- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
Düzelmedi gitti havada .İstanbul güneşli ama hava serin baya üşüdüm
848 bendede860 adım
Kızı birisine anlatti bende duydum sadeceNe yapacaksın? Çok aşırı huzursuz ettin beni ? Zaman aşımı baya uzun 15 yıla kadar geriye dönük bakilir. Tecavüzcü sana nasıl anlattı bunu
Evet yaa, hele dün aman yarabbi. Akşam çöp atmaya çıkmıştım sanırsın Aralıkİstanbul güneşli ama hava serin baya üşüdüm
Başım çok tuttu şu an, bugün sökülürse yarına bişeyim kalmaz. Oralı olmayıp az az iş yapmaya çalışıyorum. Teşekkür ederimpastelfit minnoşum geçmiş olsun iyi misin bugün
2.055 ama hiç halim yok, işle güçle olduğu kadar oluyo860 adım
Afiyet olsun canımŞimdi yediklerim;
19 nisan salı
Sabah 11.00
2 yumurta ve 1 kaşık yulaf ile omlet,
1 kk peynir,
1 avokado, domates, salatalık (bu kahvaltının tok tuttuğunu fark ettim, sıkılana kadar devam)
Akşam 18.00
1 kase çorba,
1 porsiyon ızgara balık,
Yeşil salata,
1 dilim tb ekmeği.
Saat 8 gibi 1 avuç yer fıstığı
Zipzip- erenmothers @dolunaydagel
Saol canımAfiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim19.04.2022
Sahur yok uyanamadım
İftar
1,5 kepçe cennet çorbası
150 gr tavuk göğsü
6 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
Salata
Su
1,5 lt
Spor
7200 adım
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Çarşamba günleri kendimi öğrenciye benzetiyorım. Yazılıya iki gün var acilinden çalışalım+500 um iki gün kabak detox yapcm inşanlah iyi bişey çıkaririm
Ben bennn yarın başlarım evde kabakta var nasılsaBenimle birlikte 2 gün kabak detox yapcklar el kaldırsın
Ge.miş olsun pastelcim baş ağrın mı yoksa.Evet yaa, hele dün aman yarabbi. Akşam çöp atmaya çıkmıştım sanırsın Aralık
Başım çok tuttu şu an, bugün sökülürse yarına bişeyim kalmaz. Oralı olmayıp az az iş yapmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim
2.055 ama hiç halim yok, işle güçle olduğu kadar oluyo
Benim de kabağım var , Hanımcım yoğurtlu kabak mı bu detoksBen bennn yarın başlarım evde kabakta var nasılsa
Kabak detoksu yap 2 gün çok iyi geliyor.Eve gidince 1 tartılıp aksiyon planı çıkartıyım bari.
Aynen ya kavuruyorsun yada çok az yağda mesela tost makinesinde kızartıyorsun,üzerinede yoğurt ve pul biber döküyorsun.Benim de kabağım var , Hanımcım yoğurtlu kabak mı bu detoks
Regl sökülmedi başıma vurdu, komple kafa uyuştu, şimdi ağrı kesici de içmek istemiyorumGe.miş olsun pastelcim baş ağrın mı yoksa.
TamamdırAynen ya kavuruyorsun yada çok az yağda mesela tost makinesinde kızartıyorsun,üzerinede yoğurt ve pul biber döküyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?