helal vallaha muhteşem incelme olmuşYaklasik 3 haftadir yurumeye basladim. Bu 20 gundeki fark
Başın sağolsun abla. Allah rahmet eylesin.haaa meraktan :))
benim ölçüler askrhpozitifle neredeyse aynı :)
benim annemle babam 20 sene önce ayrıldı baba tarafı hiçbirimizi arayıp sorup bir nasılsınız bile demediler (bekar liseye orta okula giden 3 kardeşim vardı o zaman )
bundan 4-5 sene önce babaannemi bir kaç kez rüyam da görünce memlekete gidince anneme de söyleyip( kalbi kırılmasın diye) ne olur ne olmaz vefat ederse içime dert olur diye gittim gördüm , o kış alzaymır olmuş pek kimseyi hatırlamıyordu ,dün sabah vefat etmiş baya yaşlıydı galiba 83-85 yaşlarındaydı, tek tarafı tutmuyordu allah çektirmesin diye dua ediyordum
benim babam geçen kasım da virüs yüzünden öldü (20 senedir görüşmüyorduk başka ailesi çocukları vardı) halalarıma babaanneme baksınlar diye para veriyormuş( 3 amcam vardı, biri babamdan 23 gün sonra virüsten öldü, biri de babaannemle kalıyordu akıl sağlığı çocukluğundan beri kötü derbeder gariban biri yani) babam ölünce diğer tüm kardeşleri babaannenize bakıyoruz size de miras kalmıştır bize para verin dediler yüzsüzce, kendilerinin bir şeyi değil sanki
neyse dün baya anılar depreşti sırf halalardan birini görmeyeyim diye babaanneyi bir daha görmeye gitmemiştim , memlekette ki yeğene ramazan da para yolluyordum o da derbeder dediğim amcama veriyordu , o kadardı ilişkimiz
ama yine de bir an hissizleştim sonra üzüldüm ,sonra annem geldi aklıma ona daha çok üzüldüm işte böylece 1 günlük yas psikolojik debelenmeden kendimi akladım geldim gülüm
Yok yalnış anlamışsın canımSen demedin mi spor yapacagim benidr takimlara alin diye
Hemen yazıyorum canm bebegımKaç yaşındasın sen ayrıca spor paylaştın mi dünün?
bluegreeneyes spor için danismadan bekleniorsun bebeğim.
Ohh ellerine sağlık.Evi topladim supurdum. Mantar pişirdim, patates haşladım. Bulasiklarda yıkandı. Bir makina camasir yikaniyo az sonra kurutmaya atarim. 1 sepet katlancak var 20 dkda katlayabilsem. Çöpleri de atip okula giderim
Cevap veriyorum. A şıkkı inceltirEvde yürümek de inceltir mi bacakları
Takiliyorim bende canimYok yalnış anlamışsın canım
Tamam şaka yapayım dediydim azcık
Bacakların mükemmel incelemiş. Evde mi yuruyorsunYaklasik 3 haftadir yurumeye basladim. Bu 20 gundeki fark
Başınız sağolsunhaaa meraktan :))
benim ölçüler askrhpozitifle neredeyse aynı :)
benim annemle babam 20 sene önce ayrıldı baba tarafı hiçbirimizi arayıp sorup bir nasılsınız bile demediler (bekar liseye orta okula giden 3 kardeşim vardı o zaman )
bundan 4-5 sene önce babaannemi bir kaç kez rüyam da görünce memlekete gidince anneme de söyleyip( kalbi kırılmasın diye) ne olur ne olmaz vefat ederse içime dert olur diye gittim gördüm , o kış alzaymır olmuş pek kimseyi hatırlamıyordu ,dün sabah vefat etmiş baya yaşlıydı galiba 83-85 yaşlarındaydı, tek tarafı tutmuyordu allah çektirmesin diye dua ediyordum
benim babam geçen kasım da virüs yüzünden öldü (20 senedir görüşmüyorduk başka ailesi çocukları vardı) halalarıma babaanneme baksınlar diye para veriyormuş( 3 amcam vardı, biri babamdan 23 gün sonra virüsten öldü, biri de babaannemle kalıyordu akıl sağlığı çocukluğundan beri kötü derbeder gariban biri yani) babam ölünce diğer tüm kardeşleri babaannenize bakıyoruz size de miras kalmıştır bize para verin dediler yüzsüzce, kendilerinin bir şeyi değil sanki
neyse dün baya anılar depreşti sırf halalardan birini görmeyeyim diye babaanneyi bir daha görmeye gitmemiştim , memlekette ki yeğene ramazan da para yolluyordum o da derbeder dediğim amcama veriyordu , o kadardı ilişkimiz
ama yine de bir an hissizleştim sonra üzüldüm ,sonra annem geldi aklıma ona daha çok üzüldüm işte böylece 1 günlük yas psikolojik debelenmeden kendimi akladım geldim gülüm
Bu beni guzel motive ettiCevap veriyorum. A şıkkı inceltirben hep evde yürüdüm. Bacaklarda incelme oluyor canım
Bacaklardaki değişim harika.Yaklasik 3 haftadir yurumeye basladim. Bu 20 gundeki fark
Aman benimde kafam bir dünya bazen kim ne demisti bile unutuyorumsağ ol filizim allah razı olsun gülüm
sana bir şey diyeyim mi aramız da kalsın ama
burada birine yazıyorum ya diyelim yavrusu hasta ertesi günü çocuk nasıl oldu diye sorucam düşünüyorum düşünüyorum kimdi kime yazmıştım diye hatırlamıyorum bekliyorum biri yazmış olsun da göreyim ki sorayım yanii ablanın kafa tam mikser karışıkkk
Basın sağolsun canimBaşın sağolsun canım .
Benim de babam vefat edince bizi de attılar bir kenara,ne babaanne nede amca yüzü gördük tam anlamıyla. Sadece ayrılınca değil baba ölünce de ilişkiyi kesen kesiyor raabim anneme sağlık sıhhat afiyet versin.
Senin annen yaşıyor mu?
Sagol canimHadi gözün aydın.
aminn rabbim annelerimize sağlık uzun ömür versin inşallahBaşın sağolsun canım .
Benim de babam vefat edince bizi de attılar bir kenara,ne babaanne nede amca yüzü gördük tam anlamıyla. Sadece ayrılınca değil baba ölünce de ilişkiyi kesen kesiyor raabim anneme sağlık sıhhat afiyet versin.
Senin annen yaşıyor mu?
Sağol canımBasiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesin
Evet canım Eva yarışı olsa da yine başlasam yarış olmadı mı yapamıyorum. 2 gün yapsam 3. Gün bırakıyorum. Miraya da yaparım dedim ama hırslanamıyorum yürümek daha kolay geliyor banaSen evayla çok güzel incelmiştin.
sağ ol gülüm allah razı olsun kalanlara rabbim ömürler versin , yani sana bana hepimizeeeeBaşın sağolsun
Sağol canım
Evet canım Eva yarışı olsa da yine başlasam yarış olmadı mı yapamıyorum. 2 gün yapsam 3. Gün bırakıyorum. Miraya da yaparım dedim ama hırslanamıyorum yürümek daha kolay geliyor bana
sağ ol gülümmmBaşın sağolsun abla. Allah rahmet eylesin.
allah razı olsun migimBaşınız sağolsun
ben de hep karıştırıyorum bak ne kadar benzer yanımız varAman benimde kafam bir dünya bazen kim ne demisti bile unutuyorum
Basın sağolsun canim
Sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?