Hayirli sabahlar gezegencimHayırlı sabahlar kızlar
Sağol bebekim Aşti sandöviçiyle meyve sulu kahvaltıRabb'im her zaman gönlünde ki muradını hayırlısı ise nasip etsin inşallah ablam.seni çok seviyorum
Hayırlı yolculuklar canım
İyi seyirler kaptancım
Günaydın iyi yolculuklar cheesekeykim.
Yolunuz açık olsun
Teşekkürler hanımlarİyi yolculuklarınız olsun
Yolculuk nereyeSağol bebekim Aşti sandöviçiyle meyve sulu kahvaltı
İyi seyirler kaptancımpembe dizi gibi bişey çok düşünmeden izlersin
Teşekkürler hanımlariyi gidiyor 2 saat olacak
2 yil öncesine kadar izliyordumİyi seyirler kaptancımpembe dizi gibi bişey çok düşünmeden izlersin
Geçmiş olsunKızlar rahatsızım, giremedim. kusura bakmayın, panik atak başlangıcı oldu. Çok üzgünüm. Merak etmeyin beni diye girdim. Allah'a emanet olun
Abla pantolonla 36 bedene giriyorsan, bel kalca ve bacak ölçün kaç?Sanada mutlu günler olsun
Çok geçmiş olsunKızlar rahatsızım, giremedim. kusura bakmayın, panik atak başlangıcı oldu. Çok üzgünüm. Merak etmeyin beni diye girdim. Allah'a emanet olun
Gecmis olsun canim Allah sifa versinKızlar rahatsızım, giremedim. kusura bakmayın, panik atak başlangıcı oldu. Çok üzgünüm. Merak etmeyin beni diye girdim. Allah'a emanet olun
Geçmiş olsunKızlar rahatsızım, giremedim. kusura bakmayın, panik atak başlangıcı oldu. Çok üzgünüm. Merak etmeyin beni diye girdim. Allah'a emanet olun
Selam kızlar, hepinizi öpüyorumm
Cordelia etiketlemişsin canım, buradayım da malum giremiyorum
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım tedavisi var üzülme çabuk atlatırsın inşallahKızlar rahatsızım, giremedim. kusura bakmayın, panik atak başlangıcı oldu. Çok üzgünüm. Merak etmeyin beni diye girdim. Allah'a emanet olun
İstanbul canımYolculuk nereye
Batuhan a çok gülüyorum ya ama iyi çocuk2 yil öncesine kadar izliyordum
Kızlar rahatsızım, giremedim. kusura bakmayın, panik atak başlangıcı oldu. Çok üzgünüm. Merak etmeyin beni diye girdim. Allah'a emanet olun
Canim cok sıktı artık. Hep aynı, can sıkıntısından bakıyorum. İnternetten acıyorum ileri sara sara izliyorum. Birini desteklemeyince hiç tadı olmuyor.2 yil öncesine kadar izliyordum
Bayram tatili içinmi gidiyorsun.İstanbul canım
Batuhan a çok gülüyorum ya ama iyi çocuk
acil şifalar diliyorum canım
Allah şifa versin kuzumKızlar rahatsızım, giremedim. kusura bakmayın, panik atak başlangıcı oldu. Çok üzgünüm. Merak etmeyin beni diye girdim. Allah'a emanet olun
Bende arkada ses olsun diye izliyordum eskiden deCanim cok sıktı artık. Hep aynı, can sıkıntısından bakıyorum. İnternetten acıyorum ileri sara sara izliyorum. Birini desteklemeyince hiç tadı olmuyor.
Çok geçmiş olsun dikakt et kendine.Kızlar rahatsızım, giremedim. kusura bakmayın, panik atak başlangıcı oldu. Çok üzgünüm. Merak etmeyin beni diye girdim. Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?