- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Keşke canımİyi yapmışsın mommycigim eline sağlık ahhhh keşke beraber yeseydik
Dukan içeceği güzeldir ama şifa olsun inşallah ablacımSağol canısı yatana kadar içecem şişecem gene
Sağol canısı teşekkürler,akşam şiştim gene eşim kızdı artık içme şu yaptığın şeyleri dedi tabi ben hemen savunmada
Kocaya pide köftesi var ben yemiyecem kabak yaptım kendime
Hic sevmemBayılırım kıymalı makarnayaaa
Evet tadıda güzel ilk başlarda epey içmiştim gene başlayım dedim.Dukan içeceği güzeldir ama şifa olsun inşallah ablacım
Afiyet olsun ablacim❤Evet tadıda güzel ilk başlarda epey içmiştim gene başlayım dedim.
Bak onu severim,koca bayılır onaHic sevmem
Evde yanlızsın kardeşinle demi,ne olursa yersinizYine bilmiyorum
Kolay gelsin canim ❤Selam işlerim daha bitmedi ama eve ugradim cikmadan tartılıp atacağım
Sağol kuzum teşekkürlerAfiyet olsun ablacim❤
Uccundan yesek bariSevmemek daha iyi kuzum boşver karbonhidrat
Bende severim ben şimdi akşam makarna yiyeceğim ya bende yapayımda dukan içeceğinden biraz vicdanımı rahatlatayımEvet tadıda güzel ilk başlarda epey içmiştim gene başlayım dedim.
Yeriz abla da amcamlara gidiyoruz iftardaBak onu severim,koca bayılır ona
Evde yanlızsın kardeşinle demi,ne olursa yersiniz
Haha sildim göndermedenAaaa görmedim bi daha yazsana
Yaa sorun kiymada makarnayı domatesli yerimSevmemek daha iyi kuzum boşver karbonhidrat
Yeriz ablacım bir kereden bişey olmazUccundan yesek bari
Esssseeeelllaaaaaa de dik kafana hemencecikBende severim ben şimdi akşam makarna yiyeceğim ya bende yapayımda dukan içeceğinden biraz vicdanımı rahatlatayım
Ne güzel işte hazır yemekte olacak orada.Yeriz abla da amcamlara gidiyoruz iftarda
Biz yapariz yeriz diyorum da rahat birakmiyorlar
Kıymayı koymayız şekerim domatesli yapayım senin içinYaa sorun kiymada makarnayı domatesli yerim
Kıymalı sevmiyon herhalde.Yaa sorun kiymada makarnayı domatesli yerim
Tabisi yani göz hakkı var makarnadaYeriz ablacım bir kereden bişey olmaz
Guzel tarafi iste bu hazir yemek var uğraşmiyorumEsssseeeelllaaaaaa de dik kafana hemencecik
Ne güzel işte hazır yemekte olacak orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?