Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Basin sağolsun canim yaa onuda baş sagligina gitcem demistide ordan aklimda kalmis
sağ ol filizim allah razı olsun gülüm
sana bir şey diyeyim mi aramız da kalsın ama
burada birine yazıyorum ya diyelim yavrusu hasta ertesi günü çocuk nasıl oldu diye sorucam düşünüyorum düşünüyorum kimdi kime yazmıştım diye hatırlamıyorum bekliyorum biri yazmış olsun da göreyim ki sorayım yanii ablanın kafa tam mikser karışıkkk

Geçmiş olsun

Yok abla meraktan ölçtüm neredeyse pek incelemedim
gülüm sen de çok yürüyorsun belli yerlerde kaslar güçleniyordur o yüzden incelme gözle görülse de bazı yerlerde bacaklarda misal cm olarak incelme yok gibi görünebilir yağ gidip kas geliyor çünkü

Başın sağolsun canım .
Benim de babam vefat edince bizi de attılar bir kenara,ne babaanne nede amca yüzü gördük tam anlamıyla. Sadece ayrılınca değil baba ölünce de ilişkiyi kesen kesiyor raabim anneme sağlık sıhhat afiyet versin.
Senin annen yaşıyor mu?

Basiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesin

Başın sağolsun

Tuhaf degilsin abla yasananlar kolay seyler değildir ki
değilim demii o günler aklıma akın akın gelince tuhaf oldum , dün gece 2 kere bu gün de 1 kere topraklama yaptım( düşüncede enerjiyi yer yüzüne toprağa yollayıp tekrar ayaklardan taç çakraya kadar geri almak) kendime de hisleri normale getirdim şükür

Telefonu karşıma alıyorum ona bakıyorum yoksa aynen bayağı olurdu canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…