Amin Sağol canımAman benimde kafam bir dünya bazen kim ne demisti bile unutuyorum
Basın sağolsun canim
Sagol canim
Öyle de insanın zoruna gidiyor bazı şeyler.aminn rabbim annelerimize sağlık uzun ömür versin inşallah
bizimkiler orta okula yeni başlayan kız kardeşimi bile sormadılar belki bir tişört almaları gerekir paraları gider diye pat diye kesildi ilişki sadece dedem gelip annemin kriz geçirip ağlarken güle güle bacak bacak üstüne atıp sigara sarıp içtiği gözümün önün de ben de o ara afyon dinardayım eşimin ilk tayin yeri oğlum 10 aylık anneme gelmişim dedeme git allahını seversen annemi mi çatlatmaya çalışıyorsun demiştim başka da görmedik sonrası
annem 65 yaşın da şimdi 13.5 yaşın da evlenmiş ilk ablamı 15 yaşın da dünyaya getirmiş , o ilk ablam var yaa evimizin direği hakkı ödenmez hayatı boyunca mücadele edip sorunlarla boğuştu hala da boğuşuyor ya benim kahramanım oo :))
kız nehirim annemiz sağ olsun başımız da olsun bizim kimseye ihtiyacımız yok allahın izniyle biz herkesi korur kollarız kendimize yeteriz be gülümm
Afiyet olsun canım5 Ekim Salı menü
07.00
3 kaşık biberli lor
1 dilim peynir
Domates salatalık
3 dilim ekmek
11.30
2 kaşık lor lu omlet
1 dilim ekmek
Çay
16.30
1 armut
19.00
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
2 kaşık yoğurt
3 litre su
Spor kuşburnu yaptım sayılır mı
2000 adım
Eki Görüntüle 2928347
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Gurbettt42
Üçümüz kapışmalıyız.Bana uyar. Survivor Allstar yapalım Var mı başka kendine güvenen 3 saat eva yaparım dert değil diyen
hoşbuldum :) ben daha önce seni biliyordum bi yerde kilo verme yarışmıştıkallah razı olsun migim
sen artık hep buradasın değil mi gülüm sana hoş geldin demedim galiba o yüzden hoş geldiiiiiiinnnn
Çocuklara bakacakti önce kendi yan çizdi canımHaklı yani
Afiyet olsun canim ❤5 Ekim Salı menü
07.00
3 kaşık biberli lor
1 dilim peynir
Domates salatalık
3 dilim ekmek
11.30
2 kaşık lor lu omlet
1 dilim ekmek
Çay
16.30
1 armut
19.00
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
2 kaşık yoğurt
3 litre su
2000 adım
Eki Görüntüle 2928347
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Gurbettt42
3 saat mi yarim saati zor yapıyordumÜçümüz kapışmalıyız.Bana uyar. Survivor Allstar yapalım Var mı başka kendine güvenen 3 saat eva yaparım dert değil diyen
3mü saatÜçümüz kapışmalıyız.Bana uyar. Survivor Allstar yapalım Var mı başka kendine güvenen 3 saat eva yaparım dert değil diyen
Gençken bende yapardım 2-3 saat. Şimdi 30 dk yaparımÜçümüz kapışmalıyız.Bana uyar. Survivor Allstar yapalım Var mı başka kendine güvenen 3 saat eva yaparım dert değil diyen
Aslinda leslie gibi yapsan abla basin donmez yerinde adim sayabilirsinkızlar dışarı da yürümekle evde yürümek arasında ki farkı iyice anladım bu gün ev tam takır kuru bakır olunca gidip arka tarafta bim varmış yumurta alıverem gari dedim bir de hemen binanın köşesin de torku var fiyatları kazık ama az domates kıvırcık kuru soğan alayım dedim 2 yere gittim yani telefonu da cebime koydum çalarsa duyayım diye adım sayar çalışıyormuş 1628 adım olmuş evde onun için ne kadar dolanıyorum başım dönüyor dışarıda 15-20 dk da alışveriş yaparken olmuş bile
Evet dışarda çok güzel adım atılıyor. Benim gibiler eve mahkumkızlar dışarı da yürümekle evde yürümek arasında ki farkı iyice anladım bu gün ev tam takır kuru bakır olunca gidip arka tarafta bim varmış yumurta alıverem gari dedim bir de hemen binanın köşesin de torku var fiyatları kazık ama az domates kıvırcık kuru soğan alayım dedim 2 yere gittim yani telefonu da cebime koydum çalarsa duyayım diye adım sayar çalışıyormuş 1628 adım olmuş evde onun için ne kadar dolanıyorum başım dönüyor dışarıda 15-20 dk da alışveriş yaparken olmuş bile
Afiyet olsun canım5 Ekim Salı menü
07.00
3 kaşık biberli lor
1 dilim peynir
Domates salatalık
3 dilim ekmek
11.30
2 kaşık lor lu omlet
1 dilim ekmek
Çay
16.30
1 armut
19.00
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
2 kaşık yoğurt
3 litre su
2000 adım
Eki Görüntüle 2928347
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Gurbettt42
He tabi bi koşu yapıp gelem 3 saatÜçümüz kapışmalıyız.Bana uyar. Survivor Allstar yapalım Var mı başka kendine güvenen 3 saat eva yaparım dert değil diyen
Bu üçlüden bence en az 3 ssaat olur.Afiyet olsun canim ❤
3 saat mi yarim saati zor yapıyordum
Bende dedeniz gibi dede de gördüm eşimin dedesi aklıma geldiaminn rabbim annelerimize sağlık uzun ömür versin inşallah
bizimkiler orta okula yeni başlayan kız kardeşimi bile sormadılar belki bir tişört almaları gerekir paraları gider diye pat diye kesildi ilişki sadece dedem gelip annemin kriz geçirip ağlarken güle güle bacak bacak üstüne atıp sigara sarıp içtiği gözümün önün de ben de o ara afyon dinardayım eşimin ilk tayin yeri oğlum 10 aylık anneme gelmişim dedeme git allahını seversen annemi mi çatlatmaya çalışıyorsun demiştim başka da görmedik sonrası
annem 65 yaşın da şimdi 13.5 yaşın da evlenmiş ilk ablamı 15 yaşın da dünyaya getirmiş , o ilk ablam var yaa evimizin direği hakkı ödenmez hayatı boyunca mücadele edip sorunlarla boğuştu hala da boğuşuyor ya benim kahramanım oo :))
kız nehirim annemiz sağ olsun başımız da olsun bizim kimseye ihtiyacımız yok allahın izniyle biz herkesi korur kollarız kendimize yeteriz be gülümm
senin yengen yapmış benim öz ananem...Amin Sağol canım
Öyle de insanın zoruna gidiyor bazı şeyler.
Kız kardeşim 10 yaşında idi bilirim yengem 4 kere onu pazara götürdü sana etek alacam gel diye 4 kere gitti etek falan almadı kızının eski eteğini verdi sonra o kadar zoruma gitti ki bu yaptığı. Kız kardeşim benden daha merhametli birşey olsa arar sorar doktor doktor gezdirir . Ama ben yapmam yapamıyorum elinde değil babası öldü baş sağlığı bile dilemedim dilemem de herkesin yaptıkları aklıma gelince elimde değil aramak dua bile etmiyorum
ben seni zaten biliyorum gülüm şükür kullanıcı adını değiştirmiyorsun yoksaaa çorba gibi karıştırıyorum :)hoşbuldum :) ben daha önce seni biliyordum bi yerde kilo verme yarışmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?