Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Amin kuzum, sağol

Sen iyisini bilirsin canım
Beslenme koçluğu harika bir haber, hepimizin ihtiyacı var sana başarılar dilerim kuzum
Ayy bunu yeni gördüm canım çok sağol bebeğimmm

Mercimek ekmeğimi yaptım şimdi bi tadına baktım harika olmuş yine eskiden diyetimde ekmek yerine tüketirdim
Ooh şifa olsun canım

Ayyy çok çok geçmiş olsun canım en az hasarla atlatın mümkünse 0 hasarla
Dnebildiniz mi cnm son durum ne

Aynen öğrensin aa
Bi de söylediği tüm sözleri kaydetmiş

Zipzip- kaptancımla yarıştık

İyi geceler hanımlar
İyi geceler cnm

Çok teşekkür ederim bitanem.
Bölgesel kararmalari sineye çekmiyoruz. bir iki dakika sür uyu sonrası bembeyaz mis gibi olacak inşallah. Kendimize iyi bakıyoruz sadece zayiflamakla yetinmiyoruz zeynoşum.
Abla fiyatı da uygun.dun kızımla anne kız günü yaptık kozmetik dükkanlarını gezdik.ihtiyaclar vardı.fiyatlari görünce şok oldum.en azından bu krem hem uygun hemde işe yarar
Hıı bu emojideki açtığı kabarcıklı bişey mayalı olabilir
Oyy çay da koy da gelelim gıııı yimağaaa
Başımın üstünde yeriniz var

Aa ben bunu Fulya alintilayinca gördüm . Çok geçmiş olsun canım yurt disindaydin sen ne bombası ki bu
Sağol canım, savaşlardan kalma patlamamış bomba, yakın bölgeyi boşaltıp kontrollü şekilde çıkarıp imha ediyorlar dı.
Bu seferkini çıkaramamışlar, yerinde imha etmişler ( patlarmışlar)
Baya büyüktü ki kaç mahalleyi birden boşaltmışlar

Sağol canım, akşam 6 gibi evimize döndük

Canım annemin tek bir kremi vardı bebek gibi bir cildi vardı. Acı badem kremi ondan miras evimden hiç eksik etmem. Nemlendiriciye ihtiyac hissetmiyorsun onu da tavsiye ederim. Bir de Alamancilarin getirdiği bir kremimiz vardı Nivea böyle bir kilo kadar vardı evimizdeki tek kozmetikler bunlardi hatırladığım. Şimdi binlerce kremler solüsyonlar var. Hele son zamanlarda alınacak gibi değil boyanın en ucuzu 70-100 lira arasında napacayiz bilmiyorum. Kinaya mi dönsek Yıldız Tilbe gibi acaba

En güzeli, en doğalı

Ay çok sevindim canım benim hasar yok di mi
Yok çok şükür
Olsa da duyurmazlar.
Eski evim ana cadde üzerindeydi, peşpeşe 6, 7 itfaiye, 5, 6 polis arabası, 4, 5 ambulans sirenlerle hızlı hızlı biyerlere giderdi.
Ne olduğunu çok yakın olmazsak öğrenemezdik. Yerel gazetemiz var, haftada 2 sefer postaya atarlar, orda bile yazmazlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…