Ellerine sağlık canım@fittanne nerdesin tarif veriyorum.
Ispanaklı omlet
Malzemeler 200 gram ( ispanak yıkanıp süzülecek biliyorsunuz da yazayim. )
2 yumurta
Ayçiçek ve tereyag
30 gram peynir
1,5 kaşık inceltilmis yulaf
Tuz pul biber karabiber
2 kaşık Ayçiçek yağı ile ıspanağı pisiriyoruz. Ispanak pişerken yumurta Peynir yulaf baharatlar çırpılıyor güzelce. Sonra pişen ıspanaklara 1 fındık kadar Tereyağ ekliyoruz. Çarptığını karışımı ekleyip kısık ateşte pisiriyoruz. Bu aşamada karıştırma yok.
Afiyet olsun.
Not. Ispanak yerine kabak, pırasa, rendelenmıs patates ya da başka sebze kullanabilirsiniz Arzuya göre ispanaklar pişince önce domates ekleyip domatesle birlikte pişirip sonra omlet karışımıni ekleyebilirsiniz.
Uuuuuuubizde somon balığı var canım. yanına da japon onigiri pirinç topları yaptım. taze börülce salatası ve marul havuç kırmızı lahana salatası yaptık. acıktımmmmm
Hayırlısı olsunHaklisin canim
Keyfi mi
Sen nasılsın canım bayadır buradasın, keyfi mi yoksa vermen gereken kilo var mı
Eline sağlık,22-28 Nisan Menü Bildirimleri
22.04.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım @North River Kırmızı Kaptan 76,10@erenmothers Kırmızı 71,50@Kinoalihatun Kırmızı 75,45@19Temmuzda69um Kırmızı 77,40@60kiloyum Kırmızı 84,60fesang Kırmızı Sarı 58,70Hedef60kgolmak Kırmızı Sarı 70,3Mavi Takım sara_28 Mavi Kaptan 91,80pastelfit Mavi 59,50@dolunaydagel Mavi 79,50@Aomine Daiki Mavi 61,00@yildiz4kc Mavi 72,10@She-Raa Mavi Sarı 84,70@Migim Mavi Sarı 69,90Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 54,75Chedarice Yeşil 81,50@Ytmz Yeşil 67,40@L u c i a Yeşil 82,1@balpamuk Yeşil 68,9@s i d e l y a Yeşil 66,7@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 67,70@Lavinia_98 Yeşil 61,25
Koçum benimVar kuzumama akışına bıraktım içgüdüsel gidicem bi süre , sadece adım grubundayım burda
İyiyim cnm bnmbi de beslenme koçluğu kursuna başladım azcık derslere bakayım bugün
Geçmiş olsun4 bin adim
Tarlaya gittik geldik o anda hemen hasta oldum
Bahar alerjisi beni mahvetti yaaabilmiyorum bu havalar çok fenaaa burnum akmak bitmedi ya bitmiyor
Geçmiş olsunBugün niyetlenmedim ama şuan yine başım ağrıyoryeni geldim eve
Geçmiş olsunGeçmiş olsun canım baş ağrısı bendede geçmiyor geçmiyor
Geçmiş olsunmenüde ne var kızlarkarnım acıktı
Hayırlı iftarlarHayırlı iftarlar kizlar
Geçmiş olsunkızlar bu regl gelmedi. ben şiştim yaaruh halim bi değişik. sıkıldım
Sağol canım benimHayırlısı olsun
Keyfi miHedef60kgolmak
Eline sağlık,Chedarice diyetisyen ne diyor?
Koçum benim
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Hayırlı iftarlar
Geçmiş olsun
Cnm oruç da tuttuğun için detoks yapman zor tabi , Allah kabul etsin bu yıl da böyle geçiyor napıceksinkızlar bu regl gelmedi. ben şiştim yaaruh halim bi değişik. sıkıldım
Cnm kilomu görmedi ondan galibaKeyfi mi
Aslanım benimKoçum benim
Bu hafta kontrolüm yoktu cnmHayırlısı olsun
Keyfi miHedef60kgolmak
Eline sağlık,Chedarice diyetisyen ne diyor?
Koçum benim
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Hayırlı iftarlar
Geçmiş olsun
Allah kabul etsin şimdiden8888
Herkese afiyet olsuun
Ben de yürüyüşe ara vereyim annemle teravih e gidicez
Geçenlerde ki yani. Demiştin ya orada tartıda belli olur, bakalım ne diyecek tarzı.Bu hafta kontrolüm yoktu cnm
Sağol iyiyim şükür, sen nasılsın?@19Temmuzda69um canım dün yoktun merak ettim nasılsın
Hadi ya hangi savaşlar bu kuzum. Allah esirgesin aileni.Yeni yattım 4 saat sonra kalkacağım, savaşlardan kalma patlamamış bomba bulundu, bizim mahalle ve çevresi boşaltılıyor.
Evi terkedecegiz
Sağol kuzumKabakları rende yapıp az zeytinyağı nda soteliyorum. Bir tabak yoğurda ekleyip pulbiber Karabiber tuz ekliyorum ben böyle seviyorum güzel oluyor ama afiyet olsun
Ria spiral oluyor tatlım...Ria hiç duymadım, ben yorulup belim, sırtım ağrıyınca geleceğini anlıyorum. Bazen 2 güne geçiyor, regl yakında 1 hafta, 10 güne tamamlıyor
Evet kaybım oldu biraz. Gerçi akşamüstü 5.000 olmuştu yine deAaa kötü olmus pastelfitim
Teşekkür ederim kaptanım
Evet canım teşekkür ederim
Yemedim kuzum merak etme
Dikkat et kendine canım sağlıktan önemli bir şey yok
Muhteşemsin canım
Teşekkür ederim canım
Çok güzel canım tebrik ederim önemli olan yağdan kilo vermek
Afiyet olsun canım ayaklarına sağlık
Sağol canım benim inşallah
Afiyet olsun canım
Harikasin canım
Yemedim kuzum sana afiyet olsun
aaaaa dikkat edin kendinize şimdi nerdesiniz ne yapacaksınız
Nası tatlı kaptanım teşekkür ederimCanın sağolsun canım
Sabah 9 da evden çıktık, hayvanat bahçesine gittik, 3 saat gezdik, torunlarla çok güzel geçti.
Evet canım teşekkür ederim
Yemedim kuzum merak etme
Dikkat et kendine canım sağlıktan önemli bir şey yok
Muhteşemsin canım
Teşekkür ederim canım
Çok güzel canım tebrik ederim önemli olan yağdan kilo vermek
Sağol canım benim inşallah
Afiyet olsun canım
Harikasin canım
Yemedim kuzum sana afiyet olsun
aaaaa dikkat edin kendinize şimdi nerdesiniz ne yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?