- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
İnşallah bayram beni korkutuyor. Perşembe günü annemler gelecek. Çok zor verdiğimide alacağımValla menülerin harika tatlım , kesin görürsün
Olursun canım. Maşallah geldiğinden beri çok güzel kilo verdin.bende 59 olacakmıyım acabaama ilkönce 65 olayım sonrasına bakarız
Korona olmuştu.cocuklarda tehlikeli olabiliyor diye dr tetkik yaptırdı.karaciger yağlanması büyümesi ve dalak büyümesi bir de safra kesesinde tas bulundu.taşı bilmem ama dr büyümeyi koronaya bağladı.simdi dalak şükür normal boyuta indi.karaciğer 2. Derece yaglanmaydi 1 ile iki arasına indi.diyette şimdi.diyetisyene de gidiyoruz.kilosu çok degil aslinda.insallah ameliyata gerek kalmaz büyüyene kadarKilo aldım bol bişey kalmadı :d yarama bastın tuzu
Aynen ya yürüyüş şimdilik en ideali hemde
Geçmiş olsun canım. Küçük yaşta nasıl olur bilmiyorum ama evet taşlar büyüyor ve kese kalınlaşıyor zamanla. Korkulacak hiçbişey yok sadece yedikleri ona ağrı yapabilir şuan. Çok yağlı yemekler yedirmemeye çalış annesiAma aldırdığınızda emin olun çok rahatlayacak
Biz de sana teşekkür ederiz kaptanım. Desteklerin için sağolasın
Hedef60kgolmak
sara_28
@fesang
@Suskunkardelen
Aomine Daiki
@busra ytez
@minerva1988
Kinoalihatun
@North River
@Kendinin en iyi hali ol
Canlarım, yenseniz de yenilseniz de teşekkür ederim ama tabi kazanınca daha çok sevindim
İlk kaptanlığımda takımımizi birinci yaptığınız için teşekkürler
Tebrikler canımYettimmmmm aha ben yazdım.
Tebrikler canımYettimmmmm aha ben yazdım.
Canım nasıl yapıyorsun kabak detoksu. Bende pazarları yapayım.Ben hiç bu kadar iyi kilo veremiyorum bundan sonra sadece kabak detox haftada bir gün süper bişey
Kaptanım
Bu sabah diyetisyene gittim. 10 gün içinde 1,1 kilo vermişim ve 1 kilonun hepsi yağdan gitmiş çok mutlu oldum. Bugün biraz saldım ama yarından itibaren diyetime uyacağım inşallahpastelfit
@dolunaydagel
@Migim
@She-Raa
Aomine Daiki
_ASTRAL_
Zipzip- Cordelia
Maviş kuşlarım ve sarı lalelerim hoş geldiniz yeni bir haftaya bu hafta bayramdan önceki son hafta bayrama fit girmeye hazırmıyız
Ah ah o dalgalanmalar olmasa hepimiz fitizSelam kizlar , duygusal dalgalanmalar modundaydim ve naptım yedim yedim yedimama takımlarda olmasam da yazicam buraya utanıp yemek belki ahaha
Maşallah canım menülerin çok güzel
Çok iyi gitmiş hem de yağdan tebrikler canımBu sabah diyetisyene gittim. 10 gün içinde 1,1 kilo vermişim ve 1 kilonun hepsi yağdan gitmiş çok mutlu oldum. Bugün biraz saldım ama yarından itibaren diyetime uyacağım inşallah
Afiyet olsun canım, adımın şahane
Evet yaa karbonhidrat patlaması olmuş, neyse artık yarın dengelersin. Bol yeşillik haşlanmış sebze
Teşekkür ederim canımMaşallah canım menülerin çok güzel
Kuzum 1 tane alıver idarelikKilo aldım bol bişey kalmadı :d yarama bastın tuzu
Aynen ya yürüyüş şimdilik en ideali hemde
Geçmiş olsun canım. Küçük yaşta nasıl olur bilmiyorum ama evet taşlar büyüyor ve kese kalınlaşıyor zamanla. Korkulacak hiçbişey yok sadece yedikleri ona ağrı yapabilir şuan. Çok yağlı yemekler yedirmemeye çalış annesiAma aldırdığınızda emin olun çok rahatlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?