Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım selam
Öncelikle başka bir tartıda da tartıl bence
Sonra da bir kağıda , şu soruları kendine cevapla canım sakin bir vakit ayırıp kendine;
* ben bu sürede nasıl beslendim? örneğin çok yağlı,çok tuzlu yedim ya da çok tatlı tükettim,hareketsiz kaldım...
*hangi durumlarda daha çok yedim ve hangi gıdalara yöneldim? örneğin x kişisine kızdığımda kendimi tatlı yerken buluyorum tok olsam da
*bundan sonra nasıl bir yol izleyebilirim,uyabileceğim beslenme düzeni nasıl olabilir? örneğin çabuk hazırlayabileyim , %50 sağlıklı olsun gibi

Sevgiler canım mutlu pazarlar

Canım burçlarla ilgili bi öneri vermiştim ama aklına yatmadı sanırım, bir de kuantum terapisi öneriyorlar, gösteremediğimiz tepkiler içimizde kalan şeyleri gıdalarla alarak tamamlamaya çalışıyormuşuz
Psikiyatrist tabi ilk önceliğin olsun ama ek olarak bi araştır canım inşallah faydası olur
Mutlu pazarlar

Iyiyim canim sen nasilsin
Bu sene annemler gidecek bayramdan sonra ama sanirim biz kardeslerimle burda kalacağız
Valla is konusunda o kadar kararsizim ki bir türlü ne yapayim karar veremiyorum
Ah canım bir yerden başlamak gerek kendi paranı kazanmanın keyifli hicbirseyde yok
Perşembeden yapmıştım ben kaptanım bu haftaya hazırım inşallah
Süpersin tatlım
Muhteşem bir hafta bizi bekliyor
Canım kahvemi içtim biraz yürüyim evde

Selam kuzum teşekkür ederim bu fikrin için, sanırım sabah tartıldığımda biraz aceleci davrandım tartıdan sonra birkaç defa yoğun karın ağrısı ile wc ye gittim su içmiş olmamın da faydası çoktur bunda yarın sabah yine tartılıcam eminin baya fark çıkacak

Ooo harika

22-28 Nisan Menü Bildirimleri

22.04.2022 CumaCuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe
Kırmızı Takım
North River Kırmızı Kaptan
76,10​
erenmothers Kırmızı
71,50​
Kinoalihatun Kırmızı
75,45​
@19Temmuzda69umKırmızı
77,40​
60kiloyum Kırmızı
84,60​
fesang Kırmızı Sarı
58,70​
Hedef60kgolmak Kırmızı Sarı
70,3​
Mavi Takım
sara_28 Mavi Kaptan
91,80​
pastelfit Mavi
59,50​
dolunaydagel Mavi
79,50​
Aomine Daiki Mavi
61,00​
@yildiz4kcMavi
72,10​
She-Raa Mavi Sarı
84,70​
@MigimMavi Sarı
69,90​
Yeşil Takım
HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan
54,75​
Chedarice Yeşil
81,50​
@YtmzYeşil
67,40​
L u c i a Yeşil
82,1​
balpamuk Yeşil
68,9​
sidelya Yeşil
66,7​
Kendinin en iyi hali ol Yeşil
67,70​
Lavinia_98 Yeşil
61,25​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…