- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
Çok teşekkür ederim. Ne güzel bir mesaj bu böyle.Ye anacıım yeee
sağol kaptancım kendimi tuttum yine de hehe
Sağol bebeim
Harikaaaa ben artı gelebilirsn diye düşündm hatta geçen çok verdiğin için şimdi de iştahın açıldığı için amaaa
İyi ki ayrılmadın canım benim bizi dinlediğin için sağol
SağolOlsun eksidesin
Denedim bunlarıda hızlarına yetişemedim çok yorucu geldi bıraktım sonra.
Bende öyle bugün ne olduysa hep yüksek çıktı dukan birası yaptım onu içiyorum.Bu hafta aşırı dikkatli olacağım amingelecek haftaya 700 ile 1000 arası eksi olacak amin
Olsun verirsin nasılsaEksi mi artı mı hiç bilmiyom
Artı gelebilirimbu hafta menüm ii degildi farkındayim
Cnm gruptan tamamen çıkınca salıyor insan tartılmıyo da düzgün ama sarıda bile olunsa dikkat ediliyor en azından kilo korunuyorÇok teşekkür ederim. Ne güzel bir mesaj bu böyle.Az kalsin artı gelecektim. İki günde duzelebildim
Cnm yarın mı tartın senin :) niye üzgünsün tatlı kızzzBu hafta aşırı dikkatli olacağım amingelecek haftaya 700 ile 1000 arası eksi olacak amin
Teşekkür ederim canımTebrikler ya geçmiş yapamadım, özellikle mesajlardan buluyorumgayet iyi bir eksi
Denedim bunlarıda hızlarına yetişemedim çok yorucu geldi bıraktım sonra.
Bende öyle bugün ne olduysa hep yüksek çıktı dukan birası yaptım onu içiyorum.
Olsun verirsin nasılsa
Biliyorıum bunu görmüştümBen buna başlamak istiyom çok ii bu
Eğlenceli bence başlayabilirsinBen buna başlamak istiyom çok ii bu
Çocuklar uyudukça sende yat canım.Ah abla benimde gözüm yataga bakiyor ama eşimi geçircem onu bekliyorum. Sonrada çocuklar uyanir mi bilinmez
Eskisi kadar zorlanmıyorum da yinede vücudun dinlenmesi lazımHayırlı sabahlar, uykusuz çok zor
Benim minnoşlar
Tamam canim sariya ekledim bileZipzip- ben yarın sabah tartılacağım inşallah, sarı takimdayim bu hafta da canımcım
Evet evet, neden uyuyamadığımı hatırladım.Pastelfitim geçen gün ben de çok üşüdüm , dondum. Polar pijamalarımı ve en kalın çorabımı giydim, ancak ısınabildim. Neyse ki regl geldi de normale dönüyorum yavaş yavaş
Burasida gunesli ama cok esiyor bugün, pazara gidip geldim cok üşüdümpastelfit alıntı yapamadım. Hava çok garip sıcak mı serin mi karar veremedim nasıl giyinecegimizi de şaşırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?