Hello beybi.Hellöööğğğ
Çok geçmiş olsun hayırlı haberler gelişmeler olur inşallah.Benim de 11 yaşındaki oğlum da safra kesesi taşı varmış tesadüfen öğrendik.cocuk cerrahi ameliyat dedi cocuk gastroloj 1cm olana kadar bekleyelim dedi(7mm taşımız).daha çok küçük.bekleyelim dedik.korkuyoruzda bilmiyorum
Yaaaa ben bunu bilmiyordum. Çok geçmiş olsun canım ya sıkıntısız atlatın inşallahBenim de 11 yaşındaki oğlum da safra kesesi taşı varmış tesadüfen öğrendik.cocuk cerrahi ameliyat dedi cocuk gastroloj 1cm olana kadar bekleyelim dedi(7mm taşımız).daha çok küçük.bekleyelim dedik.korkuyoruzda bilmiyorum
Maviş güzel de buralarda.Yorgun canım ama iyiyim hamd olsun sen nasılsın
İnşallah canımÇok geçmiş olsun hayırlı haberler gelişmeler olur inşallah.
İnşallah canımYaaaa ben bunu bilmiyordum. Çok geçmiş olsun canım ya sıkıntısız atlatın inşallah
Evet Semih çok zeki güzel yorumlarınız vardı. Orada murat ozari mi ne var ya o konuşurken dinlemiyordum.Aaaa Semihi severdim ben. Gece olan programı o yüzden hiç izlemiyorum artık. Gündüz olanı da kahvaltı yaparken izliyorum
Semihsiz tadı yok.Cnm bol bişey giyseydingeçmiş olsun aşkitom
Yürüyüş en güzeli yaa
Ayş ben izleyemiorm artık bayıyor gece de Semihtoş vardı çıkardılar çok zevk alamıom
Ben de hep böyle derimAaaa ben de helloyu hep böyle derim whatsappta
Naber kuzucumHello beybi.
İyilik.saglik güzellik senden şeker?Naber kuzucum
Evet kusacaksınız sanıp 1 adm geri gidiyorum.Aaaa ben de helloyu hep böyle derim whatsappta
Yorgunum ama uykum yokİyilik.saglik güzellik senden şeker?
Ahahahahahahaaa
Kilo aldım bol bişey kalmadı :d yarama bastın tuzuCnm bol bişey giyseydingeçmiş olsun aşkitom
Yürüyüş en güzeli yaa
Geçmiş olsun canım. Küçük yaşta nasıl olur bilmiyorum ama evet taşlar büyüyor ve kese kalınlaşıyor zamanla. Korkulacak hiçbişey yok sadece yedikleri ona ağrı yapabilir şuan. Çok yağlı yemekler yedirmemeye çalış annesiBenim de 11 yaşındaki oğlum da safra kesesi taşı varmış tesadüfen öğrendik.cocuk cerrahi ameliyat dedi cocuk gastroloj 1cm olana kadar bekleyelim dedi(7mm taşımız).daha çok küçük.bekleyelim dedik.korkuyoruzda bilmiyorum
Öğğ yüzünden evet. Şaka yapıyorum canım. Ben de dışarıdaydım. Önemli bir şey yok galiba.Yorgunum ama uykum yokçünkü yarın pazar bugün uğrayamadım buraya , bilmem gereken bir şey var mı kaptanım
Ahahahahahahaaaöğğhhh ile gittiğinden mi acaba
Gözün aydınEvet canım 1.5 ay önce almıştık anca geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?