Ben yiyorum.canim geliyor bazen. Ama iyisi nadir bulunuyor.Hayatım asıl o isli olan hası yok ki. Olsa da yesek
Pastelfitime de kuru et yakışırKesinlikle pastırmadan havalı.
Anca tadına bakarız zatenBir ara bakarız tadına
Çok havalıyım dimiPastelfitime de kuru et yakışır
Evet kendi evimiz, şimdiye kadar bulunan bombalar hasar vermedi, inşallah sonraki bulunacaklar da zarar vermez.Kendi eviniz mi bir de...ah ah çok üzüldüm. İnşallah bomba evinize hasar vermez canım.Kedicikler orada mi kaldı ? Gerilimle beraber bir de dram eklendi haberlerine Allah kolaylıkla bu sorunun üstesinden gelmenizi nasip etsin gerçekten çok üzüldüm.
Evet, ben hasını uzun süredir yemedimBen yiyorum.canim geliyor bazen. Ama iyisi nadir bulunuyor.
Canım Ben de Ateş yakmayı bilmiyorum çakmaksız . Cakmakla yakarım mangal vs. Yokluk adasına giden bütün kızlar, erkekler yaktı onlar yapabiliyorlarsa Barış'ın da yapması lazım. Murat özari yine Nagihani gömüyor.Ya da corc yaksın
Eşinle ya da daha önce kampa gitmiş miydin hiç canım?
Ben gitmedim ya bi mangala pikniğe onlarda da başlaları yaktı
Olabilir canım
İnşallah sorun biran önce çözülür. Kediler kendi evini ister zaten, bizler gibiEvet kendi evimiz, şimdiye kadar bulunan bombalar hasar vermedi, inşallah sonraki bulunacaklar da zarar vermez.
Küçük oğlum, kediler kalıyorsa ben de kalırım dedi de, kendime kalacak yer buldum da kediler mı kaldı.
Hayvanat bahçesinden dönerken yolu kapatmışlar, mahallemize bile giremedik.
Hadi yanımıza alsak wc nasıl yapacağız, taşıma çantası 1 tane, hangisini koyacağız.
Kizin ev çok küçük nereye koyacağız, aklımız onlarda kaldı, elimizden bisey gelmedi
Demekki vücut kabul etmediSen iyisini bilirsin canım
Beslenme koçluğu harika bir haber, hepimizin ihtiyacı var sanabaşarılar dilerim kuzum
Ben 1 kere taktırdım 1 hafta zor dayandım keşke bana da uygun olsaydı
Nagihan mı, allstar mı buCanım Ben de Ateş yakmayı bilmiyorum çakmaksız . Cakmakla yakarım mangal vs. Yokluk adasına giden bütün kızlar, erkekler yaktı onlar yapabiliyorlarsa Barış'ın da yapması lazım. Murat özari yine Nagihani gömüyor.
Bikaç sene önce ev doktorumuza bahsetmiştim, kuyruk sokumumun oraya baktı, çukurlaşma var, yakın galiba dedi, ben menapoza yorumladım, konuştuğum bazı büyüklerim de menapoza girmeden bikac sene önce böyle saçmaladığından bahsetti. O yüzden çok üstüne düşmedim.16 günde bir gelmesi normal değil canım doktora görünmelisin bence
Görümcemde ara uzamıştı. Demek ki kısalma da olabilir. Hiç bilgim yok gerçi.Bikaç sene önce ev doktorumuza bahsetmiştim, kuyruk sokumumun oraya baktı, çukurlaşma var, yakın galiba dedi, ben menapoza yorumladım, konuştuğum bazı büyüklerim de menapoza girmeden bikac sene önce böyle saçmaladığından bahsetti. O yüzden çok üstüne düşmedim.
Bu yaz diviyle gidecem galiba iyi bir doktora
Basbayağı evi terkettik, uyuyup kalanları polis kaldırmış, söylentiye göre dronlarla termal kameralarla evlerin içinde insan var mı, yok mu diye bakıyorlarmış. Arkadaş uyuyup kalmış, polis kapıya dayanmış 10 dakika içinde evi boşaltın demişnası yaaaa
Ben zaten hurma yiyecem, mısırı napıyım
Dehşet içinde okudum. Nasıl birşey bu. Bu kadar sene farkedilmeden kalmışBasbayağı evi terkettik, uyuyup kalanları polis kaldırmış, söylentiye göre dronlarla termal kameralarla evlerin içinde insan var mı, yok mu diye bakıyorlarmış. Arkadaş uyuyup kalmış, polis kapıya dayanmış 10 dakika içinde evi boşaltın demiş
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım baş ağrısı bendede geçmiyor geçmiyor
Çok sagolun kizlarGecmis olsun kaptanim
Bugün baya şu içtim ama tabi hemen yerini almaz
Yarın pazartesi mi ah evet
Kolay gelsin balparem
Canım çok güzel dengeli bir taarif
Oyy
Susuzluktan olabilir mi
Sağol kuzumbaş ağrısı da fena yapıyor insanı. geçmiş olsun canım.
Waowww
Sağol canimcimHayırlısı olsun
Keyfi mi@iceteavecheesecakelutfen
Eline sağlık, @Chedarice diyetisyen ne diyor?
Koçum benim
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Hayırlı iftarlar
Geçmiş olsun
Hani tatli maviş kaptanımMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Maydanoz
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Ara
Bir bardak kefir
Dörder tane kaju siyah erik kurusu çiğ fındık
Akşam
Beş tane köfte
Salata
İki dilim ramazan pidesi
Su 2.5 litre spor 30 dakika leslie adımları sonra yazacam
Zipzip- Cordelia
Ne yaptın canım çocuklar mı durmuyorHerkese hayırlı iftarlarAllah kabul etsin
Bu pirinc topları nasıl birsey ki küçük mü büyük mü24 Nisan 2022
sahur 02.15
2 dilim kıymalı pırasalı börek
domates salatalık
iftar 20.05
1 parça ızgara somon balığı
4 adet japon onigiri pirinç topu
3 yk taze börülce salatası
marul kırmızı lahana havuç salatası
1 kk tahin helvası
2 yk çilekli fındıklı güllaç
ara 21.30
3 kare çikolata
1 avuç çekirdek
1,5 lt suZipzip- Cordelia North River
Eki Görüntüle 3054745
Süper menü adım afiyet olsunMenü
Sahur
2 dilim tambuğday ekmeğine beyaz peynirli tost
1 bardak ayran
İftar 1 kase tavuk çorbası
1 küçük güveç kasede türlü
3 yemek kaşığı yoğurtlu kabak salatası
Ara 2 fincan çay
Zipzip- Cordelia North River
Ayaklarına sağlık canım Süpersin
Süper, ekran resmi aldım, inşallah bende alıp kullanırımEki Görüntüle 3054747
Önce elimdeki lekeleri göstereyim.
Keşke ilk başta cekseydim bu kadar fark edeceğini düşünemedim işte o zamanlar. Yalnız şunu söyleyeyim koyu kahve noktalar vardı. Renk bayağı açıldı.
Şimdi diyeceksiniz ki bizim elimizde boyle lekeler yok. Ben sırf bunun için aldım ama başka yerlere de kullandım. Koltuk altı bölgesel kararmalar ve genital bölge özellikle kasıklarda sonuç mükemmel oldu. Koyu renk bölgeler şimdi pembeye dönüştü. Koltuk altı neredeyse beyazlasti diyebilirim. Sözünü ettiğim kremi eczaneden aldım fiyatını hatırlamıyorum ağrı kesiciyle beraber almıştım 15-20 TL arası olabilir.
Eki Görüntüle 3054756
Kendisi bu arkadaşlar. Aynı şikayetleriniz varsa bu merhemi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Koyu renkli nereniz varsa renk açıyor. Ben geceleri kullandım. Güneş ışığına maruz kalmaması lazım. Bıyık bölgeme dahi sürdüm. Sonuna kadar gideceğim. Bu bilgiden sizin de faydalanmanızı istedim. Güzellik uzmanlarına dünya para vermenin alemi yok.
Aa ben bunu Fulya alintilayinca gördüm . Çok geçmiş olsun canım yurt disindaydin sen ne bombası ki buYeni yattım 4 saat sonra kalkacağım, savaşlardan kalma patlamamış bomba bulundu, bizim mahalle ve çevresi boşaltılıyor.
Evi terkedecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?