Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ölçü almıyoruz ki abla meraktan ölçtu herkes

Ne yasi abla
haaa meraktan :))
benim ölçüler askrhpozitifle neredeyse aynı :)

benim annemle babam 20 sene önce ayrıldı baba tarafı hiçbirimizi arayıp sorup bir nasılsınız bile demediler (bekar liseye orta okula giden 3 kardeşim vardı o zaman )
bundan 4-5 sene önce babaannemi bir kaç kez rüyam da görünce memlekete gidince anneme de söyleyip( kalbi kırılmasın diye) ne olur ne olmaz vefat ederse içime dert olur diye gittim gördüm , o kış alzaymır olmuş pek kimseyi hatırlamıyordu ,dün sabah vefat etmiş baya yaşlıydı galiba 83-85 yaşlarındaydı, tek tarafı tutmuyordu allah çektirmesin diye dua ediyordum

benim babam geçen kasım da virüs yüzünden öldü (20 senedir görüşmüyorduk başka ailesi çocukları vardı) halalarıma babaanneme baksınlar diye para veriyormuş( 3 amcam vardı, biri babamdan 23 gün sonra virüsten öldü, biri de babaannemle kalıyordu akıl sağlığı çocukluğundan beri kötü derbeder gariban biri yani) babam ölünce diğer tüm kardeşleri babaannenize bakıyoruz size de miras kalmıştır bize para verin dediler yüzsüzce, kendilerinin bir şeyi değil sanki
neyse dün baya anılar depreşti sırf halalardan birini görmeyeyim diye babaanneyi bir daha görmeye gitmemiştim , memlekette ki yeğene ramazan da para yolluyordum o da derbeder dediğim amcama veriyordu , o kadardı ilişkimiz
ama yine de bir an hissizleştim sonra üzüldüm ,sonra annem geldi aklıma ona daha çok üzüldüm işte böylece 1 günlük yas psikolojik debelenmeden kendimi akladım geldim gülüm

Başın sagolsun canim

Basin sagolsun abla Allah rahmet eylesin

mefkuşum başsağlığına gitti dün ben de buraya en son yazdıktan sonra babaannem vefat etmiş onun haberi geldi
Basin sağolsun canim yaa onuda baş sagligina gitcem demistide ordan aklimda kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…