Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Üşenmedim
Adem'in 2018 de aynı oyunda kaç kilo taşıdığına baktim. 53 kiloda birakmış. Bugün de 52 de bırakmış.
Sema 2018 de 33 kiloda bırakmış bugün 40 kiloda bırakmış.
Ayşe Önceki yarışmasında 42 kiloda birakmis bugün 44 kiloda evrime yenilmiş.
Batuhan 50 kilo ile hikmete yenildi. Önceki yarışmada 40 kiloda zaten yarışma bitmiş.

Sonuç bilerek kaybetme falan yok. Sude ağlayıp ortalığı karıştırdı. Ogedayda bildiğin saçmaladı.

Hedef60kgolmak fesang

North River şu an gördüm. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
Sağol kuzucum Allah razı olsun
Afiyet olsun canim tertemiz menü ne güzel
Allah rahmet eylesin merhamet etsin. Sizlere sabır versin.
Allah razı olsun canim
Sağol ablacim . Rabbım güzel zamanda aldı, zaten haberini bekliyorduk 3 ameliyat, ilaç kemoterapi doktor 5yil savaşması böle bizim için mucize demişti. Çok pozitif bir insandı ve aglamamızı istemezdi kesinlikle
Canım basınız sağolsun Allah sabir versin,rahmet eylesin
Sağol canimcim
Çok teşekkür ederim hocam, saygılar

Kesinlikle bugün eşimin halasini kaybettik çok severim. 3 kez beyin ameliyatı gecirdi ama yenik düştü kansere. Geldim burda ara ara geyik yaptım oysa ağlamaktan başım çatlıyor
Başınız sağolsun canım
Zeynep_Nihal gözleme yapıldı mı bugün hehe
Ben peynir datlusu yidim
Yok yavrum yapmadım.ama sabah eşim simit almış yarım ondan yedim diyetimin ilk günü kötü oldu ama akşam az yedim
Allah'ım laflara bak yaaa.cok çok çok haklısın abla.ne varda yakınım da olsan sen yaa.sen emekli olunca bizim psikiyatrist doktorumuz ol.valla okumak bana terapi gibi geliyor.insallah bir gün seninle yollarımız kesişir bolca sohbet etme imkanım olur

Allah razı olsun canım

Ben sana yakınlarından daha yakınım tatlım. hani derler ya kalpler bir olsun. Eee bizim de fazlasıyla yakın guzel haberlerinizi almak bana çok iyi geliyor. İyilik, güzellik olsun hayatımızda. Rabbim hem kendi cevrenizde hem burada hep gönlü güzel insanlarla karşılaştırsın. ablaniz olduğum için derecesiz mutluyum. Beni sevip değer verdiğinizi biliyorum. Allah'tan daha ne isterim.
Tirnaginiza taş değmesin. Yuvanizda mutlu sağlıklı yaşayın.

Kollara kuvvet ohh ne güzel kendim yapmış gibi hafifledim.

Ketçap yoğurt koydum
O da güzell afiyet olsun şekerim
Aaaa kızzz gerçekten bu ne çalışkanlık
Demek gerçekten doğru söylüyorlarmış
Yok yavrum yapmadım.ama sabah eşim simit almış yarım ondan yedim diyetimin ilk günü kötü oldu ama akşam az yedim
Afiyet olsun

Amiiin sen de

Bugün 58.5 sabit
Zipzip- Cordelia fesang
Havalar ısındı ve dolabından kıyafetlerin çoğu olmuyor , moral bozup yemek yemek yok . Hafta sonundaki dalgalanma hemen etkiledi
Keşke daha hızlı kilo verebilsek :) daha dikkatli olacağıma kendime söz veriyorum

Sanırım çok fazlan yok canım kolayca verirsin. Olmayan kıyafetler kaç beden

Hayırlı olsun canım, Allah evimizdeki eşyaları kazalardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…