yazdım az önce gülümSağol kaptanım bugün böyle geçecek anlasilan gece duramadim buz falan koydum kafa migren tuttu gene
Kolay gelsin ablam
Arkada kalça önde göbek çıkıntılar birbirini tamamlıyorheryer bir incelse keske
Pes etme canım benim
Ateş ediyorsun vallahi
Anlaşıldı tamam
Senin gibi bizde o mertebeye edebilsek
Kesinlikle canım sıkilasma şart porsumus balona döndüm
Sağol canım
Çok pahalı canım ben yıllık 1600 e yazıldım gidiyormuyun orası muamma
Dkat etmek lazım ibre bizede gelmesin Diye
Merhaba canıminşallah minik şifa bulur
Bayıldım bu karşılamayaçok ince dusuncelisin
Rabbim şifa versin inşallah
Xiaomi mi 2 kullanıyorum canım
Senin maşallahın var canım rekorlar kraliçesi
İllahi adaletşimdi biz yalvariyoruz
Geçmiş olsun canım inşallah iyi sonuçlar cikar
Kaptanım kaç tartı var sende
Bunda benim ayaklar birbirine dolaşır kesin
Depoda mazot kalmadı abla
Hayırdır abla
Sen demedin mi spor yapacagim benidr takimlara alin diyeYokya nerden çıktı o
ben deeeeBen kalçanın en büyük yerini kalça olarak olcuyorum. Kalçanın bittiği bacağın başladığı yeri basen olarak olcuyorum. Sen de seç bir yer ölç.
Efenim.
Maşallah abla santim santim ölçmüşsünben deeee
ben boynumu kolumu göğüs göğüs altı bel göbek üstü göbek altı kalça bacağın en kalın yerini bile ölçüyorum uzunca bir sıralamam var
offf sevilayım ne koşturmacalı ve sorunlu olmuş bu günün eczaneyle arkadaşının evi arası çok mesafe yoksa rica etseydiniz ilaç gelince eczaneyi kapattıkların da eve teslim etselerdi keşkeSabahta ehliyet kirilmis onu degistirmeye gittim ordan direk eczaneye gectim
dün arkadasin oglu amaliyat olmus evden cikamiyorum ilaci alirmisin dedi 1 bucuk saat eczanede bekledim ilaci alamadim
Once doktor hastanenin eczenesine gondermis uzak diye kadin burdaki eczaneye istemis burdaki eczaneye gelmemis dediler 1 bucuk saat bekledim cocuklari okukdan aldim geri gittim ilac gelmis mi diye sormak için cocuklar eczanenin kapisinin onunde iceride gelmiyor bir yandan cocuklara bakiyorum bi yere gitmesinler diye bir yandan ilaci almaya ugrastim vermediler
Esimde aradi konusamadim eve geldim aradim
Görüntulu aradim ses gitmiyor oda cocuklari yanliz birakma diye kizdi ses gitmiyor kapat dedi.
Yemekte yapmadim disari isine koşacam diye evlede ilgilenemiyorumki
hem de kaç sene öncenin ölçüleri bile duruyor :)))Maşallah abla santim santim ölçmüşsün
Bence inceltiyorEvde yürümek de inceltir mi bacakları
Çok şükür iyiyim canım. Sen nasılsın. Kusura bakma geç oldu sabahdan geçnişi bitiremedim.Selam canim nasilsin ❤
He tamam . Ben üşengeçlikten öyle yapardımdaYok canim yaa zaten g yazinca gunaydin çıkıyor
sağ gülüm allah razı olsunBaşın sagolsun canim
Efenim.. Geçmişi bitiremedim bi türlü yoruldum.
Çok şükür iyiyim canım. Sen nasılsın. Kusura bakma geç oldu sabahdan geçnişi bitiremedim.
Iyiyim bende canim ❤Çok şükür iyiyim canım. Sen nasılsın. Kusura bakma geç oldu sabahdan geçnişi bitiremedim.
Hoşuma gitdiBenimde c yazinca cikolata cikiyor
O kadar üşengeç degilim demek kiHe tamam . Ben üşengeçlikten öyle yapardımda
allah razı olsun gülüm insanın kalbi o kişiye kırıkken annem çok çekti çünkü zamanın da, arkasına fatiha okurken bile anneme karşı suçluluk hissettim çok tuhafım demi:))Basin sagolsun abla Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?