Hepsinden 1 porsiyon ye geceleri yeme...Baklavalar sarmalarrr offf bak yiyecekler bayramda
( Allah affetsin orucluyım canım çekti)
Bayramdan sonra silkelemem lazım bi an önceBaklava sarma diyorsunuz da ramazanda hergun tatli yediniz nerdeyse
Bayramda yapmıyoruz neyse kiHepsinden 1 porsiyon ye geceleri yeme...
30 küçük minik baklava yeme, bazıları gibi.
Aynen yedik valla. Bayramda abartma hakkımız yok.Baklava sarma diyorsunuz da ramazanda hergun tatli yediniz nerdeyse
Bayramdan sonra sıkı yönetim ilan edelimAynen yedik valla. Bayramda abartma hakkımız yok.
25 yapalım şunu sjksjksjksjk20.000 cok degil mi
Aynen arife son gün olsun bencede ,bayramda gelen giden filan olur birde.Bayramda takip etmem zor abla muhtemelen biraz free olacağız
Birinci gün köye gidecegiz ne zaman dönecegim belli değil
Is cok takip etmem zor olur
Afiyet olsun canim. Koskerogluna baktım simdi kilosu 265 TL. Baklavanın.Bayramda yapmıyoruz neyse ki
Hazir alacağız birde hazir yufkadan yapacağız
Tartılmadim kilom gene boyuma göre çok yoktur ama tek bir yerden alınca orantısız oluyor vücutKaç kilosun canım?
Gece yemek yemem ki kahve hariç aç uyurumHepsinden 1 porsiyon ye geceleri yeme...
Kim diye sormaya tırstım biliymda gerçi derste şu anda demiiHepsinden 1 porsiyon ye geceleri yeme...
Bu markayi ilk defa duydumAfiyet olsun canim. Koskerogluna baktım simdi kilosu 265 TL. Baklavanın.
Abla o benimKim diye sormaya tırstım biliymda gerçi derste şu anda demii
Bu ne yaa abarttılar iyicene sanki atla deve yaniAfiyet olsun canim. Koskerogluna baktım simdi kilosu 265 TL. Baklavanın.
Istanbul karaköyde.Bu markayi ilk defa duydum
25 mi25 yapalım şunu sjksjksjksjk
Aynen arife son gün olsun bencede ,bayramda gelen giden filan olur birde.
Kahvaltıya alacam koca tarafını,1.gün davet edecem erteside başka misafirler olabilir bende.
Sende cordişte dinlenin biraz yoruldunuz aertık.
Evet abla ama tek seferde yemedimNeyyyyyyyyyyy ciddenmii
Bebisim sen çok almamışsındır hemencik verirsin. Sağlık durumun nasıl? Her şey yolunda değil mi?Tartılmadim kilom gene boyuma göre çok yoktur ama tek bir yerden alınca orantısız oluyor vücut
Bi de tek seferde yeseydin.Evet abla ama tek seferde yemedim
Yazin köyde yedim ama arti gelmedim
Hiç duymadım onu .Istanbul karaköyde.
meşhur canim ilk 5 te İstanbulda.
Artış olsun heyecan olsun dediydim25 mi
Oyle yapariz galiba abla cumaya kadar netlestiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?