Göreceksin fitim yarın sabahHoşbulduk.Gitsin gitsinbugün baya yoğun. İnşallah yarın 50 leri görürüm yaa
Kolay gelsinEvet bana okul yolu gözüktü, akşam mesaisi başlıyoooorrr
Ne güzel 500 gram gitmiş bile tebrikler
Tebrik ederim. Gayet iyi
HahaaaaYutulur ya bişi olmaz rotası belli işte
YAutarsın zorla kendini ekmek arasına tık ham yap hemen
Ayıpsın olmazmı hiçbastım nikahı sanada de yuttttt
Tebrikler canım
Telefonun interneti yetmiyor canım. Eşim internet bağlattı bu yüzdenBen çok giremiyorum buraya Şiram ama bayramdan iki hafta sonra düğünümüz var bu ay internetten alışveriş araştırma derken internet erkenden bitti.
İskerder kebapSağol canısı yatana kadar içecem şişecem gene
Sağol canısı teşekkürler,akşam şiştim gene eşim kızdı artık içme şu yaptığın şeyleri dedi tabi ben hemen savunmada
Kocaya pide köftesi var ben yemiyecem kabak yaptım kendime
Denemekte fayda var yaniHahaaaabastım nikahı zeytin çekirdeğineee
Bence faydası vardır zeytin her şeyi ile şifa zaten o yüzden deneyebilirizDenemekte fayda var yani
Birde gnde 3 y.kaşığı z.yağ için diyorlar yemek önceleri oda faydalı oluyomuş,eskiden bebeklere yapılırdı bu iyide geliyordu aslında.
Telefonla olmuyor zaten net bitiyor hemenTelefonun interneti yetmiyor canım. Eşim internet bağlattı bu yüzden
Yarasın afiyetler olsun.İskerder kebap
Kesinlikle öyle,eski insanlar dermiş ki 10 tane zeytin 1 damla kan yaparmış.Bence faydası vardır zeytin her şeyi ile şifa zaten o yüzden deneyebiliriz
Ben bir günde 1 GB tan fazla yiyorumTelefonla olmuyor zaten net bitiyor hemen
Yarasın afiyetler olsun.
1 gb gitmesi normal,en gxeli evden wifi'ye bağlanmak .Ben bir günde 1 GB tan fazla yiyorum
Evet abla, insanın kafası rahat oluyor Wi-Fi olunca1 gb gitmesi normal,en gxeli evden wifi'ye bağlanmak .
İnşallah faydası olur ablacımKesinlikle öyle,eski insanlar dermiş ki 10 tane zeytin 1 damla kan yaparmış.
Deneyecem yarın kesin
Kesinlikle öyle,diğer türlü olunca rahat olamıyorsun çünkü.Evet abla, insanın kafası rahat oluyor Wi-Fi olunca
İnşallah canısı, bugün bile zorlandım 3 gün oldu nerdeyse yarına ne olur acabaİnşallah faydası olur ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?