Ben konseyleri konuşmaları çok izlemiyorum. Ama cidden o kadar boş o kadar gereksiz konulara giriyorlar ki. Acun da bırakıyor herkes konuşsun konuşsun sonra da diyor ki Biz bunlara müsaade etmeyiz. Yayınlama o zaman.Şimdi geldim açtım tvyi reklam başladı
İnşallah yaşadığım sürece beni yersin tatlımYa yerim seni
Dua ediyordur kavga etsinler de fragmana konu çıksın diye ahahBen konseyleri konuşmaları çok izlemiyorum. Ama cidden o kadar boş o kadar gereksiz konulara giriyorlar ki. Acun da bırakıyor herkes konuşsun konuşsun sonra da diyor ki Biz bunlara müsaade etmeyiz. Yayınlama o zaman.
Okudukça mest oluyorum aaaaaİnşallah yaşadığım sürece beni yersin tatlımsevgin ayrı gayrı iyi hissettiriyor tarifi imkansız.
Ay o sizin güzelliğiniz efenimGüzel bilgiler güzel insanlarda ayrı bir güzel duruyor.
Peynir maydanoz da koy bari canımAçlıktan midem bulanıyor az bir makarna vardı onu yiyeyim bari
Keşke miden de mest olsaOkudukça mest oluyorum aaaaa
Kollara kuvvet ohh ne güzel kendim yapmış gibi hafifledim.
Ketçap yoğurt koydumPeynir maydanoz da koy bari canım
Evde masum bir şey yok kiKeşke miden de mest olsa
Az önce makarna gömme planlarını okuyunca üzüldüm.masum bir şeyler bul tatlım ben seni mest etmeye devam ediyim
Önceden yap koy ama ...Evde masum bir şey yok ki
Heee yulaf barlarim vardı. Ama açken canım onu hiç istemedi, makarnadan başka yemeğim de yoktuÖnceden yap koy ama ...
Ya da biraz sağlıklı tok tutucu atıştırmalıklar al....
Afiyet olsun bitanem gözüne kestirdiysen yapacak bir şey yok.Heee yulaf barlarim vardı. Ama açken canım onu hiç istemedi, makarnadan başka yemeğim de yoktubir kase bile tam dolmadı zaten Elhanım azcik kalmış
AzciktiAfiyet olsun bitanem gözüne kestirdiysen yapacak bir şey yok.
İyi geceler Yıldızcımİyi gecelet
Yedin mi kizKetçap yoğurt koydum
Yemek durumunda kaldımYedin mi kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?