Hauntingde gerçek algini kaybediyorsun tatlım. Ben ne izledim diyorsun ama iş işten geçiyor tabi. Aile ilişkilerinde sevginin iyileştirici gücünü daha düz yollardan verebilirlerdi niye devrelerimizi yakma yolunu tercih ediyorlar anlamıyorum.Aaaaa :)) haunting nasıldı? Bly bitmesin diye azcik azcik izleyip kapatıyorum
Dejavu yaşıyorum şu anÇocuğu uyuttum geldim ama ben de felaketim. Üstümden kamyon geçmiş gibi, yatacağım inşallah uyuyabilirim. İyi geceler canımlaarr
ŞükürCnm nasılsın
Yogundum canım
Telefon halloldu kısa süredeTelefonumda sıkıntı var demisti dun bugun gormedim sanki
@19Temmuzda69um
Ancak yattım ikizim.@19Temmuzda69um ikiz nerelerdesin????
İnşaallah uyuyabilirsin. "Uyumucam"de, uyursun inşaallah öyle diyince , iyi geceler ikizim.Çocuğu uyuttum geldim ama ben de felaketim. Üstümden kamyon geçmiş gibi, yatacağım inşallah uyuyabilirim. İyi geceler canımlaarr
Dram gerilim seversen izle bitanem.Elhanim dizim yeni bitti tavsiye eder misin bunları?
Ağrı sancı yapıyor mu canımBenim de 11 yaşındaki oğlum da safra kesesi taşı varmış tesadüfen öğrendik.cocuk cerrahi ameliyat dedi cocuk gastroloj 1cm olana kadar bekleyelim dedi(7mm taşımız).daha çok küçük.bekleyelim dedik.korkuyoruzda bilmiyorum
Şükürsen nasılsın?
Yogundum canım
Telefon halloldu kısa sürede
Ancak yattım ikizim.
İnşaallah uyuyabilirsin. "Uyumucam"de, uyursun inşaallah öyle diyince , iyi geceler ikizim.
İyi geceler canım , ben de şimdi yatırdım.Çocuğu uyuttum geldim ama ben de felaketim. Üstümden kamyon geçmiş gibi, yatacağım inşallah uyuyabilirim. İyi geceler canımlaarr
Öğleden sonra uyumuşumDejavu yaşıyorum şu ansence uyuyabilir miyiz bu gece de insallah sen uyursun kuzum.
Afiyet olsun canımİyi geceler kızlar
Sahur
Peynir, haşlanmış yumurta, pide
İftar
8 yemek kaşığı kadar bulgur pilavı
Cacık, salata
Kabak yemeği
1 dilim pide
Adım, 4.000 lerdeyken sıfırlanmış maalesef.
Zipzip- Cordelia North River
İyi geceler
İnşallah canım Allah sağlık versinKorona olmuştu.cocuklarda tehlikeli olabiliyor diye dr tetkik yaptırdı.karaciger yağlanması büyümesi ve dalak büyümesi bir de safra kesesinde tas bulundu.taşı bilmem ama dr büyümeyi koronaya bağladı.simdi dalak şükür normal boyuta indi.karaciğer 2. Derece yaglanmaydi 1 ile iki arasına indi.diyette şimdi.diyetisyene de gidiyoruz.kilosu çok degil aslinda.insallah ameliyata gerek kalmaz büyüyene kadar
Nisa oraya iskelet resmi cizdi adını sefa koydu.Ben sefa yı da bilmiyorum
Amin inşallah canım sağolİyi günlerde kullanın canım
Evet kuzum, eşim çok istiyordu.Siz de şimdiden güle güle kullanın Fezacimm
Veranda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?