Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet kendi evimiz, şimdiye kadar bulunan bombalar hasar vermedi, inşallah sonraki bulunacaklar da zarar vermez.
Küçük oğlum, kediler kalıyorsa ben de kalırım dedi de, kendime kalacak yer buldum da kediler mı kaldı.
Hayvanat bahçesinden dönerken yolu kapatmışlar, mahallemize bile giremedik.
Hadi yanımıza alsak wc nasıl yapacağız, taşıma çantası 1 tane, hangisini koyacağız.
Kizin ev çok küçük nereye koyacağız, aklımız onlarda kaldı, elimizden bisey gelmedi

Ya da corc yaksın
Eşinle ya da daha önce kampa gitmiş miydin hiç canım?
Ben gitmedim ya bi mangala pikniğe onlarda da başlaları yaktı

Olabilir canım
Canım Ben de Ateş yakmayı bilmiyorum çakmaksız . Cakmakla yakarım mangal vs. Yokluk adasına giden bütün kızlar, erkekler yaktı onlar yapabiliyorlarsa Barış'ın da yapması lazım. Murat özari yine Nagihani gömüyor.

İnşallah sorun biran önce çözülür. Kediler kendi evini ister zaten, bizler gibi

Nagihan mı, allstar mı bu

16 günde bir gelmesi normal değil canım doktora görünmelisin bence
Bikaç sene önce ev doktorumuza bahsetmiştim, kuyruk sokumumun oraya baktı, çukurlaşma var, yakın galiba dedi, ben menapoza yorumladım, konuştuğum bazı büyüklerim de menapoza girmeden bikac sene önce böyle saçmaladığından bahsetti. O yüzden çok üstüne düşmedim.
Bu yaz diviyle gidecem galiba iyi bir doktora

Görümcemde ara uzamıştı. Demek ki kısalma da olabilir. Hiç bilgim yok gerçi.

Basbayağı evi terkettik, uyuyup kalanları polis kaldırmış, söylentiye göre dronlarla termal kameralarla evlerin içinde insan var mı, yok mu diye bakıyorlarmış. Arkadaş uyuyup kalmış, polis kapıya dayanmış 10 dakika içinde evi boşaltın demiş

Dehşet içinde okudum. Nasıl birşey bu. Bu kadar sene farkedilmeden kalmış

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım baş ağrısı bendede geçmiyor geçmiyor

Gecmis olsun kaptanim
Çok sagolun kizlar

Yarın pazartesi mi ah evet
Kolay gelsin balparem

Canım çok güzel dengeli bir taarif

Oyy
Susuzluktan olabilir mi
Bugün baya şu içtim ama tabi hemen yerini almaz
baş ağrısı da fena yapıyor insanı. geçmiş olsun canım.
Sağol kuzum
Waowww
Sağol canimcim
Hani tatli maviş kaptanım
Herkese hayırlı iftarlar Allah kabul etsin
Ne yaptın canım çocuklar mı durmuyor
Bu pirinc topları nasıl birsey ki küçük mü büyük mü
Süper menü adım afiyet olsun
Ayaklarına sağlık canım Süpersin

Süper, ekran resmi aldım, inşallah bende alıp kullanırım

Yeni yattım 4 saat sonra kalkacağım, savaşlardan kalma patlamamış bomba bulundu, bizim mahalle ve çevresi boşaltılıyor.
Evi terkedecegiz
Aa ben bunu Fulya alintilayinca gördüm . Çok geçmiş olsun canım yurt disindaydin sen ne bombası ki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…