Aaaa az kalmışNereye 173000 yazacağız.
Güle güle oturun üstünde benimkiler yeni olduğu halde gözüm yine başka koltuklardaEvet canım 1.5 ay önce almıştık anca geldi
Canım insanız ihtiyaç olsun istek olsun tabi ki nefsimiz çekecek yani. Öyle düşünme.Güle güle oturun üstünde benimkiler yeni olduğu halde gözüm yine başka koltuklardaah bu gözü doYmazlik hâlbuki ne hayatlar var
Teşekkürler canımGecmis olsun canim zorlama spor konusunda
Aynen canım sağolAman dikkat et canım çok geçmiş olsun
Sen de mi eski takımlardansın canım?Teşekkürler canım
Aynen canım sağol
Evet canım ben 2017 den beri takımlarda bulundumSen de mi eski takımlardansın canım?
Elhanim dizim yeni bitti tavsiye eder misin bunları?fesang cim haunting bitti bly malikanesine başladım ilk bölümünü izleyince daha önce izlediğimi fark ettim.
saol canım evet iyi geldi. daha yapılacak şeyler var ama bugün yoruldum.Ama eminim çok iyi gelmiştir ellerine sağlık kuzum
Cnm bol bişey giyseydinMesajlarınızı tek tek okudum kızlar. Harikasınız. Ben yarın sabah tartılıp kilo bildirimimi yapıcam.
Bu arada spor konusunda yürüyüş yapabilirim şuan. Dikişlerim henüz tam anlamıyla iyileşmiş değil, hatta bugün çocuklar avm diye tuttuğundan pantolon giymek zorunda kaldım. Sanırım yaraya zarar verdim şuan baya ağrıyor. Neyse geçicek bunlar güzel güzel zayıflayacağım
Ayş ben izleyemiorm artık bayıyor gece de Semihtoş vardı çıkardılar çok zevk alamıomGündüz de yorum programı var ona bakarsın
Benim de cooook işim var ama neyse yaparız bir arasaol canım evet iyi geldi. daha yapılacak şeyler var ama bugün yoruldum.
Yaaaa yerim
Aaaa Semihi severdim ben. Gece olan programı o yüzden hiç izlemiyorum artık. Gündüz olanı da kahvaltı yaparken izliyorumCnm bol bişey giyseydingeçmiş olsun aşkitom
Yürüyüş en güzeli yaa
Ayş ben izleyemiorm artık bayıyor gece de Semihtoş vardı çıkardılar çok zevk alamıom
Aaaa ben de helloyu hep böyle derim whatsapptaHellöööğğğ
İnşallah mavişim nasılsınYaaaa yerimçok gelmek istiyorum canım ama işte ara ara anca ramazan bitsin daha aktif olacağım inşallah
Yorgun canım ama iyiyim hamd olsun sen nasılsınİnşallah mavişim nasılsın
Ahhhh ben de fiziken ruhen cooook yorgunumYorgun canım ama iyiyim hamd olsun sen nasılsın
Benim de 11 yaşındaki oğlum da safra kesesi taşı varmış tesadüfen öğrendik.cocuk cerrahi ameliyat dedi cocuk gastroloj 1cm olana kadar bekleyelim dedi(7mm taşımız).daha çok küçük.bekleyelim dedik.korkuyoruzda bilmiyorumHoş buldum canım teşekkürler. Evet 3 senedir bir fiil çekiyordum. Geçen hafta hooop aldılar da kurtuldum şükür
Ahahahaha kaçacak yerim yok, son çıkış burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?