Günaydın canimGünaydınnnnn Güzelll Bayanlarrrr
Kolay gelsin ablacimLeslie yapayım biraz45 dakika yokum
eski eşim yeniden evlendiğim için velayet davası açtıNeden peki ? Bir sıkıntı yok umarım
nasılsın kuzummm?? hamile misinnnSuskunhanim im
59.0 300 gram almışımTartilmayi unutma bakalım :) bence sabitsin hadi inşallah
Aminnnn canım aminHayırlı olsun canım, Allah evimizdeki eşyaları kazalardan korusun
Korumaya al istersen,gene yediklerine dikkt et olmazsa,bir anda boşlarsan geri alırsın verdiğin kiloyudaAman yok abla inan şuan zaten zayıf duruyorumpsikolojim bozuk işte bu kilo yetiyor neyine uğraşıyorum hala bilmiyorum
Sağol kuzum bitti sonunda epey hamlamışım geneKolay gelsin ablacim
günaydıın kaptanımgünaydın kızlar herkese mutlu günler
Anladım canım güzel geçer umarımeski eşim yeniden evlendiğim için velayet davası açtısıkıntı yok ama prosedürler...
nasılsın kuzummm?? hamile misinnn
Üzücü olmuş59.0 300 gram almışım
Görüşürüz ablacimHava çok güxel bugün çıkayımda yürüyüş yapayım,sonra market işim var görüşürüz canlar.
Kolay gelsin canım ☺Aslında aklımda 1 saatlik yürüyüş vardı, dün yapamadım bugün de yapamıyorum çok fazla işim var yarın sabah pedagoglar eve gelicek evi toparlamam lazım
O zaman karbonhidrat azaltıp kardiyo artırmayı dene cnmBende hiç sevmiyorum
Günaydın Burcum hayırlı yolculuklarGünaydın hanımlar biz de yola çıktık
Günaydın Burcum hayırlı yolculuklar
Rabb'im her zaman gönlünde ki muradını hayırlısı ise nasip etsin inşallah ablam.seni çok seviyorumBen sana yakınlarından daha yakınım tatlım.hani derler ya kalpler bir olsun. Eee bizim de fazlasıyla yakın guzel haberlerinizi almak bana çok iyi geliyor. İyilik, güzellik olsun hayatımızda. Rabbim hem kendi cevrenizde hem burada hep gönlü güzel insanlarla karşılaştırsın. ablaniz olduğum için derecesiz mutluyum. Beni sevip değer verdiğinizi biliyorum. Allah'tan daha ne isterim.
Tirnaginiza taş değmesin. Yuvanizda mutlu sağlıklı yaşayın.
Hayırlı yolculuklar canımGünaydın hanımlar biz de yola çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?