- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Allah razi olsun sendendeE Elif_Eylul cevap yazdıgı için Allah razı olsun gözardı ettigi için çok üzülmüşüm
Rabbime çok dua ettim bugün gittim öğle namazı kıldım arkasından şükür namazı kılıp senin için dua ettim
Allah herşeyinizin hayırlısını versin
Hee illa yenicen kırmızı takımı? Spor yapın diye yalvarıyordum ses yoktu şimdi ağlaya ağlaya yürüyor takım.Sen alışkınsın spora ben yaz boyu spor yapmadim adim bile atmadım nerdeyse
Zorunlu değilde yapmam gerekiyor diye dusunup adim atiyorum
Guzel oldu boyle yaaHee illa yenicen kırmızı takımı? Spor yapın diye yalvarıyordum ses yoktu şimdi ağlaya ağlaya yürüyor takım.
Bende de çok var 50 yaşında gibiyimBenim sacim beyaz dolu
Selam canim gecmis olsun sonuçlar ne zaman çıkacakmışSelam. Büyüğü okula bırakıp yine hastaneye gittik minikle idrar tahlili verdik. Eve dönüyoruz
Neden kiBende de çok var 50 yaşında gibiyimbu sefer saçımı sıfıra mı vursam bilemedim
Bende bacaklar alıştıHee illa yenicen kırmızı takımı? Spor yapın diye yalvarıyordum ses yoktu şimdi ağlaya ağlaya yürüyor takım.
Yarin sabahtan gidicem tekrarSelam canim gecmis olsun sonuçlar ne zaman çıkacakmış
Sadece mi ?Guzel oldu boyle yaa
Hatta adimlara takimin genelini katabilsek guzel olur
20 kisi yurudu bu hafta sadece
Boyasam dipten çıkıyo beyazlar :)Neden ki
Boya saclarini
Orkestra tamam.
E Elif_Eylul orkestra süsler hazır kırmızı halıyı serdim kaptanım.
Eki Görüntüle 2928217
Güzel haberler hayırlı sonuçlar olsun canım.Yarin sabahtan gidicem tekrar
Kilo bildirip gidenlerde var ya en az 10 kisi de ordan cikar diye sey etmistimSadece mi ?20 kişi için ben salonda kızılderili dansı yapıyorum.
Dipten cikcak tabi hay Allah Migim hoşgeldin bebeğim.Boyasam dipten çıkıyo beyazlar :)
Hiç boyamıycam bundan sonra zaten tesettürlüyüm
Güzel haberler hayırlı sonuçlar olsun canım.
Eee cok normalBoyasam dipten çıkıyo beyazlar :)
Hiç boyamıycam bundan sonra zaten tesettürlüyüm
Ombre gibi çok hoş dogal ombreEee cok normal
Bende tamamen beyazlasin oyle boyarim simdi cok goze batmiyor hatta sacimin rengini daha acik gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?