- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Spiral canim var mı?Ria hiç duymadım, ben yorulup belim, sırtım ağrıyınca geleceğini anlıyorum. Bazen 2 güne geçiyor, regl yakında 1 hafta, 10 güne tamamlıyor
Günaydın kaptanim ❤Günaydınlar. Bugün dışarıdayım arada bakarım
Evet vericem canımGünaydın canim baslangicin hayirli olsun
Boy avantajin var belki ondan iyisin diyorlardir ama eminim yine cok guzel kilolar vereceksin
Cok güzelEvet vericem canım
Şimdiden 2000 adım attım, 1,5 lt su içtim bile
Boyun uzun mu canım ondan öyle diyorlardırGünaydın kızlar ben tartıldım ve canım çok sıkkın
Nasıl böyle bişey yaptım kendime ben nasılll
Geçen sene Nisan ayında 68 kg idim, bu sabah tartıldım 92.95 çıktım ve inanmıyorum ya inşallah tartım bozuktur
Ya bide hala bu halimle bana yooo iyisin diyolar deli olcam şimdi sabah sabah
Günaydın kaptanım, nasılsın köye ne zaman gideceksiniz. Ne oldu senin iş planlarıGünaydın kaptanim ❤
Sen de mi uzunsun boyun kaç ortaamBoyun uzun mu canım ondan öyle diyorlardırZamanında bana hep derlerdi bende inanırdım halledersin canım üzme kendini kilo dediğin nedir gidiyor hepsi sen hep bizimle ol
Erken kalkan çabuk yol alırEvet vericem canım
Şimdiden 2000 adım attım, 1,5 lt su içtim bile
Günaydın canim ❤Günaydın bal kızlar
Iyiyim canim sen nasilsinGünaydın kaptanım, nasılsın köye ne zaman gideceksiniz. Ne oldu senin iş planları
Perşembeden yapmıştım ben kaptanım bu haftaya hazırım inşallaherenmothers
60kiloyum
@19Temmuzda69um
Kinoalihatun
fistiklar hafta sonu ödülleri bitti dimi
fesang
Hedef60kgolmak
Bebisler Walk walk Walk
Günaydın canim ❤Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın canımGünaydın mutlu pazarlar
170 canım çok çok uzun değilse de iyiyim işte sen de uzunsun sanırım canım kaçsınSen de mi uzunsun boyun kaç ortaam
Günaydın canim ❤
Çok defa bulundu, patladığını hiç duymadım.Ay inşallah kötü birşey olmaz, kontrollü patlatacaklar mi ne olacak, siz nereye gideceksiniz
MaşallahGünaydın canım
170 canım çok çok uzun değilse de iyiyim işte sen de uzunsun sanırım canım kaçsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?