Günaydın canim ❤Herkese günaydın canlarımyeni haftamız hayırlı olsun. Sağlık olsun mutluluk olsun eksilen tek şey kilolarimiz olsun
Dün regl oldum , bayram erken geldi bana bu senesonunu kapattirir tahminimce
Neyse olsun dedik her şey bizler için var Allah'ın bunda bir takdiri vardır elbette
Afiyet olsun canim ❤Pazar menüsü
Kahvaltı 10.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekşi mayalı ekmek
1 dilim peynir
Salatalık domates
12.30
Sade Türk kahvesi
15.30
4 dilim eti form
1 YK labne ile
Yanında domates salatalık
Akşam yemeği 19.30
Yarım kepçe şehriye çorbası
5 parça patates oturtma
Bol salata
bir tabak maydanoz ve dereotu
Su 3lt
Zipzip- @Cordelia @sara_28
Ekside olman guzel tebrik ederim canim❤
Günaydın canim ❤Günaydın güzel ve fit hanımlar
Istege bagli canimZipzip- kaptanımn sarı takımdakiler de bugün ve cuma tartılacak mı
Günaydın fesangim ❤Günaydın
Günaydın canim ❤Günaydinnn
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederimSelam kızlar
Dün 92,95
Bugün 91,45
Dünden bu güne 1,5 kg gitmiş
Bu hafta hedefim 1,5 kg vermek, genel hedefim 67
Günaydın ablacim❤Günaydınlar şekerler
Iyi dersler canim❤Derse giriyorum görüşürüz kızlar
Günaydın canim ❤
Afiyet olsun ablacim❤22 nisan menü.
Sabah.
10.00.2 yumurta,1 tavuk füme,4 zeytin,domates salatalık,az peynir yarım dilim ekmek,çay.
Ara.
13.00 2 yk un helvası.
16:00 1 simit 1 çay (pazar keyfi)
Su 1.8,1 lt dukan birası.
23 Nisan
Sabah.
11:00 2 yumurta,domates salatalık,4 dilim sucuk,maydonoz,çay bir parça peynir,çay ekmek yok.
Ara
15:00 1 Türk kahvesi.
Akşam.
18:00 1 parça tavuk salata.
20.00 2 yk tatlı
Adım 7780.
Su 1.8 1,5 lt dukan birası.
24 Nisan .
Sabah
1 yumurta,maydonoz,domates salatalık,3 dilim sucuk,3 zeytin,az peynir,çay ekmek yok.
13:00 1 Türk kahvesi.
Akşam.
17:00.4 kaşık kabak detoksu,1 yk yoğurt.
19:00 1 adet minnak tatlı.
Su 1,5 lt su,700 ml dukan birası.
Adım 11.780.
Zipzip- @Cordelia
Günaydın canim ❤Günaydınnnn
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacim
Günaydın kaptanim ❤Herkese günaydın.
Günaydın canim ödemdir cumaya kadar eksiye düşersinGünaydın arkadaşlar,
Bu sabah kilom 68.9
Her gün nerdeyse en az 5000 adım yürüyorum ve yediklerime dikkat ediyorum bu nasıl oluyor anlamadım. Hadi regl olarak başladım ondandır bu kilo dedim ama şu an şoktayım ve moralim baya bozuldu.
Nasıl fazla çıkabilirim inanın anlayamıyorum…
Günaydınlar kuzum ,çok sağolGünaydın ablacim❤
Iyi dersler canim❤
Günaydın canim ❤
Afiyet olsun ablacim❤
Günaydın canim ❤
Bişide yemedim bu kadar düştü kuzumçok sağolEksin cok guzel tebrik ederim ablacim
Günaydın kaptanim ❤
Günaydın canim ödemdir cumaya kadar eksiye düşersin
Eriyorsun abla
Iyi uykular ablacim❤Hayırlı sabahlar
Ben geri yattım
Afiyet olsun canim ❤Cuma menüm
Sahur 1.5 tb ekmekten tost 1 haş yumurta
İftar 4 sarma 2 dolma 1 kase cacık
Su 2 lt
Cmt menüm
Sahur 1.5 tb ekmek 2 rafadan domates salatalık 3 dilim antep peyniri 2 siyah zeytin 1 çatal nutella
İftar 2 tane çıtır tavuk az patates kızartması 1 bardak kola 21.00 1 küçük dilim bisküvili pasta
Su 1.5 lt
Pazar menüm
Sahur yapılmadı
İftar 2 lahmacun ayran yeşillik
21.30 1 mayasız poğaça
Su 2 ltZipzip- HanimKelesimiGetir
Ya rehberlikci odasını kullansan ben arkadaşlarıma açtım odamiRamazanda yiyemiyorum okulda ablacım
Bir de diz ağrısına bamya tohumu iyi geliyor diye biliyroumŞimdi aklıma geldi, diz ağrısı için kuyruk yağı çok faydalı diye okumuştum, bikaç sefer dize sürülmesi gerekiyordu, aklında bulunsun
Artın cok degil cumaya eksiye düşersin canimPzt bildirimi 67.6@Zipzip-
Ay abla o kizdanzeka yok, bana diyor ki avukatlığı 1. Sınıfta mi bıraktın. Avukatlık diye bölüm yok hukuk fakültesi orası dedim . Sen benim düşünceme saygı duymuyorsun dedi. Kafa uçmuş onun birilerinin uşağıÇok ekşınlı konulardayım tutun beni
Bakıyorum her siteyeTv'de reklamı flan oluyor nida moda mıydı neydi ona bakistersen.
Aslında biz kendi kendimize mahvediyoruz cildimizi abla.ama en önemli şey genetik.senin cildinin neden böyle olduğu anlaşıldıCanım annemin tek bir kremi vardı bebek gibi bir cildi vardı. Acı badem kremi ondan miras evimden hiç eksik etmem. Nemlendiriciye ihtiyac hissetmiyorsun onu da tavsiye ederim. Bir de Alamancilarin getirdiği bir kremimiz vardı Nivea böyle bir kilo kadar vardıevimizdeki tek kozmetikler bunlardi hatırladığım. Şimdi binlerce kremler solüsyonlar var. Hele son zamanlarda alınacak gibi değil boyanın en ucuzu 70-100 lira arasında napacayiz bilmiyorum. Kinaya mi dönsek Yıldız Tilbe gibi acaba
Gelde delirme buna işte,saygı duymayı farklı algılıyorda ondan.Ay abla o kizdanzeka yok, bana diyor ki avukatlığı 1. Sınıfta mi bıraktın. Avukatlık diye bölüm yok hukuk fakültesi orası dedim . Sen benim düşünceme saygı duymuyorsun dedi. Kafa uçmuş onun birilerinin uşağı
Pazarlarda artık ucuz depilki artıkBakıyorum her siteye
Pazara gidicem öğlen oraya da bakcam
Pazar ucuz olur belki
Günaydnlar zeynepcimGünaydın kizlar
Günaydın canim ❤Günaydın kizlar
Malesef herşeye zam gelmiş, burası da öyle, zaten burda bulması da meseleBayramlik için tesettur elbise bakiyorum hic de istedligim gibi cikmiyor var mi moda slteyl tavslye edecekelbiselerde 200 den aşagı yok yaaa
Banlanayım demeÇok ekşınlı konulardayım tutun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?