Zorla istedim ama olsunn
Kızılderili dansı neymişSadece mi ?20 kişi için ben salonda kızılderili dansı yapıyorum.
Hosgeldinnnn migicimOmbre gibi çok hoş dogal ombrebence boyama beyazlar bu senede moda beyaz ombre yapan var
Ablacım hep derdin bana spor sana çok iyi geliyor diye unutmadımZorla istedim ama olsunn
Sen nasil bi guzelliksin
Cok tesekkur ederim canimmmmm
Takip ede ede almadım şükürHosgeldinnnn migiciminsallah bu sefer hedeflerimize ulaşırız :))
Sen iyisin, almamişin en azindan
Ben bimden tefalin tartısını almıştım memnunumPeki ben herkese bişey sormak istiyorum
A101 yada Bime gelen elektronik tartılardan memnun olan varmı?
Tartı almak istiorm önereceğiniz tartı?
O may gat... Bime tefalin tartısımı geldiBen bimden tefalin tartısını almıştım memnunum
Bende almistim 2 yil once tefal hatta madamla ayni tarti :))O may gat... Bime tefalin tartısımı geldi
Keşke bdaha gelse
Ateş etrafında falan yapıyorlar ya filmlerdeKızılderili dansı neymişvidyo at bizde eşlik edelim
Hiç denk gelmedm artk hiç bilmediiim markalar geliorBende almistim 2 yil once tefal hatta madamla ayni tarti :))
Internetten soyle olmazsa canimHiç denk gelmedm artk hiç bilmediiim markalar gelior
Heeee nie akıl edemedimInternetten soyle olmazsa canim
Zorla istedim ama olsunn
Sen nasil bi guzelliksin
Cok tesekkur ederim canimmmmm
süslü tavuk gibi mubarek valla bacaklarım agrırAteş etrafında falan yapıyorlar ya filmlerde
Sen hiç merak etme kaptancim yapabildigimin en iyisini yapicamMAVİ TAKIM'IN AZİMLİ KIZÇELERİ
Bugün son gün önde gidiyoruz kızlar bugün biraz zorlasaniz olmaz mı kiyamamiyorum ama cuma kupayı kaldırmak istiyorsak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışalım son günü iyi değerlendirin canlar hadiiiiii bakalım Tabanlara kuvvet
@Ayyulduz
@fantastikaaa
@klbk33
@bluegreeneyes
Mefkurem
@Elhan
@askrhpozitif
Zipzip-
@Elisa83
Kucak dolusu sevgiler
Heeee nie akıl edemedim
Bugn bana ne olmuş yaaa basmıooool
Öyle edem doğruuu saol kaptanm
Bugün son gün dileğimKuzenime gidicem orda atım atabilsem keşke
Bi karar versenizde bende ölçsemPoponun altı değil mi basen
Vay be , ne kadar güzel bir noktaya degindin olaylari nasil algiliyorsak bedenimiz ruhumuz o sekilde tepki veriyor.9-10 ayda 33 kilo verdim. Hatta 35 verdim. 95 kilo idim ilk başladığımda.
Hep burada 6. Takımda idim. Filiz , Elif ve bütün takımın desteği ile zayıfladım. Hızlı kilo vermedim. Sağlıklı beslendim. Klasik kahvalti ekmeksiz. Salata sebze et kuru baklagil yedim. Makarna börek pilav nerdeyse hiç yemedim. Cuma günleri sütlü tatlı yedim ödül olarak.
Haftada 5-6 gün günlük 2 saat spor yaptim.
Canım benim bir sürü sıkıntım var çok stresli bir insanım. Ama şunu kabul ettim herkesin hayatında stres var. Herşeyi olduğu gibi kabul etmeliyim. Ve moralim bozuldu diye yemek yemeyi bırakmalıyım. Yemek beni çok mutsuz ediyor m AVM lerde ağladım. Bir davet olsa hiç birşey olmuyor diye uzuldum vs. Beynimi değiştirdim. Yine de zayıflamamın en büyük destekçileri 6. Takım oldu. E Elif_EylulZipzip- ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
@Zeynebim2020
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?