- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Haha ay çok tatlısınızUnutmuyor bizimkiler de artik biz isyan ediyoruz yeter artik hergun tarhana mi diye
Hıı tanıtımda da vardıBen yarım yamalak izliyorum biliyorsunuz. Barış seramoni de dedi ki adamız huzur dolu çok iyiyiz. Perviz dedi Biz gidince mi huzur oldu Keşke biz yanınızdayken deseydin huzuru bozuyoruz diye. Atakan dedi kaç kişi aynı fikirde herkes aynı fikirde mi Adem dedi sorgu meleği misin? Nagehan dedi barış a 3 ay yattın biz doyurduk seni. Barış dedi bende potaya girerek emek verdim. Tabi benim beyin baktım duman çıkarıyor kapadım.
Neyse oyunu gönüllüler kazandı.
İyi geceler kaptişkomIyi geceler kizlar ❤
Amin canım hep beraber sağlıkla zayiflayalim inşallahAynen cnm gün içinde dengeleyebildiğin kadar
İnşallah 1 ayın sonunda da mutlu olursun cnm
Rabbim beterinden korusun canım.aileni ve seni korktugunuzla sınamasınSağol canım, şimdi biraz enerjimizi topladık, iyiyiz
Ellerine sağlık abla.allah kabul etsin inşaallahBugün ben de en hamarat gunumdeydim. 48 tane içli köfte yaptım.
İki cüz okudum Allah kabul etsin. 28 bitti. İki tane kaldı. Salı günü nobetciyim okuyamam çarşamba Kadir gecesine biter inşallah.
Ben sonuna bakamadım.ama sıktı sanki dizi.surekli aynı muhabbet dönüp duruyor.bu sene biter herhaldeGönül dağı izleyen var mı? Dün finalde ciritci Abdullah ayağı sargılı birinin evine gitti. Kimdi o biliyor musunuz?
İzleyemedim yaAynen cnm
Afiyet olsun
Cnm annemle teravih e gitmiştik biraz önce geldik sen izledin mi
Amin cnm cümlemizin ibadetlerini
Canım gönüllüler kazandı. 17. Barış kaosu yaşanıyor. Durduk yere niye öyle konustu çözemedim. Cidden senaryo bunlar yaa.İzleyemedim ya
Ama önce bazlamaAmin canım hep beraber sağlıkla zayiflayalim inşallah
Ekstra var mı açalımİzleyemedim ya
İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar ❤
İyi geceler yıldızımİyi geceler
Yorum programlarında da cevabı çok net şeyleri görmüyomuşuz gibi saatlerce tartışmalarıCanım gönüllüler kazandı. 17. Barış kaosu yaşanıyor. Durduk yere niye öyle konustu çözemedim. Cidden senaryo bunlar yaa.
Bazlamayı çok severimAma önce bazlama
Ekstra var mı açalım
İyi deceler cnmİyi geceler
Ben de cnm bi de köydeki akrabamız verdi fındıkellayla yedim valla heheBazlamayı çok severim
Bugün aklıma geldi bir gözleme yapayım diye ama temizlik ve yazlık kıyafetleri çıkartınca çok yoruldum.mayasiz da güzel olmaz ki gidip yapayımAma önce bazlama
Ekstra var mı açalım
Çok teşekkür ederim bitanem.Amin canım hep beraber sağlıkla zayiflayalim inşallah
Rabbim beterinden korusun canım.aileni ve seni korktugunuzla sınamasın
Ellerine sağlık abla.allah kabul etsin inşaallahkrem için de teşekkür ederiz.bende de bu sene yüzümde basladi lekelenmeler.yaslilik diyip kendimi teselli ediyorum
Gördüm canım. ❤❤❤İsmin çok uzun her text olmuyor maalesef.
Afiyet olsun tatlım
Hıı bu emojideki açtığı kabarcıklı bişey mayalı olabilirBugün aklıma geldi bir gözleme yapayım diye ama temizlik ve yazlık kıyafetleri çıkartınca çok yoruldum.mayasiz da güzel olmaz ki gidip yapayım
İlk paragraftan bir şey anlamadım.Ben durduk yere ortada kavga yok sorun yok niye barış böyle konuştu anlamadım. Şimdi benim eltimle aram iyi değil. Ama karşılaşınca iyi ki konuşmuyoruz huzurlu oldum demem. Ne alaka denmez mi bana. Kaldı ki bu TV programı. Zaten gittiler. Sana bir şey dedikleri yok. Konu yok.
Gördüm canım. ❤❤❤İsmin çok uzun her text olmuyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?