Güneş tam çıkınca alerjik reaksiyon azalıyormuş4 bin adim
Tarlaya gittik geldik o anda hemen hasta oldum
Bahar alerjisi beni mahvetti yaaabilmiyorum bu havalar çok fenaaa burnum akmak bitmedi ya bitmiyor
İlk kez duyuyorumRia spiral oluyor tatlım...
Ne bombası hayatımSabah 9 da evden çıktık, hayvanat bahçesine gittik, 3 saat gezdik, torunlarla çok güzel geçti.
Küçük cimcime bile yürüyerek dolandı maşallah.
Saat 13: 00 da çıktık, evin ordan geçelim, bittiyse gireriz dedik, heryeri polis kapatmış, hâlâ evlerini boşaltmayanlar varmış, onların tahliyesi gecikince daha bombaya başlamamışlar bile.
Geri döndük kızıma gittik, hepimizin gözünden uyku akıyor, kermes biyerlere düştü uyudu.
Bi gözümü açtım ki saat 6 olmuş.
Uykuyu dağıttık , evimize döndük.
Internette yazan habere göre 250 kg lik bombaymış, çıkaramamış, yerinde kontrollü, su takviyesiyle patlatmışlar.
Bu sefer baya geniş bir alan boşalttılar.
Sağol canım, şimdi biraz enerjimizi topladık, iyiyizRabbim yardımcın olsun canım
İyiyim tatlımsen nasılsın
Biri ben🖐🖐🖐Ooo sadece prolar var.
Bulaşıkları yıkadım, nasıl belim ağrıdı felaket. Eşime gel yürüyelim dedim , çıktık yürüdük. Şimdi form çayımı içiyorumOoo sadece prolar var.
Bugün ben de en hamarat gunumdeydim. 48 tane içli köfte yaptım.Günaydın canlar
Selam verip kaçayım çocuğu kursa götürüyorum bugün baya yoğun bir gün akşam gelicem inşallah herkesi öpüyorum
Ellerine saglik ElhoşummBugün ben de en hamarat gunumdeydim. 48 tane içli köfte yaptım.
İki cüz okudum Allah kabul etsin. 28 bitti. İki tane kaldı. Salı günü nobetciyim okuyamam çarşamba Kadir gecesine biter inşallah.
Afiyet olsun canım. Benim de felaket belim kollarım ağrıyor.Bulaşıkları yıkadım, nasıl belim ağrıdı felaket. Eşime gel yürüyelim dedim , çıktık yürüdük. Şimdi form çayımı içiyorum
Davetteyimmenüde ne var kızlarkarnım acıktı
Ne iş yaptın aşkitomAfiyet olsun canım. Benim de felaket belim kollarım ağrıyor.
Sağ ol bitanemEllerine saglik Elhoşumm
Allah kabul etsin
Çok lâzımdı sankikızlar bu regl gelmedi. ben şiştim yaaruh halim bi değişik. sıkıldım
Az önce yazdım ama tekrar yazayım tatlım , içli köfte yaptım buzluğa attım bayrama.Ne iş yaptın aşkitom
Davetsiz misafir biraz yüzsüz oluyor fezacim.Çok lâzımdı sanki
Benimki biteli 16 gün olmuş, tekrar geldi.
Niye 30 günde bir gelmez ki?
Ya da gelince 5 günde gitmez, 10 gün kalır
Sarma yok mu ElhoşummSağ ol bitanem
Pazar günü de tatlılarımi yaptım mi bayrama hazırım. Yolu Antalya'ya düşenleri yemeye beklerim.
Allah kabul etsin8888
Herkese afiyet olsuun
Ben de yürüyüşe ara vereyim annemle teravih e gidicez
Sagol canimafiyet olsun
Bizde 30 günün yaklasik 20 sinde tarhana içiliyorAfiyet olsun cnm bizde de tarhana var
Afiyet olsun canimbizde somon balığı var canım. yanına da japon onigiri pirinç topları yaptım. taze börülce salatası ve marul havuç kırmızı lahana salatası yaptık. acıktımmmmm
Sağol KaptanimHayırlı iftarlar kaptanım
Sağol KaptanimAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?