
Tünaydınn
TünaydınGünaydın kızlar
TünaydınGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
TünaydınGünaydın kızlar
TünaydınGünaydın kızlar, ya da tünaydın desem daha doğrudün attığım adımları ekledim. Geciktim kusura bakmayın. Eki Görüntüle 3052027
Başlıyım bugün bence deRica ederim uygula bence bunu 2 gün yeterli geliyor bize.
Benimle birlikte 2 gün kabak detox yapcklar el kaldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?