GünaydınGünaydın kızlar
Çok sağol canısı,sende 36 olursun zaten kilonda çok iyi maşallahın varUffff massalah ben 38 bedenim vallaAllah nazardan korusun canim
Hadi bakalım ayaklara kuvvet kaptanım,arkadaşlara başarılar diliyorumHerkese Merhaba
Salı ve Çarşamba günleri adım yarışması düzenliyoruz. Bu yarışmada adım kraliçesi ve yükselen yıldızlarımızı seçeceğiz. Herkese Başarılar.
@North River Kırmızı Kaptan @erenmothers Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı @19Temmuzda69um Kırmızı 60kiloyum Kırmızı fesang Kırmızı Sarı @iceteavecheesecakelutfen Kırmızı Sarı sara_28 Mavi Kaptan pastelfit Mavi @dolunaydagel Mavi @Aomine Daiki Mavi @yildiz4kc Mavi She-Raa Mavi Sarı @Migim Mavi Sarı HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan Zipzip- MasterFit Kaptanı
Afiyetler olsun,kahvaltıda meyve yemek bile çok güzel bende başladım bu aralar meyve yemeye.Sabah
1salatalık
domates
2 haşlanmış yumurta
1 portakal
1 dilim peynir
Akşam
1 kase tavuk çorbası
Mantar sote
1 yk yogurt
3gün kurusu kayısı 1 ceviz
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Bu hafta hepimiz dikkat edeceğiz gidecek kilolar sıkı tutmamız lazımBen de kendimi sıkmaya karar verdim. Bu hafta sıkı tutacağım. 14 bin küsür adım atmışım kaptanım bugün fena değildim. Kilom inmemiş ama sanırım sıkarsam bir anda düşecek kilo da
Canım ben normalde 49 50 kiloda idealim , orantısız kilo alıyorum göbek ve göğüsten üst kıyafetlerim de alt kıyafetlerde olmuyor . Genelde kıyafetlerim 50 kilo için ideal . :)Sanırım çok fazlan yok canım kolayca verirsin. Olmayan kıyafetler kaç beden
Neden peki ? Bir sıkıntı yok umarımAslında aklımda 1 saatlik yürüyüş vardı, dün yapamadım bugün de yapamıyorum çok fazla işim var yarın sabah pedagoglar eve gelicek evi toparlamam lazım
Sabah
1salatalık
domates
2 haşlanmış yumurta
1 portakal
1 dilim peynir
Akşam
1 kase tavuk çorbası
Mantar sote
1 yk yogurt
3gün kurusu kayısı 1 ceviz
Zipzip- HanimKelesimiGetir
sara_28 Zipzip- Cordelia
14 e kadar cay-kahve
14: Et köfte, fırınlanmış sebze (brokoli, mantar, biber, domates) ve cacık
19.30: Tarhana çorbası ve marul salatası
20: Çay
Su 3 litre
Eki Görüntüle 3055546
Bugünki Menüm:
Sabah:
-1 avuç fındık
-filtre kahve
Öğle:
-4 köfte
-Yeşil salata
Akşam:
-Sebze sote
-3 kaşık probiyotik yoğurt
Ara:
-4 gün kurusu
-2 tk fıstık ezmesi
Adım: 14.345 adım olmuş bugün. Azimliyim!
Günaydın kızlar
Günaydınlar hanımlar
Günaydınlar
Dün erkenden uyudum ama yine de uykum var2 saat sonra bebeğimle beraber tekrar uyurum
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydınlar kaptanım musmutlu sabahlarGünaydın mutlu sabahlar
Günaydın kaptanımGünaydın
Günaydın fesangcımGünaydın canlarım
İyi derslerDerse girdim geçmişe sonra bakacağım öptüm
Hadi oraya gidelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?