- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Ch yazinca cikiyormus bende de
İyi hoş kızdı. Güldürürdü bizi. Sahi Noldu ona?@Lavinia_84 vardi bir aralar hatirliyomusunuz
Tuhaf degilsin abla yasananlar kolay seyler değildir kiallah razı olsun gülüm insanın kalbi o kişiye kırıkken annem çok çekti çünkü zamanın da, arkasına fatiha okurken bile anneme karşı suçluluk hissettim çok tuhafım demi:))
Nebilim valla merak ettimİyi hoş kızdı. Güldürürdü bizi. Sahi Noldu ona?
Yaklasik 3 haftadir yurumeye basladim. Bu 20 gundeki farkEvde yürümek de inceltir mi bacakları
sağ ol filizim allah razı olsun gülümBasin sağolsun canim yaa onuda baş sagligina gitcem demistide ordan aklimda kalmis
Guzel degisim olmus canim tebrik ederimYaklasik 3 haftadir yurumeye basladim. Bu 20 gundeki fark
gülüm sen de çok yürüyorsun belli yerlerde kaslar güçleniyordur o yüzden incelme gözle görülse de bazı yerlerde bacaklarda misal cm olarak incelme yok gibi görünebilir yağ gidip kas geliyor çünküGeçmiş olsun
Yok abla meraktan ölçtüm neredeyse pek incelemedim
Haklı yaniBenim ki de bidi bidi yapıyor verdik gitmiyorsun diye
hay maşallahEvi topladim supurdum. Mantar pişirdim, patates haşladım. Bulasiklarda yıkandı. Bir makina camasir yikaniyo az sonra kurutmaya atarim. 1 sepet katlancak var 20 dkda katlayabilsem. Çöpleri de atip okula giderim
Başın sağolsun canım .haaa meraktan :))
benim ölçüler askrhpozitifle neredeyse aynı :)
benim annemle babam 20 sene önce ayrıldı baba tarafı hiçbirimizi arayıp sorup bir nasılsınız bile demediler (bekar liseye orta okula giden 3 kardeşim vardı o zaman )
bundan 4-5 sene önce babaannemi bir kaç kez rüyam da görünce memlekete gidince anneme de söyleyip( kalbi kırılmasın diye) ne olur ne olmaz vefat ederse içime dert olur diye gittim gördüm , o kış alzaymır olmuş pek kimseyi hatırlamıyordu ,dün sabah vefat etmiş baya yaşlıydı galiba 83-85 yaşlarındaydı, tek tarafı tutmuyordu allah çektirmesin diye dua ediyordum
benim babam geçen kasım da virüs yüzünden öldü (20 senedir görüşmüyorduk başka ailesi çocukları vardı) halalarıma babaanneme baksınlar diye para veriyormuş( 3 amcam vardı, biri babamdan 23 gün sonra virüsten öldü, biri de babaannemle kalıyordu akıl sağlığı çocukluğundan beri kötü derbeder gariban biri yani) babam ölünce diğer tüm kardeşleri babaannenize bakıyoruz size de miras kalmıştır bize para verin dediler yüzsüzce, kendilerinin bir şeyi değil sanki
neyse dün baya anılar depreşti sırf halalardan birini görmeyeyim diye babaanneyi bir daha görmeye gitmemiştim , memlekette ki yeğene ramazan da para yolluyordum o da derbeder dediğim amcama veriyordu , o kadardı ilişkimiz
ama yine de bir an hissizleştim sonra üzüldüm ,sonra annem geldi aklıma ona daha çok üzüldüm işte böylece 1 günlük yas psikolojik debelenmeden kendimi akladım geldim gülüm
çıkıyorum ya o da yeter ne yapayım.
Basiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesinBaşın sağolsun canım .
Benim de babam vefat edince bizi de attılar bir kenara,ne babaanne nede amca yüzü gördük tam anlamıyla. Sadece ayrılınca değil baba ölünce de ilişkiyi kesen kesiyor raabim anneme sağlık sıhhat afiyet versin.
Senin annen yaşıyor mu?
Başın sağolsunhaaa meraktan :))
benim ölçüler askrhpozitifle neredeyse aynı :)
benim annemle babam 20 sene önce ayrıldı baba tarafı hiçbirimizi arayıp sorup bir nasılsınız bile demediler (bekar liseye orta okula giden 3 kardeşim vardı o zaman )
bundan 4-5 sene önce babaannemi bir kaç kez rüyam da görünce memlekete gidince anneme de söyleyip( kalbi kırılmasın diye) ne olur ne olmaz vefat ederse içime dert olur diye gittim gördüm , o kış alzaymır olmuş pek kimseyi hatırlamıyordu ,dün sabah vefat etmiş baya yaşlıydı galiba 83-85 yaşlarındaydı, tek tarafı tutmuyordu allah çektirmesin diye dua ediyordum
benim babam geçen kasım da virüs yüzünden öldü (20 senedir görüşmüyorduk başka ailesi çocukları vardı) halalarıma babaanneme baksınlar diye para veriyormuş( 3 amcam vardı, biri babamdan 23 gün sonra virüsten öldü, biri de babaannemle kalıyordu akıl sağlığı çocukluğundan beri kötü derbeder gariban biri yani) babam ölünce diğer tüm kardeşleri babaannenize bakıyoruz size de miras kalmıştır bize para verin dediler yüzsüzce, kendilerinin bir şeyi değil sanki
neyse dün baya anılar depreşti sırf halalardan birini görmeyeyim diye babaanneyi bir daha görmeye gitmemiştim , memlekette ki yeğene ramazan da para yolluyordum o da derbeder dediğim amcama veriyordu , o kadardı ilişkimiz
ama yine de bir an hissizleştim sonra üzüldüm ,sonra annem geldi aklıma ona daha çok üzüldüm işte böylece 1 günlük yas psikolojik debelenmeden kendimi akladım geldim gülüm
değilim demii o günler aklıma akın akın gelince tuhaf oldum , dün gece 2 kere bu gün de 1 kere topraklama yaptım( düşüncede enerjiyi yer yüzüne toprağa yollayıp tekrar ayaklardan taç çakraya kadar geri almak) kendime de hisleri normale getirdim şükürTuhaf degilsin abla yasananlar kolay seyler değildir ki
Telefonu karşıma alıyorum ona bakıyorum yoksa aynen bayağı olurdu canmGeçmiş olsun canım leslie yaparken telefonu alsaydın adım sayın çok olurdu
Afiyet olsun canımayaklarına sağlık
Bende kendimi odalara atıyorum canisimşarkıda çok güzelmiş
Afiyet olsun canımayaklarına sağlık
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah sizlerede güç kuvvet
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sen evayla çok güzel incelmiştin.Geçmiş olsun
Yok abla meraktan ölçtüm neredeyse pek incelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?