Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun kaptanım

İyiyim canım sen nasılsın
Bayram var di mi tatlı ,sarma
Neyse bayram sonrası hep birlikte başlarız yeniden

Geçmiş olsun tatlim. İnşallah her şey yoluna girer.

sandriyon geçmiş olsun Allah kolaylık versin

İnşallah güzelce geçsin bu süreç

Seni gördüğüme sevindim canım

Geçmiş olsun canım, Allah yardımcınız olsun
Sagolun kizlar, destekleriniz icin hepinize teşekkür ederim.

Evet uzucu bi olay ama yikilmadim coook buyuk kayıplarimiz yok sukur önceden bi takim onlemlerimizi almistik.

Ben hic bizaman parasiyla ovunup zengin modunda yasayan biri olamadim, paraya gonul baglamayi sevmiyorum.

Bugun var yarin yok önemli olan sagligim colugum cocugum huzurum olsun gerisi hep gelip gecici.

Para icinde dogmadim oylede olmek zorunda degilim kafasindaydim hep oyuzden cok buyuk hayal kirikligina ugramadim sukur.

Bundada vardir bi hayir.suan sadece cok kosusturmacali dönemdeyiz o yorucu oluyo ama buda biter elbet.
Dedim üvey annesi eve hapsetti külkedimi. Neyse çok şükür iyisin.
Hahaha buna cok guldum yaaa
Hosgeldin canim ❤

Yaa cok üzüldüm Allah kolaylik versin

Tamam canim sne ne zaman rahatlarsan o zaman ekleriz
Sohbete gel her zaman bekleriz
Sagol kaptanim ben bi sure menu adim spor kilo paylaşmasam herseyi halledelim sahalara daha iyi donucem. Zaten bazen iftar hazirlayamadigim icin ya annemde ya evde yiyoruz ama planli projeli olamıyor cigrigindan cikmis olabiliyorum. Bilmiyorum orucdanmi yoksa canim sklmasin ye gitsin kafasındanmi

Eline sağlık canım ne yaptın
Hintpare
Ve fındıklı bir tatlı
Aslında içi, dışı irmikli yapacaktım, malzemelerin birazını koydum ki, irmiğim yokmuş, fındık tozu ekledim. Kömbe kalıbıyla şekil verip üstüne fındık koydum, bakalım tadı nasıl olacak

Bizde öyle canım, neler kaybettik, hepsi yerine fazlasıyla geldi, yeterki sağlık ve can kaybı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…