Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Başın sağolsun abla. Allah rahmet eylesin.

Evi topladim supurdum. Mantar pişirdim, patates haşladım. Bulasiklarda yıkandı. Bir makina camasir yikaniyo az sonra kurutmaya atarim. 1 sepet katlancak var 20 dkda katlayabilsem. Çöpleri de atip okula giderim
Ohh ellerine sağlık.

Başınız sağolsun

Aman benimde kafam bir dünya bazen kim ne demisti bile unutuyorum
Basın sağolsun canim
Hadi gözün aydın.
Sagol canim

aminn rabbim annelerimize sağlık uzun ömür versin inşallah
bizimkiler orta okula yeni başlayan kız kardeşimi bile sormadılar belki bir tişört almaları gerekir paraları gider diye pat diye kesildi ilişki sadece dedem gelip annemin kriz geçirip ağlarken güle güle bacak bacak üstüne atıp sigara sarıp içtiği gözümün önün de ben de o ara afyon dinardayım eşimin ilk tayin yeri oğlum 10 aylık anneme gelmişim dedeme git allahını seversen annemi mi çatlatmaya çalışıyorsun demiştim başka da görmedik sonrası
annem 65 yaşın da şimdi 13.5 yaşın da evlenmiş ilk ablamı 15 yaşın da dünyaya getirmiş , o ilk ablam var yaa evimizin direği hakkı ödenmez hayatı boyunca mücadele edip sorunlarla boğuştu hala da boğuşuyor ya benim kahramanım oo :))

kız nehirim annemiz sağ olsun başımız da olsun bizim kimseye ihtiyacımız yok allahın izniyle biz herkesi korur kollarız kendimize yeteriz be gülümm

Cordelia haftaya adımla eva yarışı yapalım nehir istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…