Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne desem bilemedim abla basın sağolsun
yazdım az önce gülüm
kız seninle benim ölçüler neredeyse aynı yarım santim fark var aramızda ayy sen şimdi 2 aya beni geçer 2-3 santim incelir fark atarsın bana
Yok abla ya sende güzel ilerliyorsun masallah
Basın sağolsun canım
Üçümüz kapışmalıyız.Bana uyar. Survivor Allstar yapalım Var mı başka kendine güvenen 3 saat eva yaparım dert değil diyen
3 saati görünce katılma fikri tamamen uçtu gitti

Aslinda leslie gibi yapsan abla basin donmez yerinde adim sayabilirsin
onu dizi film izlerken yapıyorum ,biraz biraz ,ne hikmetseee her defasın da benim koca gelip karşım da tuhaf hareketlerle taklidimi yapıyor sonra da mutlaka bir şeyler istiyor :)

Çayır çayır yansın inşallah vicdansız

onu dizi film izlerken yapıyorum ,biraz biraz ,ne hikmetseee her defasın da benim koca gelip karşım da tuhaf hareketlerle taklidimi yapıyor sonra da mutlaka bir şeyler istiyor :)
Benim ki de tiye alıyordu bir gün beraber yaptık sesini kesti abla

Herkes migi diyor değiştirdim ama sen migisin dediler evet ben migim dedim migim yaptım

her ailede mutlaka sıkıntı sorun ya da sevgisi olmayanlar oluyor gülüm işte ama bizim toy zamanlarımıza denk gelirse kötü resmen trawmaya çevirebiliyor , şimdi daha bilinçliyken aynı şeyler olsa daha farklı bakış açımız olur kesin

Ne desem bilemedim abla basın sağolsun

Yok abla ya sende güzel ilerliyorsun masallah

Basın sağolsun canım

3 saati görünce katılma fikri tamamen uçtu gitti
sağ ol gülüm ne diycen ölümlü dünya iyisi de kötüsü de ölecek hesabını verecek biz de kendimize bakıp sevdiklerimize sıkıca sarılıcaz hepimiz hayattayken bu kadar, dur kız sarılayım sana seni seviyorum ciğer paremmm

Allah sabır versin canım.

Evet haklısın sevgisiz büyüyen insan çok önemli olan neydi biliyor musun
Kendini sevmek :)
Kendini sevdik mi herkes sever

Basen kalça aynı degil mi
Ayni degil cnm
Kalca poponun en şişkin yeri :)))
Depoda mazot kalmadı abla
Yedekte vardir daha
Ne desem bilemedim cnm
Ama yapilan iyilikte, kötülükte karsiliksiz kalmaz

Digerleride bi sizi rahat biraksalar artik
Başın sagolasun cnm

Çayır çayır yansın inşallah vicdansız
ölene kadar da çoğunluk annem baktı üstelik ananem istanbulda annem antalyadaydı aylarca gidip gidip baktı kaç sene en son öleceği zaman kız kardeşimin adını söyleyip durmuş teyzem kardeşimi aramış kız kardeşim jet gibi gitmiş ananem diye evlenmeden önce ramazan da eve getirirlerdi yazık tek kalmasın diye o da erkek kardeşime sen top musun zeki müren gibi dermiş kız arkadaşın yok ya diye çocuk evi anasını geçindirmeye çalışıyor , allah korkusu olan biriydi :)yine de hiç kalbini kırmadılar ananemin :)

bir insan iyi olup yapılan zulüme ses çıkarmazsa zalim iyice azıtır da azıtır daha çok ezer zulmeder

Evet haklısın sevgisiz büyüyen insan çok önemli olan neydi biliyor musun
Kendini sevmek :)
Kendini sevdik mi herkes sever
hah ne güzel dedin gülüm kendini sevebilmek önce affedip sevmek ama gerçekten kendini olduğun halinle kabul edip sevebilmek , hep derim benim 1.5 senemi aldı kendimi affedip sevebilmem , önce de herkesi koşulsuz severdim çok canım yandı kalbim kırıldı bu yüzden , o insanlara kızdım içten içe, bazısından nefret ettim ,şimdi kimseden nefret emiyorum herkesi her şeyi kendimi de affettim kimseye kötü dememeye çalışıyorum onun da bakış açısı yaşantısı inancı böyleymiş diyerek , o kişi ile olanlar da bir deneyimdi işte diyorum , herkesi her şeyi cidden seviyorum artık çok da güzel oldu artık genel de huzurlu ruh halindeyim

Ayni degil cnm
Kalca poponun en şişkin yeri :)))

Yedekte vardir daha

Ne desem bilemedim cnm
Ama yapilan iyilikte, kötülükte karsiliksiz kalmaz

Digerleride bi sizi rahat biraksalar artik

Başın sagolasun cnm
iyi ki bu dünyanın ahireti var diye boşuna demiyorlar mefkuşum , herkes kendi amel defterini doldurur biz amel defterimizi iyilikle doldururuz inşallah
geçen ayaklarımı tuzlu suya sokayım diyordun yaptın mı insan bedeninin manyetik alanını dengelemede de iyi geliyormuş toprak çok soğumadıysa arada bahçede ayaklarını toprağa da bas , ben utanıyorum burada azıcık toprak yer var ayakkabıyı çıkarıp bassam herkes görür:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…