Benim arkadaşım az uyuyunca hep artı çıkar da o yüzden sordum canımDün biraz geç yattım ama onunla mı alakalı emin olamadım.
Denemeden bilemeyiz Busracim.Bende boyleyim biktim artik. Kac cesit yag aldim bir fayda da goremedim.Elhan abla bende kararma yok ama dediği gibi bıyıkları aldirsam bile var gibi duruyor acaba işe yarar mı
Reçetesiz alabiliyoruz canım.Hemen bende yarın alıyorum bundan reçetesiz mi ablacım . Resmen bıyıklarımı alsam bile boyıklı gibiyim
Afiyet olsun pastelfitim
@Cordelia kuşum 2 mil de Leslie m var
Senin yaptığın resmi de arka plan yaptım
Eki Görüntüle 3054842
İnstagramda ve online sitesi var bizlegiy adında tavsiye ederim güzel ve uygun çok şık ürünleri var birde yine instagram sitesinde kardeşler butik var ordada çok şık ve uygun ürünler var ikiside sürekli alışveriş yaptığım butikler bende tesettürlüyüm canımBayramlik için tesettur elbise bakiyorum hic de istedligim gibi cikmiyor var mi moda slteyl tavslye edecekelbiselerde 200 den aşagı yok yaaa
Tv'de reklamı flan oluyor nida moda mıydı neydi ona bakistersen.Bayramlik için tesettur elbise bakiyorum hic de istedligim gibi cikmiyor var mi moda slteyl tavslye edecekelbiselerde 200 den aşagı yok yaaa
İstersen sana ekran görüntüsü atıp alışveriş yaptığım sayfaları burdan atabilirim sorun olmazsaBayramlik için tesettur elbise bakiyorum hic de istedligim gibi cikmiyor var mi moda slteyl tavslye edecekelbiselerde 200 den aşagı yok yaaa
Afiyet olsun kaptanim ❤Menü
Sabah
2 dlm sucuk
1 dlm ekmek
1kk peynir
Ara
Sütlü kahve
Aksam
4yk et sote
2yk pilav
Salata
Su:2.5 lt
Eki Görüntüle 3054855Zipzip- @Cordelia
Afiyet olsun canim ❤
Gecmis olsun canimİyi sabahlarkaç gündür hep bir koşturmayla geçiriyorum bakip çıktım hep. Dun akşam dizimin ağrısından duramadim cok zorlandim
Günaydın kaptanim ❤Günaydın kızlar hepimize güzel bir hafta olsun
Günaydın pastelfitim ❤Günaydın
Eksin çok güzel tebrik ederim pastelfitim
Afiyet olsun canim ❤24 Nisan menüm
Sahur:
2 kk süzme peynir
4 zeytin
1tk bal
2 dilim ekmek
İftar:
1kepçe sehriye
4yk tavuk göğsü sote
1tabak ıspanak
Sarımsaklı yoğurt
Karpuz
4hurma
2 dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3054917
Zipzip- @Cordelia @North River
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydın kizlar , persembeden beri çok kötü beslendim, 2 haftalık dikkat etmek boşa gitti oldu . Aşırı kötü yedim . Regl olabildim birazran tartilicam bakalım . Umarım artı çıkmam
Simdi baktım kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?