Ellerine saglik canimKıymayı koymayız şekerim domatesli yapayım senin için
saat telefondan uzak kalınca bağlantı kesiliyor canım bende çok üzüldüm hatta şokunu biraz atamadım ama yapacak bir şey yok çok üzgünümSaatin telefona bağlı değil mi cok üzüldüm.sara_28
Birileride beni çağırsa keşkee topuklayarak g,derimm sjksjksjksjkGuzel tarafi iste bu hazir yemek var uğraşmiyorum
Kiymayla sorunum varKıymalı sevmiyon herhalde.
Tabisi yani göz hakkı var makarnada
Esssseeeelllaaaaaa de dik kafana hemencecik
Ne güzel işte hazır yemekte olacak orada.
Kıymalı makarna yerim dersen buyur gel ablacımBirileride beni çağırsa keşkee topuklayarak g,derimm sjksjksjksjk
Senin kıyma bende etle sorun var yemesem aklıma gelmez,gerçi en son batmanda et yediğimde anladım muhteşemdi burada aldıklarımızla bile alakası yok nasıl bir ettir öyle ağızda dağılıyordu resmen harikaydı.Kiymayla sorunum var
Yemeklerde de secerim yemem
Ama makarnayi hic yiyemiyorum
Aynen tarifi verdimm içerken aynınıııı söyleeeHahaaaa kesinlikle öyle içmeliyim abla
Hemen seve sseve gelirim sağol canısıKıymalı makarna yerim dersen buyur gel ablacım
Fena değil, iç güveysinden hallicepastelfit minnoşum bugün nasılsın
Anaaa nası yutcaz , ayrıca çekirdeği sindirip nasıl yağını çıkarcaz. Bence güzel bir gezi yapıp çıkar dışarıDemin bişi okudum kahvatıda ki zeytini çekürdeğiyle yutmak lazımmış,çekirdekte yağ varmış doğal wc işte .
Demin bişi okudum kahvatıda ki zeytini çekürdeğiyle yutmak lazımmış,çekirdekte yağ varmış doğal wc işte .
Üstüne de beşamel soss misssKıymalı makarna yerim dersen buyur gel ablacım
Hoşgeldin canım ne güzel şişlikler ödemler gidiyordurFena değil, iç güveysinden halliceadet 5. Vitese taktı gidiyo, bu da ödem gidiyor demek o yüzden mutluyum
Anaaa nası yutcaz , ayrıca çekirdeği sindirip nasıl yağını çıkarcaz. Bence güzel bir gezi yapıp çıkar dışarı
Ooooo ekstra kalori diyorsun ödülün hası olsun diyorsunÜstüne de beşamel soss misss
Hoşbulduk.Gitsin gitsinHoşgeldin canım ne güzel şişlikler ödemler gidiyordur
Kesin görürsün canım yarın güzel bir sürpriz yaparsın bizeHoşbulduk.Gitsin gitsinbugün baya yoğun. İnşallah yarın 50 leri görürüm yaa
İnşallah kaptanımKesin görürsün canım yarın güzel bir sürpriz yaparsın bize
Kolay gelsin pastelfitimEvet bana okul yolu gözüktü, akşam mesaisi başlıyoooorrr
Yutulur ya bişi olmaz rotası belli işteFena değil, iç güveysinden halliceadet 5. Vitese taktı gidiyo, bu da ödem gidiyor demek o yüzden mutluyum
Anaaa nası yutcaz , ayrıca çekirdeği sindirip nasıl yağını çıkarcaz. Bence güzel bir gezi yapıp çıkar dışarı
YAutarsın zorla kendini ekmek arasına tık ham yap hemenayyy ben yutamam ki
Yutarkende bir şey diyecek miyiz abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?