- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Gördüm ama yazamadim bir türlü. İnşallah bu meseleden kolayca kurtulursunuz. Yeni güzel kapilar açılsın sizlereSagolun kizlar, destekleriniz icin hepinize teşekkür ederim.
Evet uzucu bi olay ama yikilmadim coook buyuk kayıplarimiz yok sukur önceden bi takim onlemlerimizi almistik.
Ben hic bizaman parasiyla ovunup zengin modunda yasayan biri olamadim, paraya gonul baglamayi sevmiyorum.
Bugun var yarin yok önemli olan sagligim colugum cocugum huzurum olsun gerisi hep gelip gecici.
Para icinde dogmadim oylede olmek zorunda degilim kafasindaydim hep oyuzden cok buyuk hayal kirikligina ugramadim sukur.
Bundada vardir bi hayir.suan sadece cok kosusturmacali dönemdeyiz o yorucu oluyo ama buda biter elbet.
Hahaha buna cok guldum yaaa
Sagol kaptanim ben bi sure menu adim spor kilo paylaşmasam herseyi halledelim sahalara daha iyi donucem. Zaten bazen iftar hazirlayamadigim icin ya annemde ya evde yiyoruz ama planli projeli olamıyor cigrigindan cikmis olabiliyorum. Bilmiyorum orucdanmi yoksa canim sklmasin ye gitsin kafasındanmi
Ah abla benimde gözüm yataga bakiyor ama eşimi geçircem onu bekliyorum. Sonrada çocuklar uyanir mi bilinmezHayırlı sabahlar deyim de, ben 1 saat anca uyudum, gözüm yatağa kötü kötü bakıyor
Günaydın, sağlık olsunBugün 13050 adım attım ama tv karşısında uyuya kalmışım az önce Uyandım ki saat 12 yi geçmiş sayaç sıfırlanmış resmini çekmediğim için kayıt dışı kaldı çok üzgünüm @19Temmuzda69umZipzip- Cordelia
Afiyet olsunZipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
20 Nisan
Sahur
Yoğurtlu çilekli çiya tohumlu smoothie, 2 haşlama yumurta
İftar
4 köfte salata mercimek çorba küçük ayran
1 albeni , türk kahvesi
2 lt su
2 mil Leslie
Afiyet olsun20 Nisan menüm
Sahur:
1yumurta
Kk bpeynir
2dilim ekmek
İftar:
2 kase sebze çorbası
4 hurma
Salata
2dilim ekmek
Su:2 litreEki Görüntüle 3052527
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
SağolAfiyet olsun kaptanım
Rica ederiz, evet sağlık olsun. Yoruluyor insan sadeceSagolun kizlar, destekleriniz icin hepinize teşekkür ederim.
Evet uzucu bi olay ama yikilmadim coook buyuk kayıplarimiz yok sukur önceden bi takim onlemlerimizi almistik.
Ben hic bizaman parasiyla ovunup zengin modunda yasayan biri olamadim, paraya gonul baglamayi sevmiyorum.
Bugun var yarin yok önemli olan sagligim colugum cocugum huzurum olsun gerisi hep gelip gecici.
Para icinde dogmadim oylede olmek zorunda degilim kafasindaydim hep oyuzden cok buyuk hayal kirikligina ugramadim sukur.
Bundada vardir bi hayir.suan sadece cok kosusturmacali dönemdeyiz o yorucu oluyo ama buda biter elbet.
Hahaha buna cok guldum yaaa
Sagol kaptanim ben bi sure menu adim spor kilo paylaşmasam herseyi halledelim sahalara daha iyi donucem. Zaten bazen iftar hazirlayamadigim icin ya annemde ya evde yiyoruz ama planli projeli olamıyor cigrigindan cikmis olabiliyorum. Bilmiyorum orucdanmi yoksa canim sklmasin ye gitsin kafasındanmi
Hayırlı sabahlar, uykusuz çok zorHayırlı sabahlar deyim de, ben 1 saat anca uyudum, gözüm yatağa kötü kötü bakıyor
Kim?Büyüğe her şekilde sarılıp öpüyorum, küçük namazda yaklaşıyor, yemek verirken yaklaşıyor diğer zamanlar pek sevdirmiyor da ben yinede arada yakalıyorum
Gozlerimin önünde birbrilerini seviyorlar ahahah
Günaydın canımGozlerimin önünde birbrilerini seviyorlar ahahah
Afiyet olsun canım20 Nisan 2022 menüsü
08.00 kahvaltı niyetine
Yarım fincan yer fıstığı
1ceviz
15.00 öğle yemeği
1 kase kırmızı mercimek çorbası
19.10 akşam yemeği
2 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1 karnıyarık
4 yk pilav
Haşlanmış köy tavuğu 1 avuç içinin yarısı kadar
1 kase cacık
2 minik midye baklava
Su:3 litre olmuştur, belki daha fazlası
Adım sayım: 5.535
Zipzip- Cordelia erenmothers
Pastelfitim geçen gün ben de çok üşüdüm , dondum. Polar pijamalarımı ve en kalın çorabımı giydim, ancak ısınabildim. Neyse ki regl geldi de normale dönüyorum yavaş yavaşTeşekkür ederim, ağrı kısmı geçti. Şu an geleneksel üşüme seansındayım. Kombi açık olduğu halde polar mont, çorap üstü patikçorap ile büzüştüm oturuyorum
Ne çabuk Perşembe oldu yaaa
Teşekkür ederiz canım
Benim 5.736 olmuş ama bayadır oturuyorum ders çalışıyoruz
Dün yoktum evde kaldı bugün başlayacağım kabağa.Bugün neykiÇarşamba Perşembe yap ödülünü cuma günü al hahay
Çok yordu varya ilk defa bu kadar yüksek olduOooo süper.
Afiyet olsun..
İyi akşamlar diyeyim ben de.
Afiyet olsun.
Selam canim.
Ellerine sağlık kuzum❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Oruc tutanlar yarın (persembe) 2-3 gibi
Oruc tutup çalısanlar yarin (perşembe) iftardan önce
Oruc olmayanlar ise cuma günü en gec 13.00 e kadar bildirimleri bekliyoruz
Kizlar bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
Cordelia
@Elhan
@North River
@askrhpozitif
HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
Amine Busra
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
She-Raa
@gewezebidik
@yildiz4kc
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@ada81
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?