Ne desem bilemedim abla basın sağolsunhaaa meraktan :))
benim ölçüler askrhpozitifle neredeyse aynı :)
benim annemle babam 20 sene önce ayrıldı baba tarafı hiçbirimizi arayıp sorup bir nasılsınız bile demediler (bekar liseye orta okula giden 3 kardeşim vardı o zaman )
bundan 4-5 sene önce babaannemi bir kaç kez rüyam da görünce memlekete gidince anneme de söyleyip( kalbi kırılmasın diye) ne olur ne olmaz vefat ederse içime dert olur diye gittim gördüm , o kış alzaymır olmuş pek kimseyi hatırlamıyordu ,dün sabah vefat etmiş baya yaşlıydı galiba 83-85 yaşlarındaydı, tek tarafı tutmuyordu allah çektirmesin diye dua ediyordum
benim babam geçen kasım da virüs yüzünden öldü (20 senedir görüşmüyorduk başka ailesi çocukları vardı) halalarıma babaanneme baksınlar diye para veriyormuş( 3 amcam vardı, biri babamdan 23 gün sonra virüsten öldü, biri de babaannemle kalıyordu akıl sağlığı çocukluğundan beri kötü derbeder gariban biri yani) babam ölünce diğer tüm kardeşleri babaannenize bakıyoruz size de miras kalmıştır bize para verin dediler yüzsüzce, kendilerinin bir şeyi değil sanki
neyse dün baya anılar depreşti sırf halalardan birini görmeyeyim diye babaanneyi bir daha görmeye gitmemiştim , memlekette ki yeğene ramazan da para yolluyordum o da derbeder dediğim amcama veriyordu , o kadardı ilişkimiz
ama yine de bir an hissizleştim sonra üzüldüm ,sonra annem geldi aklıma ona daha çok üzüldüm işte böylece 1 günlük yas psikolojik debelenmeden kendimi akladım geldim gülüm
Yok abla ya sende güzel ilerliyorsun masallahyazdım az önce gülüm
kız seninle benim ölçüler neredeyse aynı yarım santim fark var aramızda ayy sen şimdi 2 aya beni geçer 2-3 santim incelir fark atarsın bana
Basın sağolsun canımBaşın sağolsun canım .
Benim de babam vefat edince bizi de attılar bir kenara,ne babaanne nede amca yüzü gördük tam anlamıyla. Sadece ayrılınca değil baba ölünce de ilişkiyi kesen kesiyor raabim anneme sağlık sıhhat afiyet versin.
Senin annen yaşıyor mu?
3 saati görünceÜçümüz kapışmalıyız.Bana uyar. Survivor Allstar yapalım Var mı başka kendine güvenen 3 saat eva yaparım dert değil diyen
onu dizi film izlerken yapıyorum ,biraz biraz ,ne hikmetseee her defasın da benim koca gelip karşım da tuhaf hareketlerle taklidimi yapıyor sonra da mutlaka bir şeyler istiyor :)Aslinda leslie gibi yapsan abla basin donmez yerinde adim sayabilirsin
senin yengen yapmış benim öz ananem...
o zaman kız kardeşim daha 12-13 yaşındaydı orta okula yeni geçmişti genç kızlığı boyunca hep abilerinin tişörtlerini giydi evleneceği zaman kına için bir kırathane gibi bir yer varmış düğün kına için de kiralanıyormuş annem de orayı tutmak istediğin de bile ananem halit in piçine bir de kına mı yapacaksınız demiş , 3 bekar kardeşim ananem ölene kadar bu lafı yüzlerce kez duymuşlar halit in piçleri mi yesin, yemesinler içmesinler giymesinler v.s. v.s. kız kardeşim hele çok çekti yavrum
beni tutan bir şey yok ben hiç çıkmam dışarıya çıkmayı sevmiyorum aylarca adımımı kapıdan dışarı atmadan duran bir cinsim işteEvet dışarda çok güzel adım atılıyor. Benim gibiler eve mahkum
Benim ki de tiye alıyordu bir gün beraber yaptık sesini kesti ablaonu dizi film izlerken yapıyorum ,biraz biraz ,ne hikmetseee her defasın da benim koca gelip karşım da tuhaf hareketlerle taklidimi yapıyor sonra da mutlaka bir şeyler istiyor :)
Bende sürekli bahane bulsamda çıksam dışarı diye bakıyorum valla ablabeni tutan bir şey yok ben hiç çıkmam dışarıya çıkmayı sevmiyorum aylarca adımımı kapıdan dışarı atmadan duran bir cinsim işte
Herkes migi diyor değiştirdim ama sen migisin dediler evet ben migim dedim migim yaptımben seni zaten biliyorum gülüm şükür kullanıcı adını değiştirmiyorsun yoksaaa çorba gibi karıştırıyorum :)
9. takım da mefkuşum beraberdik diğer kızlarla beraber ben hep free listedeydim hiç yarışmaya katılmadım ordan hatırlıyorsundur arada da topik gezer sohbet ederdim :))
her ailede mutlaka sıkıntı sorun ya da sevgisi olmayanlar oluyor gülüm işte ama bizim toy zamanlarımıza denk gelirse kötü resmen trawmaya çevirebiliyor , şimdi daha bilinçliyken aynı şeyler olsa daha farklı bakış açımız olur kesinBende dedeniz gibi dede de gördüm eşimin dedesi aklıma geldi
Biz nişanlıydık eşimle çeyiz için Bursa’ya gitmiştik dede de geldi ama hiç bişi yapmadı sadece oturdu ses de etmedi yardım da etmedi valla o anda gıcık olmuşum eşime dedim deden niye geldiki oda ne bilim dedi
sağ ol gülüm ne diycen ölümlü dünya iyisi de kötüsü de ölecek hesabını verecek biz de kendimize bakıp sevdiklerimize sıkıca sarılıcaz hepimiz hayattayken bu kadar, dur kız sarılayım sana seni seviyorum ciğer paremmmNe desem bilemedim abla basın sağolsun
Yok abla ya sende güzel ilerliyorsun masallah
Basın sağolsun canım
3 saati görüncekatılma fikri tamamen uçtu gitti
Allah sabır versin canım.haaa meraktan :))
benim annemle babam 20 sene önce ayrıldı baba tarafı hiçbirimizi arayıp sorup bir nasılsınız bile demediler (bekar liseye orta okula giden 3 kardeşim vardı o zaman )
bundan 4-5 sene önce babaannemi bir kaç kez rüyam da görünce memlekete gidince anneme de söyleyip( kalbi kırılmasın diye) ne olur ne olmaz vefat ederse içime dert olur diye gittim gördüm , o kış alzaymır olmuş pek kimseyi hatırlamıyordu ,dün sabah vefat etmiş baya yaşlıydı galiba 83-85 yaşlarındaydı, tek tarafı tutmuyordu allah çektirmesin diye dua ediyordum
benim babam geçen kasım da virüs yüzünden öldü (20 senedir görüşmüyorduk başka ailesi çocukları vardı) halalarıma babaanneme baksınlar diye para veriyormuş( 3 amcam vardı, biri babamdan 23 gün sonra virüsten öldü, biri de babaannemle kalıyordu akıl sağlığı çocukluğundan beri kötü derbeder gariban biri yani) babam ölünce diğer tüm kardeşleri babaannenize bakıyoruz size de miras kalmıştır bize para verin dediler yüzsüzce, kendilerinin bir şeyi değil sanki
neyse dün baya anılar depreşti sırf halalardan birini görmeyeyim diye babaanneyi bir daha görmeye gitmemiştim , memlekette ki yeğene ramazan da para yolluyordum o da derbeder dediğim amcama veriyordu , o kadardı ilişkimiz
ama yine de bir an hissizleştim sonra üzüldüm ,sonra annem geldi aklıma ona daha çok üzüldüm işte böylece 1 günlük yas psikolojik debelenmeden kendimi akladım geldim gülüm
Evet haklısın sevgisiz büyüyen insan çokher ailede mutlaka sıkıntı sorun ya da sevgisi olmayanlar oluyor gülüm işte ama bizim toy zamanlarımıza denk gelirse kötü resmen trawmaya çevirebiliyor , şimdi daha bilinçliyken aynı şeyler olsa daha farklı bakış açımız olur kesin
Ayni degil cnmBasen kalça aynı degil mi
Yedekte vardir dahaDepoda mazot kalmadı abla
Ne desem bilemedim cnmhaaa meraktan :))
Başın sagolasun cnmBaşın sağolsun canım .
Benim de babam vefat edince bizi de attılar bir kenara,ne babaanne nede amca yüzü gördük tam anlamıyla. Sadece ayrılınca değil baba ölünce de ilişkiyi kesen kesiyor raabim anneme sağlık sıhhat afiyet versin.
Senin annen yaşıyor mu?
ölene kadar da çoğunluk annem baktı üstelik ananem istanbulda annem antalyadaydı aylarca gidip gidip baktı kaç sene en son öleceği zaman kız kardeşimin adını söyleyip durmuş teyzem kardeşimi aramış kız kardeşim jet gibi gitmiş ananem diye evlenmeden önce ramazan da eve getirirlerdi yazık tek kalmasın diye o da erkek kardeşime sen top musun zeki müren gibi dermiş kız arkadaşın yok ya diye çocuk evi anasını geçindirmeye çalışıyor , allah korkusu olan biriydi :)yine de hiç kalbini kırmadılar ananemin :)Çayır çayır yansın inşallah vicdansız
aaa benim ki bana yapışıp dans eder gibi adımlıyor bildiğin sabotajcııııııBenim ki de tiye alıyordu bir gün beraber yaptık sesini kesti abla
bana kalsa herkes aynı nickle kalsın ki karıştırmayalım vallaha çok iyi yapmışsın tekrara migim olmakla gülümHerkes migi diyor değiştirdim ama sen migisin dediler evet ben migim dedim migim yaptım
sağ ol gülümAllah sabır versin canım.
Dp diye bir şampuan gratiste var...Hangi şampuan abla o
hah ne güzel dedin gülüm kendini sevebilmek önce affedip sevmek ama gerçekten kendini olduğun halinle kabul edip sevebilmek , hep derim benim 1.5 senemi aldı kendimi affedip sevebilmem , önce de herkesi koşulsuz severdim çok canım yandı kalbim kırıldı bu yüzden , o insanlara kızdım içten içe, bazısından nefret ettim ,şimdi kimseden nefret emiyorum herkesi her şeyi kendimi de affettim kimseye kötü dememeye çalışıyorum onun da bakış açısı yaşantısı inancı böyleymiş diyerek , o kişi ile olanlar da bir deneyimdi işte diyorum , herkesi her şeyi cidden seviyorum artık çok da güzel oldu artık genel de huzurlu ruh halindeyimEvet haklısın sevgisiz büyüyen insan çokönemli olan neydi biliyor musun
Kendini sevmek :)
Kendini sevdik mi herkes sever
iyi ki bu dünyanın ahireti var diye boşuna demiyorlar mefkuşum , herkes kendi amel defterini doldurur biz amel defterimizi iyilikle doldururuz inşallahAyni degil cnm
Kalca poponun en şişkin yeri :)))
Yedekte vardir daha
Ne desem bilemedim cnm
Ama yapilan iyilikte, kötülükte karsiliksiz kalmaz
Digerleride bi sizi rahat biraksalar artik
Başın sagolasun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?