Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aman benimde kafam bir dünya bazen kim ne demisti bile unutuyorum

Basın sağolsun canim

Sagol canim
Amin Sağol canım
Öyle de insanın zoruna gidiyor bazı şeyler.
Kız kardeşim 10 yaşında idi bilirim yengem 4 kere onu pazara götürdü sana etek alacam gel diye 4 kere gitti etek falan almadı kızının eski eteğini verdi sonra o kadar zoruma gitti ki bu yaptığı. Kız kardeşim benden daha merhametli birşey olsa arar sorar doktor doktor gezdirir . Ama ben yapmam yapamıyorum elinde değil babası öldü baş sağlığı bile dilemedim dilemem de herkesin yaptıkları aklıma gelince elimde değil aramak dua bile etmiyorum

5 Ekim Salı menü
07.00
3 kaşık biberli lor
1 dilim peynir
Domates salatalık
3 dilim ekmek

11.30
2 kaşık lor lu omlet
1 dilim ekmek
Çay

16.30
1 armut

19.00
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
2 kaşık yoğurt

3 litre su
Spor kuşburnu yaptım sayılır mı
2000 adım

Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Gurbettt42

kızlar dışarı da yürümekle evde yürümek arasında ki farkı iyice anladım bu gün ev tam takır kuru bakır olunca gidip arka tarafta bim varmış yumurta alıverem gari dedim bir de hemen binanın köşesin de torku var fiyatları kazık ama az domates kıvırcık kuru soğan alayım dedim 2 yere gittim yani telefonu da cebime koydum çalarsa duyayım diye adım sayar çalışıyormuş 1628 adım olmuş evde onun için ne kadar dolanıyorum başım dönüyor dışarıda 15-20 dk da alışveriş yaparken olmuş bile

Afiyet olsun canim ❤
Üçümüz kapışmalıyız.Bana uyar. Survivor Allstar yapalım Var mı başka kendine güvenen 3 saat eva yaparım dert değil diyen
3 saat mi yarim saati zor yapıyordum

Aslinda leslie gibi yapsan abla basin donmez yerinde adim sayabilirsin

Evet dışarda çok güzel adım atılıyor. Benim gibiler eve mahkum

Afiyet olsun canım
Üçümüz kapışmalıyız.Bana uyar. Survivor Allstar yapalım Var mı başka kendine güvenen 3 saat eva yaparım dert değil diyen
He tabi bi koşu yapıp gelem 3 saat

Bende dedeniz gibi dede de gördüm eşimin dedesi aklıma geldi
Biz nişanlıydık eşimle çeyiz için Bursa’ya gitmiştik dede de geldi ama hiç bişi yapmadı sadece oturdu ses de etmedi yardım da etmedi valla o anda gıcık olmuşum eşime dedim deden niye geldiki oda ne bilim dedi

senin yengen yapmış benim öz ananem...
o zaman kız kardeşim daha 12-13 yaşındaydı orta okula yeni geçmişti genç kızlığı boyunca hep abilerinin tişörtlerini giydi evleneceği zaman kına için bir kırathane gibi bir yer varmış düğün kına için de kiralanıyormuş annem de orayı tutmak istediğin de bile ananem halit in piçine bir de kına mı yapacaksınız demiş , 3 bekar kardeşim ananem ölene kadar bu lafı yüzlerce kez duymuşlar halit in piçleri mi yesin, yemesinler içmesinler giymesinler v.s. v.s. kız kardeşim hele çok çekti yavrum

hoşbuldum :) ben daha önce seni biliyordum bi yerde kilo verme yarışmıştık
ben seni zaten biliyorum gülüm şükür kullanıcı adını değiştirmiyorsun yoksaaa çorba gibi karıştırıyorum :)
9. takım da mefkuşum beraberdik diğer kızlarla beraber ben hep free listedeydim hiç yarışmaya katılmadım ordan hatırlıyorsundur arada da topik gezer sohbet ederdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…