Ne dedi merak ettim tek gözüm ve kulağım kapalı.
Bende minik torunu tebrik ediyorum, bizimle o kadar yolu yürüdü 2,5 yaşında, çok az kucağınıza aldıkTebriklerrrr
Olmaz mı tatlım. Kınanin içine ceviz yaprağı, çay suyu, bir de siyah renkli bir taşı vardı rastik olabilir havanda döver koyardı. Harika bir kızıl saçi vardı.Ablacım annenin saç beyazları için de formülü var mıydı
Oyy bayağı büyük olaylarYok çok şükür
Olsa da duyurmazlar.
Eski evim ana cadde üzerindeydi, peşpeşe 6, 7 itfaiye, 5, 6 polis arabası, 4, 5 ambulans sirenlerle hızlı hızlı biyerlere giderdi.
Ne olduğunu çok yakın olmazsak öğrenemezdik. Yerel gazetemiz var, haftada 2 sefer postaya atarlar, orda bile yazmazlardı.
Nagihan da çok konuşmuş her seferinde kadına böyle konuşulmaz diyormuş Barış da sus be deyince içi rahatlamış kendisininNe dedi merak ettim tek gözüm ve kulağım kapalı.
Maşallah bıdığa yaaaBende minik torunu tebrik ediyorum, bizimle o kadar yolu yürüdü 2,5 yaşında, çok az kucağınıza aldık
Kaydettim valla ceviz gerçekten faydalı demek kiOlmaz mı tatlım. Kınanin içine ceviz yaprağı, çay suyu, bir de siyah renkli bir taşı vardı rastik olabilir havanda döver koyardı. Harika bir kızıl saçi vardı.
Elhamdülillah canım, biz de tanıdıklar da ıyiyizOyy bayağı büyük olaylar
İyi cnm siz iyisiniz yatanıdıklar da iyi sanırım
Rabbim korusun kötülüklerden ablam beniim :)
Nagihan da çok konuşmuş her seferinde kadına böyle konuşulmaz diyormuş Barış da sus be deyince içi rahatlamış kendisinin
Survivır a geleceklere Barış ı izleyin onu örnek alın,ne yapması söylemesi gerektiğini çok iyi biliyor diyorsunucu olan da katıldı buna
Maşallah bıdığa yaaa
Saol canımAfiyet olsun canim
Tşk ederim kaptanımÇok sagolun kizlar
Bugün baya şu içtim ama tabi hemen yerini almaz
Sağol kuzum
Waowww
Sağol canimcim
Hani tatli maviş kaptanım
Ne yaptın canım çocuklar mı durmuyor
Bu pirinc topları nasıl birsey ki küçük mü büyük mü
Süper menü adım afiyet olsun
Ayaklarına sağlık canım Süpersin
Afiyet olsun kaptanımMenü
Sabah
2 dlm sucuk
1 dlm ekmek
1kk peynir
Ara
Sütlü kahve
Aksam
4yk et sote
2yk pilav
Salata
Su:2.5 lt
Eki Görüntüle 3054855Zipzip- Cordelia
Canım kinanin rengini koyulastiriyor tabi besleyici özelliği de vardır mutlaka.Kaydettim valla ceviz gerçekten faydalı demek ki
Barış Reyting için biliyor demek istemiştir. Doğru bir şey yaptığından değil. Nagihan acuna kafa tutuyor diye kötülüyor hepsi. acuna yalakalık yapıyorlar muhtemelen.Oyy bayağı büyük olaylar
İyi cnm siz iyisiniz yatanıdıklar da iyi sanırım
Rabbim korusun kötülüklerden ablam beniim :)
Nagihan da çok konuşmuş her seferinde kadına böyle konuşulmaz diyormuş Barış da sus be deyince içi rahatlamış kendisinin
Survivır a geleceklere Barış ı izleyin onu örnek alın,ne yapması söylemesi gerektiğini çok iyi biliyor diyorsunucu olan da katıldı buna
Maşallah bıdığa yaaa
Sağol canım, biz alıştık, arada böyle oluyorSaol canım
Tşk ederim kaptanım
Afiyet olsun kaptanım
gezegenfeza ablacım geçmiş olsun çok şükür evinize dönmüşsünüz
Bende boyleyim biktim artik. Kac cesit yag aldim bir fayda da goremedim.Hemen bende yarın alıyorum bundan reçetesiz mi ablacım . Resmen bıyıklarımı alsam bile boyıklı gibiyim
Geçmiş olsun canımİyi sabahlarkaç gündür hep bir koşturmayla geçiriyorum bakip çıktım hep. Dun akşam dizimin ağrısından duramadim cok zorlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?