Allah rahatlık versin tatlım.İyi geceler kızlarcım
Sağol kuzucum Allah razı olsun
Afiyet olsun canim tertemiz menü ne güzelMenüm
Sahur
Küçük parça ekmek içine beyaz peynir
1 bardak ayran
İftar
1 tabak deniz börülcesi salatası
1 adet ızgara balık
Ara 1 bardak çay 1 avuç fındık 1 tane kuru incir
2 litre su
Zipzip- Cordelia North River
Allah razı olsun canimAllah rahmet eylesin merhamet etsin. Sizlere sabır versin.
Sağol ablacim . Rabbım güzel zamanda aldı, zaten haberini bekliyorduk 3 ameliyat, ilaç kemoterapi doktor 5yil savaşması böle bizim için mucize demişti. Çok pozitif bir insandı ve aglamamızı istemezdi kesinlikleBaşın sağ olsun bitanem. Mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm insanın sevdiği bir yakınını kaybetmesi çok zor. Anılara sarılıyor insan. Ağlama onun yerine hep dua et daha iyi hissedersin. Sağlığın bozulur sen de annesin evlatlarının sana ihtiyacı var.
Sağol canimcimCanım basınız sağolsun Allah sabir versin,rahmet eylesin
Çok teşekkür ederim hocam, saygılarYumuşatma kaldırılmadi tatlım. Bazı kelimelerde kullanılmaya devam ediyor.
hikâye
Hakkâri
mahkûm
sükûn
sükût
Kâzım
tezgâh
dergâh
Nigâr
Ayrıca tatlım
adem (yokluk) / âdem (insan)
adet (sayı) / âdet (gelenek, alışkanlık)
alem (bayrak) / âlem (dünya, evren)
aşık (eklem kemiği) / âşık (vurgun, tutkun)
hal (sebze, meyve vb. satılan yer) / hâl (durum, vaziyet)
hala (babanın kız kardeşi) / hâlâ (henüz)
nar (meyve) / nâr (ateş)
rahim (esirgeme) / rahîm (koruyan, acıyan)
şura (şu yer) / şûra (danışma kurulu)
hakim (hikmet sahibi) / hâkim (yargıç)
Yukarıdaki sözcüklerde de kullanım devam ediyor.
Son olarak eppeğim, çevremizden sıklıkla duyduğumuz düzeltme işareti kaldırıldı mı sorusuna kesinlikle hayır diyebiliriz.
Türk Dil Kurumu bu konuda kesin bir açıklama da yapmıştı. Kaldırıldığıyla ilgili yanlış düşünceleri bir kenara bırakalım ve en azından anlamsal bir karışıklığa mahal vermemek adına gerekli yerlerde düzeltme işaretini kullanmaya gayret edelim.
El atmam mi seve seve paylaşırım.
Başınız sağolsun canımKesinlikle bugün eşimin halasini kaybettik çok severim. 3 kez beyin ameliyatı gecirdi ama yenik düştü kansere. Geldim burda ara ara geyik yaptım oysa ağlamaktan başım çatlıyor
Yok yavrum yapmadım.ama sabah eşim simit almış yarım ondan yedim diyetimin ilk günü kötü oldu ama akşam az yedim
Allah'ım laflara bak yaaa.cok çok çok haklısın abla.ne varda yakınım da olsan sen yaa.sen emekli olunca bizim psikiyatrist doktorumuz ol.valla okumak bana terapi gibi geliyor.insallah bir gün seninle yollarımız kesişir bolca sohbet etme imkanım olurTatlım teşekkür ederim. Gençken makyaj yapmadım hiç biraz da onun meyvesini yiyorum. Rimel severim bazen heveslenir sürerim sanki kirpiklerim de bir tır tasiyormuş gibi ağırlık olur hemen silerim sonra. Daha yaşın genç ne kadar az kimyasal kullanırsak kârdır. Allah iç huzuru versin mutlu olunca insanın gözlerine yüzüne ışık vuruyor. Hayata hep olumlu bakalım. İhtiyacımız olan bu.Olumsuzluklar bizi yıkamaz zaten kalıcı değiller. Her doğan gün bir umut taşıyor görmesini yaşamasını bilelim yeter ki
Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun canım
Yok yavrum yapmadım.ama sabah eşim simit almış yarım ondan yedim diyetimin ilk günü kötü oldu ama akşam az yedim
Allah'ım laflara bak yaaa.cok çok çok haklısın abla.ne varda yakınım da olsan sen yaa.sen emekli olunca bizim psikiyatrist doktorumuz ol.valla okumak bana terapi gibi geliyor.insallah bir gün seninle yollarımız kesişir bolca sohbet etme imkanım olur
Ben sana yakınlarından daha yakınım tatlım.Başınız sağolsun canım
Allah'ım laflara bak yaaa.cok çok çok haklısın abla.ne varda yakınım da olsan sen yaa.sen emekli olunca bizim psikiyatrist doktorumuz ol.valla okumak bana terapi gibi geliyor.insallah bir gün seninle yollarımız kesişir bolca sohbet etme imkanım olur
Kollara kuvvet ohh ne güzel kendim yapmış gibi hafifledim.
O da güzellKetçap yoğurt koydum
Aaaa kızzz gerçekten bu ne çalışkanlıkÜşenmedim
Adem'in 2018 de aynı oyunda kaç kilo taşıdığına baktim. 53 kiloda birakmış. Bugün de 52 de bırakmış.
Sema 2018 de 33 kiloda bırakmış bugün 40 kiloda bırakmış.
Ayşe Önceki yarışmasında 42 kiloda birakmis bugün 44 kiloda evrime yenilmiş.
Batuhan 50 kilo ile hikmete yenildi. Önceki yarışmada 40 kiloda zaten yarışma bitmiş.
Sonuç bilerek kaybetme falan yok. Sude ağlayıp ortalığı karıştırdı. Ogedayda bildiğin saçmaladı.
Hedef60kgolmak fesang
Afiyet olsunYok yavrum yapmadım.ama sabah eşim simit almış yarım ondan yedim diyetimin ilk günü kötü oldu ama akşam az yedim
Amiiin sen deBen sana yakınlarından daha yakınım tatlım.hani derler ya kalpler bir olsun. Eee bizim de fazlasıyla yakın guzel haberlerinizi almak bana çok iyi geliyor. İyilik, güzellik olsun hayatımızda. Rabbim hem kendi cevrenizde hem burada hep gönlü güzel insanlarla karşılaştırsın. ablaniz olduğum için derecesiz mutluyum. Beni sevip değer verdiğinizi biliyorum. Allah'tan daha ne isterim.
Tirnaginiza taş değmesin. Yuvanizda mutlu sağlıklı yaşayın.
Tartilmayi unutma bakalım :) bence sabitsin hadi inşallahYemek durumunda kaldım
Hayır canım yok pazar günü itibariyle dikkat etmeye başladımCumartesi adım varmi canım?
Sanırım çok fazlan yok canım kolayca verirsin. Olmayan kıyafetler kaç beden
Aslında aklımda 1 saatlik yürüyüş vardı, dün yapamadım bugün de yapamıyorum çok fazla işim var yarın sabah pedagoglar eve gelicek evi toparlamam lazım
Hayırlı olsun canım, Allah evimizdeki eşyaları kazalardan korusunBugün perdeler geldi. Sonra da portmanto için usta geldi anlaştık. Ücretin yarısını verdik iki haftaya hazır olacakmış. Bir portmanto 14bin lira resmin karı koca bir aylık maaşımız şaka gibi ya
Soran olursa borçlardan yerin dibine girdi dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?