- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Canım kahvemi içtim biraz yürüyim evdeerenmothers
60kiloyum
@19Temmuzda69um
Kinoalihatun
fistiklar hafta sonu ödülleri bitti dimi
fesang
Hedef60kgolmak
Bebisler Walk walk Walk
Şaşkın attım ama yürüyüş sandım ondan canım
Canım selamGünaydın kızlar ben tartıldım ve canım çok sıkkın
Nasıl böyle bişey yaptım kendime ben nasılll
Geçen sene Nisan ayında 68 kg idim, bu sabah tartıldım 92.95 çıktım ve inanmıyorum ya inşallah tartım bozuktur
Ya bide hala bu halimle bana yooo iyisin diyolar deli olcam şimdi sabah sabah
Canım burçlarla ilgili bi öneri vermiştim ama aklına yatmadı sanırım, bir de kuantum terapisi öneriyorlar, gösteremediğimiz tepkiler içimizde kalan şeyleri gıdalarla alarak tamamlamaya çalışıyormuşuzDaha cocukluga inemiyoruz bile asil sorun orda basliyor zaten. Cok yalnız büyüdüm ben, annem sevgisini hiç gostermedi mesela. Dile getirdigim zaman ayilip bayilip hasta oluyordu, ama benim hasta olmam kimseyi etkilemedi. O yuzden ozele gidemedigim icin şuan buna devam edicem
Uzun zamandir gelmiyor
Günaydın canim mutlu pazarlar
Ah canım bir yerden başlamak gerek kendi paranı kazanmanın keyifli hicbirseyde yokIyiyim canim sen nasilsin
Bu sene annemler gidecek bayramdan sonra ama sanirim biz kardeslerimle burda kalacağız
Valla is konusunda o kadar kararsizim ki bir türlü ne yapayim karar veremiyorum
Süpersin tatlımPerşembeden yapmıştım ben kaptanım bu haftaya hazırım inşallah
Muhteşem bir hafta bizi bekliyor
Canım kahvemi içtim biraz yürüyim evde
Haklisin canimAh canım bir yerden başlamak gerek kendi paranı kazanmanın keyifli hicbirseyde yok
2.500Ah canım bir yerden başlamak gerek kendi paranı kazanmanın keyifli hicbirseyde yok
Süpersin tatlım
Muhteşem bir hafta bizi bekliyor
Kabakları rende yapıp az zeytinyağı nda soteliyorum. Bir tabak yoğurda ekleyip pulbiber Karabiber tuz ekliyorum ben böyle seviyorum güzel oluyor ama afiyet olsunCanım nasıl yapıyorsun kabak detoksu. Bende pazarları yapayım.
Kendimi çok yorduğum zaman kanama geliyor
Regl olma ihtimali yüzünden oruç deyilim
Geçmiş olsun canım
+1 kiloyumHaklisin canim
Yolu yarilamjişsin
Tatlım verirsin bence+1 kiloyumah ah bugün bir -700 u vereyik gerisi kolay
Yolu yarilamjişsin
Cumaya kadar eksiye düşersin canim+1 kiloyumah ah bugün bir -700 u vereyik gerisi kolay
Selam kuzum teşekkür ederim bu fikrin için, sanırım sabah tartıldığımda biraz aceleci davrandımCanım selam
Öncelikle başka bir tartıda da tartıl bence
Sonra da bir kağıda , şu soruları kendine cevapla canım sakin bir vakit ayırıp kendine;
* ben bu sürede nasıl beslendim? örneğin çok yağlı,çok tuzlu yedim ya da çok tatlı tükettim,hareketsiz kaldım...
*hangi durumlarda daha çok yedim ve hangi gıdalara yöneldim? örneğin x kişisine kızdığımda kendimi tatlı yerken buluyorum tok olsam da
*bundan sonra nasıl bir yol izleyebilirim,uyabileceğim beslenme düzeni nasıl olabilir? örneğin çabuk hazırlayabileyim , %50 sağlıklı olsun gibi
Sevgiler canım mutlu pazarlar
Ooo harikaSelam kuzum teşekkür ederim bu fikrin için, sanırım sabah tartıldığımda biraz aceleci davrandımtartıdan sonra birkaç defa yoğun karın ağrısı ile wc ye gittim su içmiş olmamın da faydası çoktur bunda yarın sabah yine tartılıcam eminin baya fark çıkacak
Ooo harika
22.04.2022 Cuma | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | ||
Kırmızı Takım | |||||||||
| Kırmızı Kaptan | 76,10 | |||||||
| Kırmızı | 71,50 | |||||||
| Kırmızı | 75,45 | |||||||
@19Temmuzda69um | Kırmızı | 77,40 | |||||||
| Kırmızı | 84,60 | |||||||
| Kırmızı Sarı | 58,70 | |||||||
| Kırmızı Sarı | 70,3 | |||||||
Mavi Takım | |||||||||
| Mavi Kaptan | 91,80 | |||||||
| Mavi | 59,50 | |||||||
| Mavi | 79,50 | |||||||
| Mavi | 61,00 | |||||||
@yildiz4kc | Mavi | 72,10 | |||||||
| Mavi Sarı | 84,70 | |||||||
@Migim | Mavi Sarı | 69,90 | |||||||
Yeşil Takım | |||||||||
| Yeşil Kaptan | 54,75 | |||||||
| Yeşil | 81,50 | |||||||
@Ytmz | Yeşil | 67,40 | |||||||
| Yeşil | 82,1 | |||||||
| Yeşil | 68,9 | |||||||
| Yeşil | 66,7 | |||||||
| Yeşil | 67,70 | |||||||
| Yeşil | 61,25 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?