Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok lâzımdı sanki
Benimki biteli 16 gün olmuş, tekrar geldi.
Niye 30 günde bir gelmez ki?
Ya da gelince 5 günde gitmez, 10 gün kalır
Benim de çok yoğun bu sefer, halim kalmadı. 1,5-2 gün yoğun olurdu, bu sefer 3,5 gündür yoğun. Bahardan herhalde
Az önce yazdım ama tekrar yazayım tatlım , içli köfte yaptım buzluğa attım bayrama.
Muhteşemsin aşkitom ellerine sağlık , hiç yapmadığım ve yapmayı düşünmediğim birşeyAma yemesini severim

Hayırlısı olsun
Insallah canim hayırlısı
Hayırlı iftarlar
Sagol canim
Afiyet olsun kaptanim
8888
Herkese afiyet olsuun
Ben de yürüyüşe ara vereyim annemle teravih e gidicez
Allah kabul etsin canim

Evet kaybım oldu biraz. Gerçi akşamüstü 5.000 olmuştu yine de

Teşekkür ederim kaptanım

Nası tatlı kaptanım teşekkür ederim 7.500 oldum
Oo adimlar atilmis
Bulaşıkları yıkadım, nasıl belim ağrıdı felaket. Eşime gel yürüyelim dedim , çıktık yürüdük. Şimdi form çayımı içiyorum
Afiyet olsun pastelfitim

Hadi ya hangi savaşlar bu kuzum. Allah esirgesin aileni. Bombanın çaresine bakarlar inşallah. Allah'a emanet olun bitanem.
Sağol ablam ❤
Burda sık sık oluyor, tedbiren evleri boşaltıyorlar, ilk kez bu sefer patlattıklarını duydum, diğerlerini patlatmadan imha ediyorlardı.
Hangi savaştan kalma bilmiyorum, aslında burda son 20 yılda yeni bina yapılmaya başlandı. Çok eski binalar var, sapasağlam duran.
Benim çıktığım ev 100 yaşından büyük tü.
Şimdiki oturduğum eve savaşta atılan bomba isabet etmiş, merdiveni çok az zarar görmüş.
Eski ev sahibi hatıra kalsın diye dokunmamış, bizde dokunmadık.
Bi ara unutmazsam resim atarım

İlk kez duyuyorum

Ne bombası hayatım ben konuyu kaçırmışım
Eski savaşlardan kalma, toprağa gömülü bombalar.
Yol yapılırken, ev yapılırken, bir şekilde farkedilip görevliler tarafından çıkarılıyor.
Ara ara duyarsınız benden

100 yaşından büyük bir bina mi tarihe şahitlik ediyor desene. Muhtemelen ikinci dünya savaşından kalmadır. Resimlerine bakalım inşallah heyecan vericiEsyalarinizi alma şansınız olacak mı

Bulaşıkları yıkadım, nasıl belim ağrıdı felaket. Eşime gel yürüyelim dedim , çıktık yürüdük. Şimdi form çayımı içiyorum
Oh afiyet olsun
Bende oruç deyildim, oğlanlar, damat var diye ne bişey yedim, ne su içtim
Akşam 7 ye kadar.
Oruç tutsam sevabını alacağım, nasip olmadı

Bugün ben de en hamarat gunumdeydim. 48 tane içli köfte yaptım.
İki cüz okudum Allah kabul etsin. 28 bitti. İki tane kaldı. Salı günü nobetciyim okuyamam çarşamba Kadir gecesine biter inşallah.
Hem ellerine hem ağzına sağlık.
Benim de 5 cüzüm kaldı

Bahardan yada ramazandan
Ramazanda dengeler değişebiliyor dedi bizim hoca

Yemesini seviyorsan gerisini boş ver tatlım. Yapması gerçekten zor. Abim ve eşim çok seviyor onlar için yaptim yoksa ben de başına gecmezdim. En fazla senede iki defa yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…