Canım çok geçmiş olsun. Bu Ramazan formülü buldum ben. İftarda bir tane, sahurda veya imsaka bir iki dakika kala ağrı kesici alıyorum fazlası zarar ama başka türlü olmuyor. Allah şifa versin canımMigrenim tuttu bir çorba içtim onuda midem kabul etmedi ilaç içip yattım
Migrenim tuttu bir çorba içtim onuda midem kabul etmedi ilaç içip yattım
Kardeşim kullandı bir işe yaramadı, bi dönemde oğluma kullandık ama geçici çözüm beslenmeni değiştirmen gerek karin ağrısı yapıyor ve inanılmaz şekerli birsey
Migrenim tuttu bir çorba içtim onuda midem kabul etmedi ilaç içip yattım yoksa emzirirken yememem mümkün mü
Seni görünce hep ıslak hamburger istiyorumBende de :))
Cnm bilgisayardan açtıysan ordaki alıntılar farklı oluyorBu alıntı m.ö 5000 yılından kalmış. Yeşil takım sadece spor yapmıyor. Fasülye değil.
Afiyet olsun kizlar
Sebastian cnmHoş buldum teşekkürler
Hoş buldum
Hoş buldum
Hoş buldumm
Hoş buldum canımseni gözüm bir yerden ısırıyor ama yine mi nick değiştirdin
Ahahah canimsSeni görünce hep ıslak hamburger istiyorum
Nagihan ı başlarda tutuyordum çok şikayet edince bi soğumuştum ama yerini buldu sankiCordelia ben Gökhan'ı tuttuğum için artık ünlüler kazansın istiyorum eskiden hep gönüllüleri isterdim
Cnm nasılsınRica ederim, faydali olduğuma sevindim. İşe yaramış demek etiketlerim
Nagihan kazansın digerleri ne yaparsa yapsın.Cordelia ben Gökhan'ı tuttuğum için artık ünlüler kazansın istiyorum eskiden hep gönüllüleri isterdim
Mustafa sandalı sevmem. Hadi bi kahve içelim..Kekim, çelenk konma, saygı duruşu, İstiklal Marşı dağılın ....
Asıl tören okulların kendi bünyesinde yapılıyor. Bu akşam Mustafa Sandal' in konseri var da kim gidecek çay , kahve, kulüp varken kusura bakmasın artık
Seni görünce hep ıslak hamburger istiyorum
Bende de :))
Afiyet olsun canim.sabah
2 haşlanmış yumurta
1 küçük portakal
1 parmak peynir
1 salatalık
yeşil çay
Akşam
2 kase tavuk çorbası
Yeşil salata
Ara 1 küçük muz
2 ceviz
25 dk egzersiz ve adımlarım
Zipzip- @HanimKelesimiGetir Cordelia
Daha iyiydim ama yarın bir günlük ara vereceğim kızda cok emdiği için sanırım pertim çıkıyor. Gönlümde razı değil ama hep dışarıdayım yarın oğlumun bilsem sınavı var bide .Geçmiş olsun canım iyi misin bugün
Aynen bende hatta Allah affetsin çürüdü meyvelerCanım beslenmem düzenli gluten fln bile yok süt ürünleri sınırlı ama oruç etkiledi meyve bile en son ne zaman yedim hatırlamıyorum dün içtim bırakma bitene kadar kusucaktim ama of çok şekerli yaa
Ayyyyteşekkür ederis bizi seçtiğin için canım inşallah çok güzel geçerrrr
Tamammm
Sütlaç var daha hehe
Şaka şaka cnm nasıl iştahın bu hafta? Biraz daha azaldı mı?
Arada hepimiz yaşıyoruz canım yola devamSelam kizlar , duygusal dalgalanmalar modundaydim ve naptım yedim yedim yedimama takımlarda olmasam da yazicam buraya utanıp yemek belki ahaha
Daha iyiyim canım sagolŞimdi nasılsın canım
Gule güle kullan canimcimSelam canlarım koltuklar geldi üstümden kamyon geçmiş gibi. Pazartesi perdeler takılacak sonra artık ufak tefek süslemeler başlar
Gözün aydın kaptanimBabamlar geldi gelecegim 1 saate
Tatlım sahurda ki tostun içindekiler susatmiyor mu? Birde pide ebatı ne kadar yarım pide değil dimi23 Nisan 2022
sahur 02.30
pideli tost (sucuk+kaşar+ dil peyniri+ antep salçası+ turşu)
domates
iftar 20.00
2 kepçe tarhana çorbası
2 dilim kıymalı pırasalı tava böreği
domates salatalık biber
2 yk fındıklı çilekli güllaç
1,5 lt suZipzip- Cordelia North River
Gokhan geriye ünlülere mi geçtiCordelia ben Gökhan'ı tuttuğum için artık ünlüler kazansın istiyorum eskiden hep gönüllüleri isterdim
Afiyet olsun canımsabah
2 haşlanmış yumurta
1 küçük portakal
1 parmak peynir
1 salatalık
yeşil çay
Akşam
2 kase tavuk çorbası
Yeşil salata
Ara 1 küçük muz
2 ceviz
25 dk egzersiz ve adımlarım
Zipzip- @HanimKelesimiGetir Cordelia
Sağol canim . Kızım emdiği için çok ilaç alamiyorum yarın bilsem var hep dışarıdayım sonrasında da işlerim 1 gün mola vereceğimCanım çok geçmiş olsun. Bu Ramazan formülü buldum ben. İftarda bir tane, sahurda veya imsaka bir iki dakika kala ağrı kesici alıyorum fazlası zarar ama başka türlü olmuyor. Allah şifa versin canımnasıl oldu iftar vakti geçti mi biraz. İyi misin kuzum
Sağol canım benimYavrum kusura bakma valla görmedim yazıp çıktım
Hoşgeldin
Rabbim şifa versin inşallah canım
Diş sıkma bende de var canım uzun süre gece plağı kullandım.cenemin ağrısı baya geçmişti geçmiş olsun
Sağlıklı mutlu günlerde kullanın canım
Hava nasıldı canim esiyormuydu . Benim de aklımda ama miniği usuturum diye korkuyorumHaha benim de menü yazasım var
cnm taş kadayıf karpuz yicem onun mutluluğu var üstümde , annemlerle Gölbaşına gittik göl kenarında kahvaltı yaptık gözlemeli
sen nasılsıın
Güle güle kullan canımSelam canlarım koltuklar geldi üstümden kamyon geçmiş gibi. Pazartesi perdeler takılacak sonra artık ufak tefek süslemeler başlar
Hoşgeldin canım benimGeldim kaptanım
Eline sağlık canım
Bol eksiler hanımlar
Güle güle kullan canımOh güle güle kullan canım
Bizde veranda için oturma grubu aldık,haftaya eşim alıp gelecek
Kek yemiyorlar yaparsam hepsini ben yerim bu hafta istemeyiz dimi bunu
Bayağı güzeldi bugün canım güneş de ısıtıyordu ,bi ara hafif esti ama genel olarak çok güzeldi terledim hatta ince kazak giymiştimHava nasıldı canim esiyormuydu . Benim de aklımda ama miniği usuturum diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?