- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Amin kuzum, sağolAmin canım hep beraber sağlıkla zayiflayalim inşallah
Rabbim beterinden korusun canım.aileni ve seni korktugunuzla sınamasın
Ellerine sağlık abla.allah kabul etsin inşaallahkrem için de teşekkür ederiz.bende de bu sene yüzümde basladi lekelenmeler.yaslilik diyip kendimi teselli ediyorum
Ayy bunu yeni gördüm canımSen iyisini bilirsin canım
Beslenme koçluğu harika bir haber, hepimizin ihtiyacı var sanabaşarılar dilerim kuzum
Ooh şifa olsun canımMercimek ekmeğimi yaptım şimdi bi tadına baktım harika olmuş yineeskiden diyetimde ekmek yerine tüketirdim
AyyyEvet kendi evimiz, şimdiye kadar bulunan bombalar hasar vermedi, inşallah sonraki bulunacaklar da zarar vermez.
Küçük oğlum, kediler kalıyorsa ben de kalırım dedi de, kendime kalacak yer buldum da kediler mı kaldı.
Hayvanat bahçesinden dönerken yolu kapatmışlar, mahallemize bile giremedik.
Hadi yanımıza alsak wc nasıl yapacağız, taşıma çantası 1 tane, hangisini koyacağız.
Kizin ev çok küçük nereye koyacağız, aklımız onlarda kaldı, elimizden bisey gelmedi
Aynen öğrensin aaCanım Ben de Ateş yakmayı bilmiyorum çakmaksız . Cakmakla yakarım mangal vs. Yokluk adasına giden bütün kızlar, erkekler yaktı onlar yapabiliyorlarsa Barış'ın da yapması lazım. Murat özari yine Nagihani gömüyor.
Waowww
İyi geceler cnmİyi geceler hanımlar
Bu bikaç saatlik ti, izine gidince ne yapacağım,kara kara onu düşünüyorum.İnşallah sorun biran önce çözülür. Kediler kendi evini ister zaten, bizler gibi
Oluyormuş, yakın akrabalarımızda da olmuşGörümcemde ara uzamıştı. Demek ki kısalma da olabilir. Hiç bilgim yok gerçi.
Abla fiyatı da uygun.dun kızımla anne kız günü yaptık kozmetik dükkanlarını gezdik.ihtiyaclar vardı.fiyatlari görünce şok oldum.en azından bu krem hem uygun hemde işe yararÇok teşekkür ederim bitanem.
Bölgesel kararmalari sineye çekmiyoruz.bir iki dakika sür uyu sonrası bembeyaz mis gibi olacak inşallah. Kendimize iyi bakıyoruz sadece zayiflamakla yetinmiyoruz zeynoşum.
Başımın üstünde yeriniz varHıı bu emojideki açtığı kabarcıklı bişey mayalı olabilir
Oyyçay da koy da gelelim gıııı yimağaaa
Az önce eşimin demesine göre eski haritalardan nerde ne var buluyorlarmış.Dehşet içinde okudum. Nasıl birşey bu. Bu kadar sene farkedilmeden kalmış
Sağol canım, savaşlardan kalma patlamamış bomba, yakın bölgeyi boşaltıp kontrollü şekilde çıkarıp imha ediyorlar dı.Aa ben bunu Fulya alintilayinca gördüm . Çok geçmiş olsun canım yurt disindaydin sen ne bombası ki bu
Sağol canım, akşam 6 gibi evimize döndükAyy bunu yeni gördüm canımçok sağol bebeğimmm
Ooh şifa olsun canım
Ayyyçok çok geçmiş olsun canım en az hasarla atlatın mümkünse 0 hasarla
Dnebildiniz mi cnm son durum ne
Aynen öğrensin aa
Bi de söylediği tüm sözleri kaydetmiş
Zipzip- kaptancımla yarıştık
İyi geceler cnm
Canım annemin tek bir kremi vardı bebek gibi bir cildi vardı. Acı badem kremi ondan miras evimden hiç eksik etmem. Nemlendiriciye ihtiyac hissetmiyorsun onu da tavsiye ederim. Bir de Alamancilarin getirdiği bir kremimiz vardı Nivea böyle bir kilo kadar vardıAbla fiyatı da uygun.dun kızımla anne kız günü yaptık kozmetik dükkanlarını gezdik.ihtiyaclar vardı.fiyatlari görünce şok oldum.en azından bu krem hem uygun hemde işe yarar
Başımın üstünde yeriniz var
Abla fiyatı da uygun.dun kızımla anne kız günü yaptık kozmetik dükkanlarını gezdik.ihtiyaclar vardı.fiyatlari görünce şok oldum.en azından bu krem hem uygun hemde işe yarar
Başımın üstünde yeriniz var
Ay çok sevindim canım benim hasar yok di miSağol canım, akşam 6 gibi evimize döndük
En güzeli, en doğalıCanım annemin tek bir kremi vardı bebek gibi bir cildi vardı. Acı badem kremi ondan miras evimden hiç eksik etmem. Nemlendiriciye ihtiyac hissetmiyorsun onu da tavsiye ederim. Bir de Alamancilarin getirdiği bir kremimiz vardı Nivea böyle bir kilo kadar vardıevimizdeki tek kozmetikler bunlardi hatırladığım. Şimdi binlerce kremler solüsyonlar var. Hele son zamanlarda alınacak gibi değil boyanın en ucuzu 70-100 lira arasında napacayiz bilmiyorum. Kinaya mi dönsek Yıldız Tilbe gibi acaba
Geçmiş olsun kuzum.Sağol canım, akşam 6 gibi evimize döndük
Tebriklerrrr
Evet tatlımEn güzeli, en doğalı
Ablacım annenin saç beyazları için de formülü var mıydıEvet tatlım
Yok çok şükür
Ay çok sevindim canım benim hasar yok di mi
Sağol canımGeçmiş olsun kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?