- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
AynenHayir kalorl hesabi yaparakBide menüleri takip etmem lazım Gurbettt42 menüleri meyve diyetiydi sabah elma öğlen mandalin akşam etçil
MuhteşemsinBen elimden gelen desteği vereceğim güzel kaptanım.
Hee açım saldırırim mahvedirim siziBirde açsın sana bulaşmamak lazım. Ben kendimden biliyorum açken çekilmiyorum hiç
Bende iyiyim canım yiyorum işte napim yiyip içip yürüyorum.
Muhteşem takım olduğu kesinValla yaparim ben biliyosunuz 1senedir takimı nasıl götürdugumuzü biliyorum,kimimiz sporla destekledi kimimiz menuleri takip kaptani söylemeye gerek yok bile,kendi takimi yetmedi diger takimlarla ugrasti,kac kere 1.ci olduk üst üste ama diger kaptanlardan hep kaptanlari ve yardimcisi sayesinde dediler örnek bir takimdik ve hala öyleyiz nokta
Tüylerim diken diken oldu Rabbim Şafi ismiyle şifa versin yavrucaga hiç kimseyi evladiyla sınamasınBilemiyormki cnm malesef. Siyami Erkek e yolladik bebegi. Ameliyat olacakti dün. Olmustur sanirim. Aile bebehi sariligi var diye poliklinige getirmis. Bizim doktor solunumu iyi deil diye birde kardiyoloji görsün demis. Kardiyaloji bakinca sok oldu zaten. Hemen yolladik ameliyat icin. Annesi zavalli kadincagiz kapida cok agladi ögrendikten sonra
Yoo mesgul etmezsin canim her zaman gelebilirsinZipzip- kaptanım ve sıkı bir diyet yapamam haliyle ama spora başlayacam kasımın ilk haftası
Takıma o zamanmı geleyim?
Meşgul etmiyim kmseyi boşa
Geçmiş olsun sana da bebeğe de.Ben grip gibiyim. Zor gecirdim gectigimiz 2 günü. Hastayi sevk ettik. Sevkten sonra bilgi alamiyoruz hastalardan. Sadece ameliyat olacagini biliyorm.
Ohh derin nefes aldm kovulmayncaYoo mesgul etmezsin canim her zaman gelebilirsin
Eneeee cordeliaa sexsii hatunummGeçmiş olsun sana da bebeğe de.
Masterfit oynuyoruzEneeee cordeliaa sexsii hatunumm
Sende kırmızı takım yazıo
Burda mavi takım..
Eneee benm devreler yandııı
Cok gecmis olsun Allah tez vakitte şifa versin inşallahBilemiyormki cnm malesef. Siyami Erkek e yolladik bebegi. Ameliyat olacakti dün. Olmustur sanirim. Aile bebehi sariligi var diye poliklinige getirmis. Bizim doktor solunumu iyi deil diye birde kardiyoloji görsün demis. Kardiyaloji bakinca sok oldu zaten. Hemen yolladik ameliyat icin. Annesi zavalli kadincagiz kapida cok agladi ögrendikten sonra
Yine basmadı kafamMasterfit oynuyoruz
Her hafta takimlar değişiyor
Ben sari takimdayim kilo verme yarisina girmedim ama spora destek oluyorum
5600deyim. 12000 üstünü kabul edilmeyecekmiMAVİ TAKIM'IN AZİMLİ KIZÇELERİ
Bugün son gün önde gidiyoruz kızlar bugün biraz zorlasaniz olmaz mı kiyamamiyorum ama cuma kupayı kaldırmak istiyorsak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışalım son günü iyi değerlendirin canlar hadiiiiii bakalım Tabanlara kuvvet
@Ayyulduz
@fantastikaaa
K klbk33
@bluegreeneyes
@Mefkurem
@Elhan
@askrhpozitif
Zipzip-
@Elisa83
Kucak dolusu sevgiler
Simdi soyle anlatayim o zamanYine basmadı kafam
Herkes hertakımda olabiliyormu
Ee ben birini idare edemem kapasitem anca yeter
Bugun 15.000 ustu5600deyim. 12000 üstünü kabul edilmeyecekmi
Heee teşekkğr ederm kaptanımmSimdi soyle anlatayim o zaman
Cuma gunu en cok kilo verem uye kirmizi takim kaptani oluyor
Kirmizi takim kaptani karşısina mavi takim kaptanini seciyor
Sirayla uye seciyorlar
Pazartesi gunu kontrol tartisinda en cok kilo veren kaptan uye degistirme hakkina sahip oluyor
Duzenli menu paylasimina %1
En cok adima atan takima %2 avantaj veriyoruz
Cuma gunude avantajlarla en cok kilo veren takim kazaniyor
Sari takimda korumada olanlar var
Kaptanım sorması ayıp sen kaç kilosunBugun 15.000 ustu
Haftaya yarismada 12.000 ustu sayilmayacak ama spor puani olarak eklenir
Cuma gunu 57.1 dim bugun 56.3 ciktim canimKaptanım sorması ayıp sen kaç kilosun
Xiaomi alabilirsin butcen varsa eger canim 160 liraydı en son yag,su,kas oranini ölçüyorPeki ben herkese bişey sormak istiyorum
A101 yada Bime gelen elektronik tartılardan memnun olan varmı?
Tartı almak istiorm önereceğiniz tartı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?