- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bugün niyetlenmedim ama şuan yine başım ağrıyorTatlım verirsin bence
sen nasılsın bugün kaptancım
Geçmiş olsun canımBugün niyetlenmedim ama şuan yine başım ağrıyoryeni geldim eve
Geçmiş olsun canım baş ağrısı bendede geçmiyor geçmiyorBugün niyetlenmedim ama şuan yine başım ağrıyoryeni geldim eve
Geçmiş olsun canım4 bin adim
Tarlaya gittik geldik o anda hemen hasta oldum
Bahar alerjisi beni mahvetti yaaabilmiyorum bu havalar çok fenaaa burnum akmak bitmedi ya bitmiyor
Kolay gelsin Fulyacımbenim 2869 dahaişim vardı. dünden devam valla şimdi de oturdum. yorulmuşum
Nane yağı varsa şakak bölgene sür canımBugün niyetlenmedim ama şuan yine başım ağrıyoryeni geldim eve
Iyiyim bende canimRabbim yardımcın olsun canım
İyiyim tatlımsen nasılsın
Gecmis olsun kaptanimGeçmiş olsun canım baş ağrısı bendede geçmiyor geçmiyor
Gecmis olsun kaptanimBugün niyetlenmedim ama şuan yine başım ağrıyoryeni geldim eve
Yarın pazartesi mi ah evetKızlar yarın ben yine diyete başlıyorumahan da ruh halim böyle
Canım çok güzel dengeli bir taarif@fittanne nerdesin tarif veriyorum.
Ispanaklı omlet
Malzemeler 200 gram ( ispanak yıkanıp süzülecek biliyorsunuz da yazayim. )
2 yumurta
Ayçiçek ve tereyag
30 gram peynir
1,5 kaşık inceltilmis yulaf
Tuz pul biber karabiber
2 kaşık Ayçiçek yağı ile ıspanağı pisiriyoruz. Ispanak pişerken yumurta Peynir yulaf baharatlar çırpılıyor güzelce. Sonra pişen ıspanaklara 1 fındık kadar Tereyağ ekliyoruz. Çarptığını karışımı ekleyip kısık ateşte pisiriyoruz. Bu aşamada karıştırma yok.
Afiyet olsun.
Not. Ispanak yerine kabak, pırasa, rendelenmıs patates ya da başka sebze kullanabilirsiniz Arzuya göre ispanaklar pişince önce domates ekleyip domatesle birlikte pişirip sonra omlet karışımıni ekleyebilirsiniz.
OyyBugün niyetlenmedim ama şuan yine başım ağrıyoryeni geldim eve
Acıktım@fittanne nerdesin tarif veriyorum.
Ispanaklı omlet
2 yumurta
Ayçiçek ve tereyag
30 gram peynir
Tuz pul biber karabiber
2 kaşık Ayçiçek yağı ile ıspanağı pisiriyoruz. Ispanak pişerken yumurta Peynir yulaf baharatlar çırpılıyor güzelce. Sonra pişen ıspanaklara 1 fındık kadar Tereyağ ekliyoruz. Çarptığını karışımı ekleyip kısık ateşte pisiriyoruz. Bu aşamada karıştırma yok.
Afiyet olsun.
Not. Ispanak yerine kabak, pırasa, rendelenmıs patates ya da başka sebze kullanabilirsiniz Arzuya göre ispanaklar pişince önce domates ekleyip domatesle birlikte pişirip sonra omlet karışımıni ekleyebilirsiniz.
Bir ay yapayım diyorum.kasmadan yapicam inşallah
Yarın pazartesi mi ah evet
Kolay gelsin balparem
Canım çok güzel dengeli bir taarif
Oyy
Susuzluktan olabilir mi
Bende mi fit tarif versem@fittanne nerdesin tarif veriyorum.
Ispanaklı omlet
2 yumurta
Ayçiçek ve tereyag
30 gram peynir
Tuz pul biber karabiber
Afiyet olsun.
Aynen cnm gün içinde dengeleyebildiğin kadarBir ay yapayım diyorum.kasmadan yapicam inşallahçok fazla yasak koyduğum zaman saldirasim geliyor herşeye
baş ağrısı da fena yapıyor insanı. geçmiş olsun canım.Bugün niyetlenmedim ama şuan yine başım ağrıyoryeni geldim eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?