- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Şimdiye kadar hiçbirşey olmadı canım, hayvanat bahçesine geldik, torunları bekliyoruzAaa insallah kimse zarar görmeden kaldirilir oldugu yerden
Nereye gideceksiniz
Oo ne guzel iyi eglenceler gezegencimŞimdiye kadar hiçbirşey olmadı canım, hayvanat bahçesine geldik, torunları bekliyoruz
Yok kuzum, onunla hamile kalınca birdaha taktırmadım, bağlıyımSpiral canim var mı?
Sağol kuzum, uykusuz ne kadar iyi geçer bilmiyorum.Oo ne guzel iyi eglenceler gezegencim
erenmothers
@60kiloyum
@19Temmuzda69um
Kinoalihatun
fistiklar hafta sonu ödülleri bitti dimi
fesang
@iceteavecheesecakelutfen
Bebisler Walk walk Walk
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Yani evet kısa değilim canım, birde benim üst bölgem var baya basenden yana sıkıntı yok biraz dengesiz yaniBoyun uzun mu canım ondan öyle diyorlardırZamanında bana hep derlerdi bende inanırdım halledersin canım üzme kendini kilo dediğin nedir gidiyor hepsi sen hep bizimle ol
Teşekkür ederim canım hoş buldumErken kalkan çabuk yol alırHoş geldin bu arada.
Aynen öyle canım rakamların hiç önemi yok bencedeYani evet kısa değilim canım, birde benim üst bölgem var baya basenden yana sıkıntı yok biraz dengesiz yani
Mesela ben 68 kilodayken 68 kilo olduğuma inanamıyorlardı. Çünkü manken gibi oluyorumrakamların pek bi önemli yok aslında.
Demek yağdan vermişsin yagdan verilen kilo rakamlari belli etmiyorYani evet kısa değilim canım, birde benim üst bölgem var baya basenden yana sıkıntı yok biraz dengesiz yani
Mesela ben 68 kilodayken 68 kilo olduğuma inanamıyorlardı. Çünkü manken gibi oluyorumrakamların pek bi önemli yok aslında.
Günaydın canim ❤Günaydin
Bugün pazar herkes uyuyor
Ben 3 ten beriböleyim
Tam yatagima gircem kız uyandı 8 de
Günaydın pastelfitim ❤Günaydın
Günaydın fesangim kolay gelsinGünaydın canlar
Selam verip kaçayım çocuğu kursa götürüyorum bugün baya yoğun bir gün akşam gelicem inşallah herkesi öpüyorum
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın canlar
Selam verip kaçayım çocuğu kursa götürüyorum bugün baya yoğun bir gün akşam gelicem inşallah herkesi öpüyorum
Günaydın hayatımGünaydın pastelfitim ❤
Bittierenmothers
@60kiloyum
@19Temmuzda69um
Kinoalihatun
fistiklar hafta sonu ödülleri bitti dimi
fesang
@iceteavecheesecakelutfen
Bebisler Walk walk Walk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?