Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım çok geçmiş olsun. Bu Ramazan formülü buldum ben. İftarda bir tane, sahurda veya imsaka bir iki dakika kala ağrı kesici alıyorum fazlası zarar ama başka türlü olmuyor. Allah şifa versin canım nasıl oldu iftar vakti geçti mi biraz. İyi misin kuzum

Bu alıntı m.ö 5000 yılından kalmış. Yeşil takım sadece spor yapmıyor. Fasülye değil.

Afiyet olsun kizlar
Cnm bilgisayardan açtıysan ordaki alıntılar farklı oluyor

Hoş buldum teşekkürler

Hoş buldum

Hoş buldum

Hoş buldumm

Hoş buldum canım seni gözüm bir yerden ısırıyor ama yine mi nick değiştirdin
Sebastian cnm

Mustafa sandalı sevmem. Hadi bi kahve içelim..

Geçmiş olsun canım iyi misin bugün
Daha iyiydim ama yarın bir günlük ara vereceğim kızda cok emdiği için sanırım pertim çıkıyor. Gönlümde razı değil ama hep dışarıdayım yarın oğlumun bilsem sınavı var bide .
Canım beslenmem düzenli gluten fln bile yok süt ürünleri sınırlı ama oruç etkiledi meyve bile en son ne zaman yedim hatırlamıyorum dün içtim bırakma bitene kadar kusucaktim ama of çok şekerli yaa
Aynen bende hatta Allah affetsin çürüdü meyveler
Ayyyy teşekkür ederis bizi seçtiğin için canım inşallah çok güzel geçerrrr

Tamammm

Sütlaç var daha hehe
Şaka şaka cnm nasıl iştahın bu hafta? Biraz daha azaldı mı?

Selam kizlar , duygusal dalgalanmalar modundaydim ve naptım yedim yedim yedim ama takımlarda olmasam da yazicam buraya utanıp yemek belki ahaha
Arada hepimiz yaşıyoruz canım yola devam
Şimdi nasılsın canım
Daha iyiyim canım sagol
Selam canlarım koltuklar geldi üstümden kamyon geçmiş gibi. Pazartesi perdeler takılacak sonra artık ufak tefek süslemeler başlar
Gule güle kullan canimcim
Babamlar geldi gelecegim 1 saate
Gözün aydın kaptanim
Tatlım sahurda ki tostun içindekiler susatmiyor mu? Birde pide ebatı ne kadar yarım pide değil dimi akşam ki gullacin miktarı süper
Cordelia ben Gökhan'ı tuttuğum için artık ünlüler kazansın istiyorum eskiden hep gönüllüleri isterdim
Gokhan geriye ünlülere mi geçti
Afiyet olsun canım
Sağol canim . Kızım emdiği için çok ilaç alamiyorum yarın bilsem var hep dışarıdayım sonrasında da işlerim 1 gün mola vereceğim

Sağol canım benim

Haha benim de menü yazasım var

cnm taş kadayıf karpuz yicem onun mutluluğu var üstümde , annemlerle Gölbaşına gittik göl kenarında kahvaltı yaptık gözlemeli
sen nasılsıın
Hava nasıldı canim esiyormuydu . Benim de aklımda ama miniği usuturum diye korkuyorum

Selam canlarım koltuklar geldi üstümden kamyon geçmiş gibi. Pazartesi perdeler takılacak sonra artık ufak tefek süslemeler başlar
Güle güle kullan canım
Geldim kaptanım

Eline sağlık canım
Bol eksiler hanımlar
Hoşgeldin canım benim
Oh güle güle kullan canım
Bizde veranda için oturma grubu aldık,haftaya eşim alıp gelecek
Güle güle kullan canım

Hava nasıldı canim esiyormuydu . Benim de aklımda ama miniği usuturum diye korkuyorum
Bayağı güzeldi bugün canım güneş de ısıtıyordu ,bi ara hafif esti ama genel olarak çok güzeldi terledim hatta ince kazak giymiştim çocuklar çok mutluydu yaa bugün tütü etekli halk oyunu kıyafetli kızlar yüzleri boyalı bayraklı oğlanlar çiçekler çaylar
Olmadı çimlerin ordaki yere oturursunuz cnm direkt güneş alıyor , katlanır sandalyeli de çok aile vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…