Benim de çok yoğun bu sefer, halim kalmadı. 1,5-2 gün yoğun olurdu, bu sefer 3,5 gündür yoğun. Bahardan herhaldeÇok lâzımdı sanki
Benimki biteli 16 gün olmuş, tekrar geldi.
Niye 30 günde bir gelmez ki?
Ya da gelince 5 günde gitmez, 10 gün kalır
Muhteşemsin aşkitom ellerine sağlık , hiç yapmadığım ve yapmayı düşünmediğim birşeyAz önce yazdım ama tekrar yazayım tatlım , içli köfte yaptım buzluğa attım bayrama.
Insallah canim hayırlısıHayırlısı olsun
Sagol canimHayırlı iftarlar
Afiyet olsun kaptanimMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Maydanoz
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Ara
Bir bardak kefir
Dörder tane kaju siyah erik kurusu çiğ fındık
Akşam
Beş tane köfte
Salata
İki dilim ramazan pidesi
Su 2.5 litre spor 30 dakika leslie adımları sonra yazacam
Zipzip- Cordelia
Allah kabul etsin canim8888
Herkese afiyet olsuun
Ben de yürüyüşe ara vereyim annemle teravih e gidicez
Allah kabul etsin bitanemBugün ben de en hamarat gunumdeydim. 48 tane içli köfte yaptım.
İki cüz okudum Allah kabul etsin. 28 bitti. İki tane kaldı. Salı günü nobetciyim okuyamam çarşamba Kadir gecesine biter inşallah.
Aaa daha duyuru yapmadım gunlerde bir birine girdi bende
Oo adimlar atilmisEvet kaybım oldu biraz. Gerçi akşamüstü 5.000 olmuştu yine de
Teşekkür ederim kaptanım
Nası tatlı kaptanım teşekkür ederim7.500 oldum
Afiyet olsun pastelfitimBulaşıkları yıkadım, nasıl belim ağrıdı felaket. Eşime gel yürüyelim dedim , çıktık yürüdük. Şimdi form çayımı içiyorum
Sağol ablam ❤Hadi ya hangi savaşlar bu kuzum. Allah esirgesin aileni.Bombanın çaresine bakarlar inşallah. Allah'a emanet olun bitanem.
Teşekkür ederim bitanemAllah kabul etsin bitanem
2 sefer taktırdım, ikisi de kaydı, tutunamadı bende.Ria spiral oluyor tatlım...
Eski savaşlardan kalma, toprağa gömülü bombalar.İlk kez duyuyorum
Ne bombası hayatımben konuyu kaçırmışım
100 yaşından büyük bir bina miSağol ablam ❤
Burda sık sık oluyor, tedbiren evleri boşaltıyorlar, ilk kez bu sefer patlattıklarını duydum, diğerlerini patlatmadan imha ediyorlardı.
Hangi savaştan kalma bilmiyorum, aslında burda son 20 yılda yeni bina yapılmaya başlandı. Çok eski binalar var, sapasağlam duran.
Benim çıktığım ev 100 yaşından büyük tü.
Şimdiki oturduğum eve savaşta atılan bomba isabet etmiş, merdiveni çok az zarar görmüş.
Eski ev sahibi hatıra kalsın diye dokunmamış, bizde dokunmadık.
Bi ara unutmazsam resim atarım
Oh afiyet olsunBulaşıkları yıkadım, nasıl belim ağrıdı felaket. Eşime gel yürüyelim dedim , çıktık yürüdük. Şimdi form çayımı içiyorum
Bu bilgilere her yerden ulaşılamıyor ben de ilk kez duydum fezacim.Eski savaşlardan kalma, toprağa gömülü bombalar.
Yol yapılırken, ev yapılırken, bir şekilde farkedilip görevliler tarafından çıkarılıyor.
Ara ara duyarsınız benden
Hem ellerine hem ağzına sağlık.Bugün ben de en hamarat gunumdeydim. 48 tane içli köfte yaptım.
İki cüz okudum Allah kabul etsin. 28 bitti. İki tane kaldı. Salı günü nobetciyim okuyamam çarşamba Kadir gecesine biter inşallah.
Allah kabul etsin ablacimHem ellerine hem ağzına sağlık.
Benim de 5 cüzüm kaldı
Geçen sene de kadir gecesi müsait deyildim.Davetsiz misafir biraz yüzsüz oluyor fezacim.Allah sabır versin.
Bahardan yada ramazandanBenim de çok yoğun bu sefer, halim kalmadı. 1,5-2 gün yoğun olurdu, bu sefer 3,5 gündür yoğun. Bahardan herhalde
Muhteşemsin aşkitom ellerine sağlık , hiç yapmadığım ve yapmayı düşünmediğim birşeyAma yemesini severim
Regl olması bir dert olmaması da başka dert ..En az sıkıntıyla gelsin gitsin inşallah. Allah sağlık versin uygun bir zamanda borçlarını tutarsın bitanem.Geçen sene de kadir gecesi müsait deyildim.
Seneye relax olmam lazım, önden sevinmeyim
Yemesini seviyorsan gerisini boş ver tatlım. Yapması gerçekten zor. Abim ve eşim çok seviyor onlar için yaptim yoksa ben de başına gecmezdim. En fazla senede iki defa yapıyorum.Benim de çok yoğun bu sefer, halim kalmadı. 1,5-2 gün yoğun olurdu, bu sefer 3,5 gündür yoğun. Bahardan herhalde
Muhteşemsin aşkitom ellerine sağlık , hiç yapmadığım ve yapmayı düşünmediğim birşeyAma yemesini severim
Afiyet olsun canim. Geçmiş olsun..Bulaşıkları yıkadım, nasıl belim ağrıdı felaket. Eşime gel yürüyelim dedim , çıktık yürüdük. Şimdi form çayımı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?