Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

100 yaşından büyük bir bina mi tarihe şahitlik ediyor desene. Muhtemelen ikinci dünya savaşından kalmadır. Resimlerine bakalım inşallah heyecan vericiEsyalarinizi alma şansınız olacak mı
Yok nerdee, kedileri bile evde bıraktık, götürebileceğim bir yer olsa asla bırakmazdım.

Evler eski ama burda evlere bakım yapılmak zorunda. Mesela evi kirada olan ev sahibi kirayı cebe atamaz, vergisi çok yüksek.
Vergiyi düşürmek için kiradaki eve masraf yapmak, bunu da ispatlamak zorunda. Biz taşınmadan önce eşim buranın bazı yerlerini yaptırmıştı, devlet evi güzelleştiriyoruz diye çok az miktar yardım verdi. Kalani da sattığımız evin parasıyla hallettik. Veranda pahalıya patladı, onun için de kredi çektik.
Sanırım Türkiye de ki evler güneş yüzünden çok çabuk eskiyor.
Birde tabi ustanın işçiliği çok önemli

Bu bilgilere her yerden ulaşılamıyor ben de ilk kez duydum fezacim.
Alman haberlerinde almanya dan çok Türkiye ve başkanımız eleştiriliyor.
Haberlerde kendilerinde olan olumsuzluklardan bahsedilmiyor. Anca Türkiye yi linç etsinler.
Eşim dayanamıyor, sinirleniyor ve izlemiyor.
Eğer canlı canlı yaşamasak bizde bilmezdik

Regl olması bir dert olmaması da başka dert ..En az sıkıntıyla gelsin gitsin inşallah. Allah sağlık versin uygun bir zamanda borçlarını tutarsın bitanem.
Amin inşallah
Bayramdan sonra tek O güne geçeceğim, oruç kolay olur

Kendi eviniz mi bir de...ah ah çok üzüldüm. İnşallah bomba evinize hasar vermez canım. Kedicikler orada mi kaldı ? Gerilimle beraber bir de dram eklendi haberlerine Allah kolaylıkla bu sorunun üstesinden gelmenizi nasip etsin gerçekten çok üzüldüm.

Var kuzum ama akışına bıraktım içgüdüsel gidicem bi süre , sadece adım grubundayım burda
İyiyim cnm bnm bi de beslenme koçluğu kursuna başladım azcık derslere bakayım bugün
Sen iyisini bilirsin canım
Beslenme koçluğu harika bir haber, hepimizin ihtiyacı var sana başarılar dilerim kuzum
2 sefer taktırdım, ikisi de kaydı, tutunamadı bende.
Ikincide hamile kalınca tekrar taktırmadım
Ben 1 kere taktırdım 1 hafta zor dayandım keşke bana da uygun olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…