- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Güvence veremem bu konudaBanlanayım deme
Tebrikler abla azmine hayranım
Moral bozmak yok pamuk kız cuma günü gider onlarGünaydın arkadaşlar,
Bu sabah kilom 68.9
Her gün nerdeyse en az 5000 adım yürüyorum ve yediklerime dikkat ediyorum bu nasıl oluyor anlamadım. Hadi regl olarak başladım ondandır bu kilo dedim ama şu an şoktayım ve moralim baya bozuldu.
Nasıl fazla çıkabilirim inanın anlayamıyorum…
Uyutmadilar, büyük, küçüğe saldırıyor du, kalktım iş yapıyorumIyi uykular ablacim❤
Afiyet olsun canim ❤
El ele tutuşup gideceğiz abla :)Güvence veremem bu konuda
Çok sağol canım benim teşekkürlerTebrikler abla azmine hayranım
Moral bozmak yok pamuk kız cuma günü gider onlar
Evet onu da eşim bir müddet yuttu, pek faydası olmadı dedi, belki daha uzun süre yutması gerekir diBir de diz ağrısına bamya tohumu iyi geliyor diye biliyroum
Benim şansım daha fazla sjskjksjEl ele tutuşup gideceğiz abla :)
Annem kullandı baya işe yaradı , bir de farkasini at kestanesi kremi rahatlatmis ya iyi geldi ya da ben kandırıyor iyiyim diye :)Evet onu da eşim bir müddet yuttu, pek faydası olmadı dedi, belki daha uzun süre yutması gerekir di
Ya ben saygimi bozmam ama arada giderim diye düşünüyorum. Şu anda kadar bir kere ban yedim 2011 den beri hayırlısı :)Benim şansım daha fazla sjskjksj
Iyi gelmiştir, yoksa bir şekilde acı çektiğini belli ederdi.Annem kullandı baya işe yaradı , bir de farkasini at kestanesi kremi rahatlatmis ya iyi geldi ya da ben kandırıyor iyiyim diye :)
Konu hassas olunca heede dayatma varsa tutamam kendimi hiç,senin gene iyi ben tam mapıslığım.Ya ben saygimi bozmam ama arada giderim diye düşünüyorum. Şu anda kadar bir kere ban yedim 2011 den beri hayırlısı :)
Bizim rehberlikci erkekYa rehberlikci odasını kullansan ben arkadaşlarıma açtım odami
Bu cuma bende listeye girmek istiyorum@North River
@sara_28
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok
-oruc olmayanlar sabah
-oruc olanlar 2-3 arasi
-oruc olup çalışanlar isten gelince tartılabilir
@Cordelia
@Elhan
@North River
@askrhpozitif
HanimKelesimiGetir
aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
@yildiz4kc
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@ada81
Tempus
Ooooo sevindimBu cuma bende listeye girmek istiyorum
Kolay gelsinUyutmadilar, büyük, küçüğe saldırıyor du, kalktım iş yapıyorum
Aşırı ödemliyim ondan galibaNasıl verdin,z 1,5 kiloyu öyle,formülünü allım bizde,muhteşem gitmiş kilo.
Mesleki deformasyon ahaha o kadar çok kişiye doğru şekilde izah etmeye calisa çalışa sakinlesmeyi öğrendim :) yoksa saçını basoni yolasim geldi :)Konu hassas olunca heede dayatma varsa tutamam kendimi hiç,senin gene iyi ben tam mapıslığım.
Herhalde 38 kere mapısa düştüm sjskjskjskjk
Migi kac kilo oldun4 bin adim
Tarlaya gittik geldik o anda hemen hasta oldum
Bahar alerjisi beni mahvetti yaaabilmiyorum bu havalar çok fenaaa burnum akmak bitmedi ya bitmiyor
Üstüm hiç değişmedi ,ama tüm kiloyu bacakta aldım. Bacaklarım aşırı fena durumda ya. Orantılı alsam daha iyiydi olculerim filan çok artmış bacakta 5er cmOoooo sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?