- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
İnşaallah eksidir , biraz dikkat edebilsen, bence sen iyi kilo verirsin. Ama tabi en önemlisi sağlık, güçten düşmeden vermek gerekiyorEksi mi artı mı hiç bilmiyom
Artı gelebilirimbu hafta menüm ii degildi farkındayim
Sağol canım benim,Cnm gruptan tamamen çıkınca salıyor insan tartılmıyo da düzgün ama sarıda bile olunsa dikkat ediliyor en azından kilo korunuyor
İyi ki çıkmadın
100 gram vermiş, bildirimde bulunduCnm yarın mı tartın senin :) niye üzgünsün tatlı kızzz
Bir şey diil . Güzel kaptanlık yaptın sen deTeşekkür ederim canım
Bu hafta güzel geçti çok şükür ikimizde haftamızı - ile bitirdikbana da kaptanlık deneyimi yaşattın teşekkür ederim
Sağol ikiz. Zayıf ikizimmEksi gelen herkese tebrikler
Onu da mı yazmamisimCumartesi menüsü eksik kaldi canim müsait olunca onuda yazarsin
Afiyet olsunOnu da mı yazmamisimne yedim ki ben o gün
Sahur omlet olma ihtimali yüksek,gerisi aynı.Domates salatalık
İftar
1 kepçe çorba, salata, kuru fasulye
Zipzip- @19Temmuzda69um
Hoşgeldin canımGeldim bile
Hıım görmedim kıııİnşaallah eksidir , biraz dikkat edebilsen, bence sen iyi kilo verirsin. Ama tabi en önemlisi sağlık, güçten düşmeden vermek gerekiyor
Sağol canım benim,
100 gram vermiş, bildirimde bulundu
Bir şey diil . Güzel kaptanlık yaptın sen de
Sağol ikiz. Zayıf ikizimm
Neyle ilgili cnm? Allah acil şifa versin aminKizlar bu aralar gelemedim kusura bakmayın. Dün Dr a gittim.test sonucum geç çıkınca gosteremwmistim.Bugun gittim Dr izne ayrılmış.Bir değerim yüksek çıkmış enfeksiyon olabilir,o yüzden yarın il merkezine özel bir hastaneye gideceğim. Duanızı eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun ..Kizlar bu aralar gelemedim kusura bakmayın. Dün Dr a gittim.test sonucum geç çıkınca gosteremwmistim.Bugun gittim Dr izne ayrılmış.Bir değerim yüksek çıkmış enfeksiyon olabilir,o yüzden yarın il merkezine özel bir hastaneye gideceğim. Duanızı eksik etmeyin
Dün kalp atışını dinledik teyzesi ama biraz önceki masajda da yazdığım gibi toxoplazma değeri yüksek.Yarin başka hastanede testi yineletecegim,duanizi eksik etmeyin.Toxplazma aralığı 0-0,72 olması gerekirken benimki 3,36. Başından geçen ya da şahit olan var mı aranızda?Afiyet olsunbebiş nasıl?
Geçmiş olsun canım. Inşallah güzel çıkar sonuç.Kizlar bu aralar gelemedim kusura bakmayın. Dün Dr a gittim.test sonucum geç çıkınca gosteremwmistim.Bugun gittim Dr izne ayrılmış.Bir değerim yüksek çıkmış enfeksiyon olabilir,o yüzden yarın il merkezine özel bir hastaneye gideceğim. Duanızı eksik etmeyin
Neyle ilgili cnm? Allah acil şifa versin amin
Amin kizlar teşekkür ederimÇok geçmiş olsun ..
Canım bayramdan sonra 60lara koşacaksın inşallah
Rica ederim ne demekAmin kizlar teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım kalbini ferah tut herşey güzel olacakKizlar bu aralar gelemedim kusura bakmayın. Dün Dr a gittim.test sonucum geç çıkınca gosteremwmistim.Bugun gittim Dr izne ayrılmış.Bir değerim yüksek çıkmış enfeksiyon olabilir,o yüzden yarın il merkezine özel bir hastaneye gideceğim. Duanızı eksik etmeyin
İyi akşamlar canım afiyet olsun şimdidenBen kaçtım iyi akşamlar hepinize sabah eşim işe gitmeme durumu var belli değil dışarıda çıkabiliriz giderse zaten burada olurum.
Geçmiş olsun canım. Inşallah güzel çıkar sonuç.
Geçmiş olsun canım kalbini ferah tut herşey güzel olacak
Mesaji görmeden sormusum kendiliğimdenDün kalp atışını dinledik teyzesi ama biraz önceki masajda da yazdığım gibi toxoplazma değeri yüksek.Yarin başka hastanede testi yineletecegim,duanizi eksik etmeyin.Toxplazma aralığı 0-0,72 olması gerekirken benimki 3,36. Başından geçen ya da şahit olan var mı aranızda?
Afiyet olsun canim ❤Onu da mı yazmamisimne yedim ki ben o gün
Sahur omlet olma ihtimali yüksek,gerisi aynı.Domates salatalık
İftar
1 kepçe çorba, salata, kuru fasulye
Zipzip- @19Temmuzda69um
Gecmis olsun canim Allah sifa versinKizlar bu aralar gelemedim kusura bakmayın. Dün Dr a gittim.test sonucum geç çıkınca gosteremwmistim.Bugun gittim Dr izne ayrılmış.Bir değerim yüksek çıkmış enfeksiyon olabilir,o yüzden yarın il merkezine özel bir hastaneye gideceğim. Duanızı eksik etmeyin
Haftaya daha guzel olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?